Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V temer vsech pripadech navrhuje cenu kupujici… protoze kazdy chce slevit
To proto jsou ceny vetsinou vyssi nez je obvykle, aby bylo kam slevnit a taky je JEN na prodavajicim, jestli vasi cenu bude akceptovat nebo ne.
moje zkušenost z doby, kdy jsem prodávala sama dům po rodičích byl horový,každý kdo si přečetl inzerát si i s rodinou udělal nedělní výlet,prohlédli a už se neozvali,tak jsem zkusila několik RK a prozměnu nechodil nikdo,pak jsem podepsala smlouvu s Proluxem, našli kupce ,zajistili veškeré papírování a já měla za 3měsíce prodáno,provizi si plně zasloužili a nevím proč je obcházet to by byl přece podvod
julča6 píše:
moje zkušenost z doby, kdy jsem prodávala sama dům po rodičích byl horový,každý kdo si přečetl inzerát si i s rodinou udělal nedělní výlet,prohlédli a už se neozvali,tak jsem zkusila několik RK a prozměnu nechodil nikdo,pak jsem podepsala smlouvu s Proluxem, našli kupce ,zajistili veškeré papírování a já měla za 3měsíce prodáno,provizi si plně zasloužili a nevím proč je obcházet to by byl přece podvod
No, tak to jsi asi jediny clovek na teto planete, ktery byl s Proluxem spokojeny ![]()
Nejsi nahodou jejich makler? ![]()
Barca12345 píše:
V temer vsech pripadech navrhuje cenu kupujici… protoze kazdy chce slevitTo proto jsou ceny vetsinou vyssi nez je obvykle, aby bylo kam slevnit a taky je JEN na prodavajicim, jestli vasi cenu bude akceptovat nebo ne.
… a také serioznosti kupujících. Každý si tu stěžuje na podvodné jednání RK, ale podívejte se do zrcadla.