Jaký máte kočárek pro panenky?

60
13.10.22 13:19

Jaký máte kočárek pro panenky?

Hezký den,
chtěla bych poprosit o inspiraci.
Tchýně chce koupit dceři k vánocům kočárek, budou jí 2 roky a má cca 85cm. Zatím máme ten plastový, měřila jsem a k rukojeti je to 49cm, ale vůbec nevím jaký kočárek dceři koupit, aby nebyl hodně velký. Je taková drobná a aby nebyl obří. :D U nás jich moc vystavených nemají v hračkárnách.
Chceme asi hluboký už, aby mohla vozit panenky, když “spí”. :D
Chci se zeptat, jaký máte pro holčičky okolo 2 let kočárky? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18177
13.10.22 18:48

Máme od roku a půl klasický golfky. Teď je jí 2,5 a Ježíšek přinese normální velkej s korbičkou. Já teda obecně nefandím laciným plastům, ale u tohohle bych se navíc bála, že bude hned malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
13.10.22 18:56

https://www.lidl.cz/…y/p100238275?…
Uz ho jedem ctvrtym rokem a je porad v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.10.22 07:37

@Ba-stet Tenhle co je na fotce má teď, ten dostala minulý rok. To dostala takovýhle obyčejný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.22 09:13

@MalaEm Aha :) Hele, fakt bych doporučila nekam zajet i s dcerou a omrknout to. Ja byla ve Sparkys, vetsina tech kočárků mi přišla celkem ošklivá a ne uplne kvalitně provedena, ale ujasnila jsem si typ. Vetsina byla totiž překvapivě dost malá (ja si ty rozmery na netu neumim moc predstavit). A to je dceri 2,5r a meri lehce pres 90cm. Takze jsem věděla, ze chci polohovaci madlo (jako u kočárku, co doporucila @Rebísek), aby s ni rostl a taky aby se tam vesla i velka panenka. Plus dole poradnej košík, aby si tam mohla vozit veci (a případně jsem tam mohla strcit kus nákupu :D ). Ty kocarky od Bayeru se mi zdaji celkem dobry, ale nelibi se mi ty barvy, chtela jsem neco jemnějšího - šila jsem zavinovacku, asi budem potřebovat perinky, tašku, dcera je kocarkovy a panenkovy typ… Tak ať to není jak pest na oko. Zároveň jsem nechtěla zmenšeninu skutečného kocarku, jak to dělá treba ABC Design (a teda ani platit ty palky). Nakonec jsem mela kliku a koupila z druhy ruky fakt krasnej, novej, temer nehranej, protože ho holcicka dostala pozde a uz ji nebavil. Ale netuším co je to za značku. Je ruzovo-sedej, bez obrázků víl, napisu, flitrů, infantilnivh vzoru, ale přesto detskej.

Jo a jeste je prakticky nemožný koupit kocar, ktery nemá součástí vybavy druhou korbu-sportak (i kdyz nektery se daji jen prestavet, i ten nas), autosedacku, postylku… :roll: Proste jen kocarek 🙈 K tomu nasemu je „jen“ autosedačka, vubec nechápu k cemu. Tu asi rovnou nekjam uklidim, uz takhle se doma nehnem…

Edit: Ctu znovu Tvuj dotaz a pokud jsi ho nedoplnovala, tak se omlouvam za svou předchozí odpověď, mela jsem asi nejaky vypadek chápání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
16.10.22 14:16

U nás asi do 2 let frčel takový jako chodítko od Fisher Price, pak na ven jen takové obyč. golfky, ale ty vždy vydržely par měsíců a na doma měly holky 3kombinaci většího kočárku, ale nevím odkud byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.12.22 18:28

Kočárek pro panenku

Ahoj holky budu naším dvojčatům k druhým narozeninám dávat kočárek pro panenku… Máte nějaký typ na kočárek aby měl vyšší nosnost, kdyby je náhodou napadlo se vozit navzájem? Děkuju za rady ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
30.12.22 18:50

https://www.hracky-ijacek.cz/…-pro-panenky

My máme tento … máme ho už 2 roky a pořad drží.. dcera bude mít za 2 měsíce 3 roky a pořad se v něm ráda projede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16040
30.12.22 19:14

https://kogiel.cz/…ruzovo-seda/?…

Tento má malá. A je super. Rozhodně bych nešla do žádnýho plasťáku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
30.12.22 19:21

Mame Britax Smile. Drzi uz 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.12.22 19:44

@dana.dv kočárek pro panenky ale děkuju ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
30.12.22 20:18

https://pompo.cz/…rozec_z4668/?…

Máme tenhle, ale vybrala si ho sama :D. Líbí se mi, ze je opravdu lehounky, má otočné kola a zvládne s ním i malé prte manipulovat.
Az bude větší tak chceme normálně hluboký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
30.12.22 20:34

@Sluníčko1511 Britax Smile JE kocarek pro panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
30.12.22 20:35

Britax Smile 3v1