Objednávka z Wish

Anonymní
27.6.20 12:34

Objednávka z Wish

Zdravím, je tu někdo kdo objednává z wishe a objednal by mi 1, max.3 věci? zaplatit můžu předem, někdo spolehlivý, nerada bych byla okradena :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
27.6.20 12:39

A proč si to neobjednáte sama? 8o Však to je primitivní a stejný jak nakupovat u nás v eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oplbdnd
27.6.20 12:41

@Cenarius tak třeba paní nemá možnost platit kartou a na Wish to jak nejde co vím

• Citovat
  • Upravit
20885
27.6.20 13:09

@Oplbdnd no dobře a když jí to teda někdo koupí, tak mu peníze dá jak? Pošle v obálce poštou? Pokud má účet a zvládá převod, tak snad má kartu a umí ji používat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.20 13:16

@Cenarius je mi 15 a svoji kartu stále nemám, moje máti už je starší a tady z těchto převodů do zahraničí má strach nebo jak to nazvat, když ji poprosím o obyčejný převod peněz na účet tak mi samozřejmě vyhoví, jen ji nechci nutit zadávat kartu na e-shop, který nezná😅 samozřejmě že tohle je můj problém, jen se ptám, jestli by se nenašel někdo kdo by mi pomohl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4
27.6.20 13:55

@Cenarius ono asi ide o to, že na Wishu musí zadať údaje z bankomatní karty, kdežto keď jej to nekdo objedná, pošle mu peníze rovno na účet. Mne sa na Wishu taky moc páči jedno triko, ale nemám odvahu si ho objednať hlavne kvůli tým zadaným údajom. Bude nekdo tak hodný a objedná mi ho? Peníze 100% pošlu predem na účet. Ďekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oplbdnd
27.6.20 14:57

@Cenarius pardon to mi nedošlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat