Elektrický sterilizátor Avent nebo Tommee Tippe

486
2.12.13 23:50

el. sterilizátor avent nebo tommee tippee

Ahoj,
zvažuji pořízení elektrického sterilizátoru od Aventu nebo Tommee Tippe.

Obojí z druhé ruky, nejsou to nejnovější typy ( viz. foto ).

Poradí někdo, co je lepší? Lahvičky mám od Aventu.

Díky H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
3.12.13 00:49

Ahoj, ja nedam dopustit na Avent.Mela jsem avent sterilizator a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
308
3.12.13 09:50

Ahoj já jsem měla od Tommee Tippe a byla jsem naprosto spokojená. Pokud si pořídíš i lahvičky od TT tak ti do jiného stel. jen tak nepůjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.12.13 10:14

@leona235 ahoj, díky, já mám lahvičky od Aventu, ale na Avent sterilizátor sem slyšela protichůdné názory, někdo chválí, že je skvělý někdo, že nic moc, tak se zatím přikláním k Tommee Tippee, ale bojím se, aby mi tam ty lahvičky šly, tvarově mi tedy přijdou podobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.12.13 10:28
@hanula23 píše:
@leona235 ahoj, díky, já mám lahvičky od Aventu, ale na Avent sterilizátor sem slyšela protichůdné názory, někdo chválí, že je skvělý někdo, že nic moc, tak se zatím přikláním k Tommee Tippee, ale bojím se, aby mi tam ty lahvičky šly, tvarově mi tedy přijdou podobný…

No já myslím, že jsem do něj dávala všechny lahvičky co jsem měla, ale ty větší třeba 250ml od Aventu nebo nuku se do něj nevejdou, na výšku. Ty lahvičky od TT jsou menší a tlustší než ty od Adventu třeba. Ty jsou zase užší a vyšší. Takže jsem je tam pak pokládala jen tak. Já ale nejvíc používala lahvičky TT, protože malej mi z jiných ani nechtěl pít. Měla jsem i ty co ukazovali tu teplotu takže jsem věděla jestli jsem to mlíko neohřála moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.12.13 11:33

@leona235 já mám právě jen od Aventu, jiné už asi pořizovat nebudu, malej je na ně zvyklej,

Díky moc, za radu, raději tedy zvolím Avent :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.12.13 12:00
@hanula23 píše:
@leona235 já mám právě jen od Aventu, jiné už asi pořizovat nebudu, malej je na ně zvyklej,Díky moc, za radu, raději tedy zvolím Avent :mavam:

Nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.12.13 14:05

@leona235 ještě prosím, měla si od Tommee Tippee ten typ co je na obrázku, nebo nějaký jiný? prodejce totiž v inzerátu píše na " všechny typy běžných lahviček"

dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.12.13 16:47

No já jsem měla ten do mikrovlnky, tento http://www.maxikovy-hracky.cz/…e-trouby-c2n

Tenhle neznám, tak jedině, že si skákneš do obchodu a vyzkoušíš si je tam dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová