Obejít RK?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
6.9.11 11:12

V temer vsech pripadech navrhuje cenu kupujici… protoze kazdy chce slevit :mrgreen: To proto jsou ceny vetsinou vyssi nez je obvykle, aby bylo kam slevnit a taky je JEN na prodavajicim, jestli vasi cenu bude akceptovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.11.11 07:23

obejít RK

moje zkušenost z doby, kdy jsem prodávala sama dům po rodičích byl horový,každý kdo si přečetl inzerát si i s rodinou udělal nedělní výlet,prohlédli a už se neozvali,tak jsem zkusila několik RK a prozměnu nechodil nikdo,pak jsem podepsala smlouvu s Proluxem, našli kupce ,zajistili veškeré papírování a já měla za 3měsíce prodáno,provizi si plně zasloužili a nevím proč je obcházet to by byl přece podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.11.11 07:47
julča6 píše:
moje zkušenost z doby, kdy jsem prodávala sama dům po rodičích byl horový,každý kdo si přečetl inzerát si i s rodinou udělal nedělní výlet,prohlédli a už se neozvali,tak jsem zkusila několik RK a prozměnu nechodil nikdo,pak jsem podepsala smlouvu s Proluxem, našli kupce ,zajistili veškeré papírování a já měla za 3měsíce prodáno,provizi si plně zasloužili a nevím proč je obcházet to by byl přece podvod

No, tak to jsi asi jediny clovek na teto planete, ktery byl s Proluxem spokojeny :mrgreen:

Nejsi nahodou jejich makler? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.11.11 07:47

Protoze je to reklama jak vysita… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 09:44
Barca12345 píše:
V temer vsech pripadech navrhuje cenu kupujici… protoze kazdy chce slevit :mrgreen: To proto jsou ceny vetsinou vyssi nez je obvykle, aby bylo kam slevnit a taky je JEN na prodavajicim, jestli vasi cenu bude akceptovat nebo ne.
:palec: souhlas ted mame rozjednano koupi bytu..sli s cenou dolu o 90 tisic :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Nový dotaz
26.10.12 16:15

… a také serioznosti kupujících. Každý si tu stěžuje na podvodné jednání RK, ale podívejte se do zrcadla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max