Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nahlížení do katastru nemovitostí, zadej si váš pozemek, tím se dostaneš na mapu okolí, dej si tam leteckou mapu, podívej se, co za číslo má ta cesta a pak kdo je vlastník. Zabere ti to asi 3 minuty u počítače
Katastr mi máme taky cestu všude stejně širokou a přesto pozemek před plotem je náš a od souseda pozemek před plotem je obecní. Takže kecat nemusí
No keca. Presne jak jsem si myslela :j @Šáruší oy: diky, letecka me nenapadla a s ni je videt uplne jasne, ze dama parkuje svoje auto na obecnim pozemku. Ne na jejich. No je to des, mit tam flustrovanou zenskou. Sedi furt doma. Kdyby vytahla kocar ven a starsi vzala na hriste, mozna by mohla byt aspon trochu normalni. ![]()
@Anonymní píše:
No keca. Presne jak jsem si myslela :j @Šáruší oy: diky, letecka me nenapadla a s ni je videt uplne jasne, ze dama parkuje svoje auto na obecnim pozemku. Ne na jejich. No je to des, mit tam flustrovanou zenskou. Sedi furt doma. Kdyby vytahla kocar ven a starsi vzala na hriste, mozna by mohla byt aspon trochu normalni.
Bacha na tu „flustrovanou“ 😂
Hele ještě je šance, že má s obcí nějakou dohodu, že tam může parkovat ona. To už online nezjistis.
@Cenarius píše:
@Tarinka @ka2ka a tak bych tam just zaparkoval a čekal co bude dělat
no nic bude ječet taky jsem takovou paní znala lítala jen auto zaparkovalo
Jestli je to obecni pozemek, tak bych tam na just zaparkovala a dotyčnou poslala do riti rovnou, pokud teda nemá smlouvu o pronajmu s obci…
@Hanka1 píše:
Jestli je to obecni pozemek, tak bych tam na just zaparkovala a dotyčnou poslala do riti rovnou, pokud teda nemá smlouvu o pronajmu s obci…
Smlouvu nemá určitě. A taky si ji vychutnam. Jako kdybych parkovala na “jejím” místě, ok, chápu, ale tohle je před mými vraty, neobsazené. Nechápu, ale je fakt na hlavu. No, bude asi ještě veselo
ale tyranizovat se od ni nenechám. Sama tam bydlí rok i s cestou. Žádný usedlík. Jen nepříjemná a zla bába ![]()
Ahoj, mam dotaz. Koupili jsme dum a vede tam obecni cesta. Stat autem se da po jedne strane cesty. Sousedka nas stale vyhazuje, ze tam bude parkovat navsteva a pod. My tam jsme vzdy tak max 20-30 minut, spis mene, ale jakmile tam kdokoli zaparkuje, tak hned vyleze a vyhazuje. Je na materske a asi ji to uz leze na mozek, nebo nevim. Nicmene dneska vyrukovala, ze je to jejich pozemek. Kde zjistim, jak to presne je? Protoze tomu neverim, oplocene to maji, i sousedi vedle, a cesta je vsude stejne siroka. Myslim si, ze keca a nechapu, proc by si ona s jednim autem mela uzurpovat stani pro 3vozy. Da se to zjistit nekde online, nebo musim na obec? Anonym, vzhledem k jeji dele trvajici materske nechci, aby znala muj nick, pokud sem chodi