Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Tereza1986 To jo, ale kuponky muzes muzes pouzit na UM 2 a starsi, na ta pocatecni mleka ne. Takze Nutrilon 1 za 299,– je uzasna cena pro nas matky nekojici ![]()
@Kateřinka.Slunicko
Ahoj, neobjednávám tedy Sunar, ale BEBA H. A. od Nestlé, objednávám po krabici ( 6 ks po 800g) a vyjde to na super cenu, když objednám totiž celou krabici tak se neplatí poštovné. přikládám odkaz, mají toho hodně, je to Českobuděkovická lékárna - opravdu mám s ní super zkušenosti - objednávám už od července
http://www.leky-lekarna.cz/…01-03-4.html
@Kateřinka.Slunicko
Teď koukám že mají akci za 155,– 600g za Sunar Complex 1
@Flooa píše:
@Tereza1986 To jo, ale kuponky muzes muzes pouzit na UM 2 a starsi, na ta pocatecni mleka ne. Takze Nutrilon 1 za 299,– je uzasna cena pro nas matky nekojici
A joo, omlouvám se, přehlédla jsem tu 1 ![]()
@Tereza1986 Ale ja to tak nemyslela, to se neomlouvej ![]()
Prosim te na tu dvojku a vys je slevovy kupon 25%?
@Jituna78 píše:
@Kateřinka.Slunicko
Teď koukám že mají akci za 155,– 600g za Sunar Complex píše: Více
Nemuze to byt akce je to dane zakonem. V tom pripade dostanou postih…Ale jednickove mleka v akci nemuzou byt…
@kattkka
to netuším, ale mají tam napsáno " Akce" z 209,– na 155,–. Psala jsem jen to co vidím.
@kattkka
Ahoj, už jsem to taky slyšela o těch jedničkách, nevíš přesně z jakého zákona/vyhlášky to vychází?
@kjhui píše:
@kattkka
Ahoj, už jsem to taky slyšela o těch jedničkách, nevíš přesně z jakého zákona/vyhlášky to vychází?
To nevim.Ale treba nekdo vedet bude.
@kattkka píše:
Nemuze to byt akce je to dane zakonem. V tom pripade dostanou postih…Ale jednickove mleka v akci nemuzou byt…
To se mi libi: „Nemuze to byt! Ale nevim proc.“
![]()
@kattkka píše:
To nevim.Ale treba nekdo vedet bude.
Pokud vím, tak je to přímo nařízení EU.
@Flooa píše:
To se mi libi: „Nemuze to byt! Ale nevim proc.“![]()
![]()
![]()
Ja napsala ze nevim?? Ja napsala ze nevim z jakeho zakona to presne vychazi.Vim ze to tak je a to my stacilo.Tak nevim o co ti jde.
Dokonce neni tomu tak davno co takhle hodili hipp v bille do akce.Nez to stahli byl pryc ![]()
Příspěvek upraven 04.12.13 v 16:21
@kattkka píše:
Ja napsala ze nevim?? Ja napsala ze nevim z jakeho zakona to presne vychazi.Vim ze to tak je a to my stacilo.Tak nevim o co ti jde.
Vubec o nic. Proste jsem to tak napsala. Nebud tak hakliva ![]()
@Flooa píše:
Vubec o nic. Proste jsem to tak napsala. Nebud tak hakliva
tak si to priste odpust. ![]()
@kattkka Tak vis co? Odpustim ![]()
A az nekde uvidim akci na pocatecni um, tak se zeptam, jak to s tim zakonem je. Taky me to zajima.
Ja kdyz objednavam nutrilon, tak tam nikde u toho nevidim AKCE nebo SLEVA, maji tam jenom cenu a to je asi na kazdym prodejci, kolik si na to da. Kamaradka rikala, ze ji jedna pani nosila nutrilon primo z vyroby za 150kc
. Takze tak i tak na tom prodejci hoodne vydelaji ![]()