Zásilkovna prohodila balíky

174
17.10.22 19:43

Zásilkovna prohodila balíky

Dobrý večer, jdu si pro radu 🙈 objednávala jsem 60cm nápis na zeď jako jméno ze dřeva nad postýlku a měla jsem to objednané do Z boxu..dnes jsem to jela vyzvednout a když jsem otevřela box, tak tam na mě vykoukla malá krabicka a na něm napsaný nějaký pán jako příjemce, ovšem můj balík nikde🤷🏼‍♀️ Volala jsem na zasilkovnu a tam mi paní řekla, ze se moji zásilku pokusí dohledat, nic víc nic min…má otázka je, jak se to bude řešit, když se zásilka nenajde? Po paní která to posílala nic chtít nemůžu, ta za to nemůže, po zasilkovne nevím, když se jim tam ukáže ze balík je vyzvednuty, jak bych jim dokázala ze mi nic nepřišlo? Respektive přišlo ale ne moje…spoliham na to, že kuryr jen prohodil boxy a dotyčný co bude mít moji zásilku se ozve, protože co by delal se jmenem na zeď že :think: … nemate někdo podobnou zkušenost, jak se to případně řešilo a na koho se pak obrátit? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6664
17.10.22 19:47

Jak se znám, zkusila bych si vygooglit toho pána a nějak ho kontaktovat. ;) Facebook, nebo třeba jestli nemá někde k nalezení pracovní e-mail… Nebo není na tom balíčku třeba nějaký kontakt? Telefon, e-mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.22 19:51

@klamonožka to jsem samozřejmě zkoušela, našla jsem si pana se stejným jménem, který je z mého okolí podle fb, tak jsem mu napsala ale zatím bez odpovědi..nikdo jiný s tímhle jménem se v mem okolí nenachází :? na balíku je bohužel jen jméno a odesílatel..odesílateli jsem psala taky, jestli by pana nemohli kontaktovat, že mám jeho balík, tak uvidím co odepisi 😄 říkám si, že dnes to tam přišlo a ne všichni mají čas dnes to vyzvednout, tak zítra nebo pozítří by se někdo ozvat mohl, ze má můj balík 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35952
17.10.22 20:06
@klamonožka píše:
Jak se znám, zkusila bych si vygooglit toho pána a nějak ho kontaktovat. ;) Facebook, nebo třeba jestli nemá někde k nalezení pracovní e-mail… Nebo není na tom balíčku třeba nějaký kontakt? Telefon, e-mail?

A to si myslíš, že to bude tak jednoduché? Co když těch prohození bude víc a bude muset zorganizovat výměnnou akci ala Kulový blesk ? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.22 20:18

@jege taky jsem si říkala, co kdyby v tom bylo zapleteno ještě víc lidi, co když onen pan můj balík mít nebude?😂 to ze to pan kuryr prohodil jen nam dvoum by byla ta nejlepší volba ale jestli se špatně vyspal, tak potes pan bůh kolik těch prohozu bude😂 a jestli třeba někoho napadne otevřít cizi balicek a zalíbí se mu obsah, tak to bude úplně v kopru…nezbývá než doufat, ze účastníci budou slušní 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.10.22 20:23

Největší šance je zkontaktovat chlapa sama a věci si předat. Jinak můžeš tak max zasilkovnu uhánět. Ale nic nevyřeší. To byl balík mezi dvěma osobami nebo mezi osobou a firmou? Byl dopojisten? Nebo jen základ? Tam zasilkovna vyplatí pár peněz a nashle. Úplně bych nepocitala s tím, že ti zasilkovna balík bude hledat. Nebo že ho najde. Smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.22 20:29

@debra.morgan pána jsem zkontaktovala, zatím bez odpovědi a jestli je to vůbec on, to nevím, na balíku bylo jen jméno… paní děla spousty věci na zakázku, má normálně e-shop, takže počítám, že to bude jako firma..ovšem chápu, že sama paní nic moc nevyřeší, kdyby to byla nějaká velkofirma tak možná ale takhle pochybuji…otázka jestli pan jehož balík mám já bude mit v boxu ten můj 🤷🏼‍♀️ To je fakt v prd…člověk zaplatí nemalé peníze a nějaký ocas to pos.. a člověk přijde jak o peníze, tak o zásilku…😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
17.10.22 20:32

Stalo se mi taky. Řešila to zasilkovna. Skontaktovala paní, co měla můj balík. Já odnesla ten co mi nepatril a dostala můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.10.22 20:33

@Mich00 jestli to posílala ona a má IČO, tak je myslím zásilka pojištěna jinak, na jinou částku než když si balík pošleme my dvě třeba. To zjisti. Jinak, upřímně, už bych s tím nepocitala, zasilkovna je v tomto hrozná, good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35952
17.10.22 20:33
@Mich00 píše:
@debra.morgan pána jsem zkontaktovala, zatím bez odpovědi a jestli je to vůbec on, to nevím, na balíku bylo jen jméno… paní děla spousty věci na zakázku, má normálně e-shop, takže počítám, že to bude jako firma..ovšem chápu, že sama paní nic moc nevyřeší, kdyby to byla nějaká velkofirma tak možná ale takhle pochybuji…otázka jestli pan jehož balík mám já bude mit v boxu ten můj 🤷🏼‍♀️ To je fakt v prd…člověk zaplatí nemalé peníze a nějaký ocas to pos.. a člověk přijde jak o peníze, tak o zásilku…😏

Zas to tak neprožívej, co když tam máš namísto nějakého nápisu za pár stovek nový iPhone za 50 táců ? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.22 20:34

@xsaleen takže paní co dostala vaši zásilku to nahlásila, že nemá svůj ale má váš? To je pak super, že se vyřešilo takhle😊 já se bojím prave aby ten dotyčný to nahlásil vůbec 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.22 20:36

@jege to víte no, těhotenské hormony 😂 to bohužel nezjistím páč já do cizích zásilek nelezu😂 pro někoho je tisícovka nic, pro mě docela dost 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.10.22 20:37

Mě takhle kontaktoval pán, že měl v přihrádce Z-Botu kromě svého balíčku i ten můj. Kdyby se neozval, tak balíček nemám. Zásilkovna to vyřizovala jako ztracenou objednávku, takže vrátila poštovné odesilateli. :palec: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.10.22 20:48

Neboj, zásilkovna to řeší a většinou taky vyřeší. Pracovala jsem tam, občas se to stane, ale mají fakt snahu to řešit.

• Citovat
  • Upravit
174
17.10.22 21:01

@Janli tak super, budu doufat, že budu mít štěstí a vyřeší se to rychle 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat