Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni, chci se zeptat, zdali někdo z Vás nemá náhodou zkušenost s webem www.kiddo-world.com ???
Mají tam fajn pracovní sešit pro děti (1× 36 stran, 1× 64 stran), ale přece jen to není úplně levné. Obchod neznám a už jen to „com“ mě děsí a na netu sem nic bližšího nenašla (všechny obchody si předem hledám + recenze). V obchodních podmínkách mají uvedeno i IČO, ale pořád nevím… Moc díky a všem přeji krásný den. ![]()
@shadowbabe Za prvé jsem tu úplně nová ode dneška, takže nevím, co tady je stále dokola.. 😏 Za druhé jsem projela všechno možné a až teprve potom se ptám, pokud nenajdu odpověď (což většina nedělá) a za třetí z aliexpresu neobjednávám a nevím, co s tím má zrovna ten společného 🤷♀️ 🤷♀️ Já se neptám, kde jinde totéž zboží najdu, ale kdo má zkušenost s tímto webem..
![]()
Já nepíšu, že TADY je to pořád dokola. Najdi v sobě aspoň trošku slušnosti ![]()
@shadowbabe Slušná jsem vždy byla a budu, není zde nic urážejícího 😇 Když někdo zná odpověď, ať odpoví a kdo nezná, tak je zbytečné komentovat, to se hodí i do života 😊
@LucieKosikova Prozatím jsem neobjednávala, protože stále čekám na nějaké reakce… 😄
@KattyMatty já nakonec objednala všechny 3 a na dobírku. 7-14dni dodání. Tak uvidíme.
@LucieKosikova Super, tak jsem tedy zvědavá, zda dojde vše v pořádku a určitě dejte vědět. Děkuji moc. 🤗
Já sem také právě objednala 4ks na dobírku, dokonce sem si s nimi psala i přes Messenger, uklidnila mě docela jich Facebookova stranka…
Věřím, že bude všechno v pořádku ![]()
@KattyMatty zdravím, my objednaly s kamarádkou (pro jistotu na dobírku- jelikož jsme tomu taky nevěřily) a za cca 14 dní to dorazilo… Nedali teda vědět, že odesílají, takže info pak až od přepravce, že dorazí balík, ale to zase tak nevadilo ![]()
@Blanchette90 Super, moc děkuji za informaci 🤗 🤗 A je kniha skvělá jak vypadá na videu? ![]()
No, uvidíme… chtěla jsem to dát malýmu na vánoce (2,5roku)…ale asi ji ještě schovám do šuplíku a počkám s tím…ty listy jsou docela tenký, takže by to hned pokrčil (on ještě občas nemá pro věci cit)😅 Jakože teď když ji mám doma, tak mi to zase taková hitparáda nepřijde 😅 Na druhou stranu jsme ji braly v akci za 350… kdybych to měla vyrábět doma, nechat někde zalaminovat, koupit k tomu fixy a houbičku na mazání, tak to asi vyjde na stejno 🙂 Takže za mě spíš takový rozporuplný pocity 🙂 To jsem vám asi moc nepomohla 😅
@Blanchette90 Děkuji moc za podrobný popis, názor se vždycky hodí! 😄 😇 Ale máte pravdu, že než to člověk vše připraví doma (mám akční dítě a jede nonstop celý den, nemám šanci ani vydechnout), takže bych to uvítala, že už je to připravené všechno v jednom. 😄
@KattyMatty tak dnes přišlo, objednáno 30.10. Vzala jsem všechny 3 knihy, přišlo 3 tlusté fixy, 2 tenké a 3 houby. Je to hodně uni, intuitivní. Pro předškoláky co potebuji rozepsat ruku super. Tohle bude syna bavit. Za me spokojenost