Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat zda objednáváte UM (Sunar complex 1) přes internetové obchody? Nemám s internetovými obchody zkušenost, ale co jsem se tak trochu dívala vyjde to levněji, jenomže nevím z kterého objednávat..Děkuji za rady:)
Nejlepší je objednat z nějaké lékárny, kde to mají levné a třeba nad 1500,– poštovné zdarma. Takže jsem si vždycky našla na zbozi.cz, jak to kde vychází, pak projela obchodní podmínky skrz to poštovné a objednala. Pokud budeš platit poštu, tak se to vyplatí málokdy.
@Kateřinka.Slunicko objednej to z internetové lékárny. Jinde bych to asi nevzala.. jinak ještě takové věci má mall.cz. Tam najdeš vše od um, přes plínky, Ti jsou taky prověření.
@Kateřinka.Slunicko ahoj.. já objednávám UM na feedo.cz … do 2 dnů máš balík doma (když teda zvolíš GEis dopravu) vždycky si toho vemu víc tak nad 1000 a máš dopravu zdarma. Občas tam beru i pleny a nějaký ty hračky ![]()
@Kateřinka.Slunicko objednávám taky z mall.cz a jsem naprosto spokojená ![]()
Taky jsme objednávali více kusů na mall.cz a vyplatí se tam i vlhčené ubrousky.
Já kupuju UM přes internet. Ušetřím 100Kč na krabici
Tady máš recenze i srovnání cen ![]()
@Kateřinka.Slunicko Urcite bych se nebala koupit na mall.cz, feedo.cz, tam objednavam UM za super cenu ![]()
Ahoj, Mall i Feedo prověřené. Nebo když byla akce v Dr. Max lékárně, tak jsem si to objednala na centrále a nechala zavézt na lékárnu kam jezdíme v obchoďáku, tudíž zdarma.
Kupuju na mall, feedo, lekarna. cz- podle toho, jaké mají ceny. Jedničky v akci moc nebývají, od dvojek je tam v akcích dost velký rozdíl. Chce to pak hlídat a jednou za čas tyhle obchody projít. Já kupuju klidně i 20 krabic. Sice je to megabalík, jednorázově dost velká platba, ale vyplatí se.
Mall,Feedo.Ale zjistila jsem, že pokud v DM použiju kuponek, vyjde Nutrilon na cca 270,–,což nemají nikde. Většinou je na netu za 299,–.Takže už neobjednávám. Ale tyhle dva obchody jsou solidní.