Zkušenosti s firmou Baracky s.r.o.

14
16.8.11 15:05

zkušennosti s firmou Baracky s.r.o.

Ahoj holky, nemáte prosím někdterá zkušennost s firmou Baracky s.r.o.? věnuje se dřevostavbám a zdá se být opravdu solidní firma, ale nechceme s manželem naletět. Děkuji předem za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3727
16.8.11 21:02

Dobrý den,

já osobně zkušenost nemám, má jí moje kamarádka a to bohužel velmi negativní. Buďte proto velmi opatrní. Tato firma si nechává vyplatit zálohy a tím to bohužel končí. Takové mám informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.8.11 09:26

až takhle jo?
To tedy koukám.
Tak zálohy ještě chápu, to je dnes všude, ale že by to tím končilo :think: .
Docela jsi mě tím šokovala, ale děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.11 08:43

Vážená paní či slečno Jjarko, rád bych byl aby jste na tomto diskuzním fóru nešpinila naše jméno firmy Baracky s.r.o. Pokud jste i nadále přesvědčena o své pravdě a nepíšete zde pouze do větru ať z důvodu své špatné labilní psychyce a nebo soutěží mít co nejvíce příspěvků, tak uveďte zde tu Vaší smyšlenou kamarádku od které jsme tedy udajně měli vzít zálohu a skončit. Jsme velmi seriozní firma, z naší fotogalerie můžete vybrat jakoukoliv referenční stavbu, dám Vám se souhlasem našeho klienta na něho tel. číslo pro případné ověření naší serioznosti. Je jedno kterou z referenčních staveb vyberete. Pokud nadále budete špinit čest naší firmy, pomocí IP adresy zjistím s kým mám čest a budu uplatňovat náhradu škody v plné výši za tuto veřejnou pomluvu. Věřím že jste solidní člověk a že vše na tomto fóru vysvětlíte. Budu rád pokud se mi ozvete na můj mobilní telefon *** Matěj Šimek-jednatel firmy Baracky s.r.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20881
16.9.11 15:29

Zdravím,

• za prvé bych ráda uvedla, že eMimino.cz jako provozovatel stránek nikomu IP adresy ani další údaje neposkytuje
  • taktéž vkládání kontaktních informací do diskuse je proti pravidlům, kontakt jsem smazala
  • diskuse zde slouží ke sdílení jak pozitivních, tak negativních zkušeností našich uživatelů, takže nemá cenu snažit se o opak pomocí výhružných příspěvků
  • samozřejmě jsem požádala o vyjádření i uživatelku Jjarka

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
16.9.11 16:03

Vážený pane Šimku,

věřte mi, že bych zde mnohem raději uváděla pozitivní reference, bohužel ale žádné nemám. Pokud bude chtít dotčená osoba do diskuse vstoupit, učiní to sama. Já její jméno uvádět nebudu.

Není mým zájmem špinit Vaše jméno, za svojí pověst jste zodpovědný jen vy sám. To, jak se zde bude o Vaší firmě psát, je zcela na Vás.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.2.13 12:09

Dobrý den, mohu se zeptat, zda jste s firmou skutečně postavili? Také se nám íbí RD od nich a zdají se nám opravdu velmi seriózní. A tato diskuze mně velmi překvapila.. Díky za každou reaki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 23:12

Oživuji diskuzi.
Má někdo aktuální zkušenosti? Na webu vypadá vše velmi pěkně. Má od nich někdo dům? Vše mipřipadá seriozní. Spíš mě zajímá, zda je opravdu možné, že si sami uděláme vpodstatě všechny řemeslné práce - budeme elektrikářem, topenářem, instalatérem. Fakt se to dá zvládnout?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max