Objednávka z Amazonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
19.10.22 11:46

Objednávka z Amazonu

Objednala jsem si nějaké věci z Amazonu a přišlo mi, že to posílají přes nějakého dopravce FAN. Nevíte, kdo mi to přiveze?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silverine247
19.10.22 12:56
@Pindruša píše:
Objednala jsem si nějaké věci z Amazonu a přišlo mi, že to posílají přes nějakého dopravce FAN. Nevíte, kdo mi to přiveze?
Děkuji :)

Ja bych tipla, ze tito prepravci :mrgreen:, ale sama jsem o nich doted neslysela. Asi zalezi, v jake zemi je to zbozi skladem, tato firma jsou puvodem z Rumunska. Dej si bacha, jak je to s vracenim. Mne se jednou povedlo objednat blby odkapavac ze Slovenska (ziju v UK) a vratit ho by me na postovnem stalo vic, nez kolik stal. Takze pokud je to pres Amazon EU, tak se poradne podivej.
 https://www.fancourier.ro/en/

• Citovat
  • Upravit
79
19.10.22 13:12

@Silverine247 Asi jsem se blbě zeptala :mrgreen: Tohle jsem právě našla (myslím toho rumunského přepravce), ale protože jsem o nich nikdy neslyšela (ani je nikde nezahlédla), tak jsem si myslela, že třeba mají nějakého partnera tady, který mi to doveze.
Jako třeba když mi to pošlou přes AustriaPost, tak mi to doveze ČP (myslím).
S vracením problém nebude, protože jsou to samé věci, které se nevrací (v případě poškození nebo tak něco vrací peníze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.10.22 13:18
@Pindruša píše:
@Silverine247 Asi jsem se blbě zeptala :mrgreen: Tohle jsem právě našla (myslím toho rumunského přepravce), ale protože jsem o nich nikdy neslyšela (ani je nikde nezahlédla), tak jsem si myslela, že třeba mají nějakého partnera tady, který mi to doveze.
Jako třeba když mi to pošlou přes AustriaPost, tak mi to doveze ČP (myslím).
S vracením problém nebude, protože jsou to samé věci, které se nevrací (v případě poškození nebo tak něco vrací peníze).

Jo tak s tim ti bohuzel neporadim, uvidis podle tracking progress, tam by se to melo objevit. Ale myslim, ze posty funguji trochu jinak. Ja bych cekala primo FAN, i kdyz teda ne vylozene Rumuna. :mrgreen: Tak snad to v poradku dojde. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
79
19.10.22 21:45

Tak jen pro zajímavost, jak se to vyvrbilo: Právě jsem dostala zprávu od Zásilkovny, že převzali zásilku od Fan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák