Špatně snáším vedra

1243
27.6.20 11:07

Snášení horka

Ahoj, začíná letní období, horka a ostré sluníčko. Jak snášíte horko vy?
Mně osobně se dělá zle už jen z představy na léto. Z horka je mi prostě špatně, na sluníčku se hned spalím a už teď stresuju co budu celé léto dělat. Stačilo mi dneska jet autobusem pár zastávek.. 8o asi budu vycházet ven jen za deště nebo večer :)
Nějaké tipy jak přežít léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
27.6.20 11:22

Příspěvek upraven 15.11.21 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
27.6.20 11:25

Miluju horko a léto. A zatím teda žádné není :-(
Snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.6.20 11:30

Já se na teplo těším, poradny a co nejdyl. Léto má být teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.6.20 11:31

Letos zadne poradne horko nebylo.
Bud prsi nebo je tak podivne. Slunko stavkuje.
A ja se taky na hezci pocasi tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
27.6.20 11:34

U nás je asi 25 stupňů, pocitově na sluníčku o dost víc a už to nezvládám :oops: hezké počasí je sice fajn, ale ne vedro ze kterého je ti zle, takže si to "hezké počasí ani neužiješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.6.20 11:36

Taky nemam posledni dobou rada horko. Driv sem se mohla smazit cely den a bylo mi to jedno(namazana 50faktorem, protoze jsem bila jako stena :D ).
Ted si rozlozim lehatko, lezim tam 15 minut a jdu zas domu :D
Minuly rok jsme byli v kvetnu na Floride a musim rict, ze jsem to protrpela :D z dvaceti vyletu, ktery jsme meli naplanovany jsme absolvovali pet, protoze se mi porad tocila hlava :roll: takze priste pojedem v unoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.6.20 11:56

Čím jsem starší, tím je to horší. Nejlepší investice mého života bylo pořídit si klimatizaci. Teď už v létě nepotrebuju nic… kupříkladu teď se válím jak hroch v prijemne vychlazene ložnici :lol: teď jako těhotná to vedro nesnáším zas o něco víc. Ale večery na terase miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21044
27.6.20 12:07
@peta1003 píše:
Taky nemam posledni dobou rada horko. Driv sem se mohla smazit cely den a bylo mi to jedno(namazana 50faktorem, protoze jsem bila jako stena :D ).
Ted si rozlozim lehatko, lezim tam 15 minut a jdu zas domu :D
Minuly rok jsme byli v kvetnu na Floride a musim rict, ze jsem to protrpela :D z dvaceti vyletu, ktery jsme meli naplanovany jsme absolvovali pet, protoze se mi porad tocila hlava :roll: takze priste pojedem v unoru :lol:

V kvetnu na Floridu, to fakt ne. Stacilo mi na motorce do Alabamy v rijnu a horko bylo neprijemny. Virginia je ok, nebo jsem si zvyknul. Nejhorsi je vlhkost k tomu vedru, tece po tobe pot a nic neodparis a tak se neochladis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.6.20 12:18

Mě vyhovuje, když je do těch pětadvaceti stupňů. To se dá zvládnout, dokážu normálně fungovat, rodina, domácnost, práce. Větší tepla nemám ráda, to už jen koukám, kam zalézt, aktivita nula nic. A nejhorší jsou tropické noci, když je vedro, bezvětří. Člověk nemůže ani spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26563
27.6.20 12:20

Mne vadi az tak ty tricitky. Snasim to pri beznem provozu vcelku dobre, ale treba behat v tom nejde. Obcas nekoho vidim, ze beha v takovych vedrech a to mi je mdlo, jen to vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15205
27.6.20 12:30

@Darkandeep Vždyť letos ještě žádný poradny horko nebylo. Až bude tak se pořádně namaz opalovacím krémem, na hlavu si dej klobouk a jdi k vodě. Od toho léto je, užít si koupání, opalování, sluníčko.. Já to miluju, naopak nesnáším zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.6.20 13:01

Těším se na pořádnej parak. Jen ať to peče. :cert: v zime jsem musela nabalovat novorozence, tak teď hezky jen plenka. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6445
27.6.20 13:11

U nas vedro nesnasim. V tropech na dovolene klidne, ale u nas, kdyz musim fungovat doma i v praci a vecne nekde nefunguje klimatizace, ani nakoupit se neda aby clovek nebyl komplet mokry, to me fakt nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.6.20 13:47

@KalamityJohn ted uz bych tam taky nejela :D odletali jsme az v cervnu a to byl vazne mazec. V srpnu tam letel kamos a vubec si nestezoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová