Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, začíná letní období, horka a ostré sluníčko. Jak snášíte horko vy?
Mně osobně se dělá zle už jen z představy na léto. Z horka je mi prostě špatně, na sluníčku se hned spalím a už teď stresuju co budu celé léto dělat. Stačilo mi dneska jet autobusem pár zastávek..
asi budu vycházet ven jen za deště nebo večer ![]()
Nějaké tipy jak přežít léto?
Miluju horko a léto. A zatím teda žádné není ![]()
Snad to bude lepší.
Já se na teplo těším, poradny a co nejdyl. Léto má být teplé.
Letos zadne poradne horko nebylo.
Bud prsi nebo je tak podivne. Slunko stavkuje.
A ja se taky na hezci pocasi tesim.
U nás je asi 25 stupňů, pocitově na sluníčku o dost víc a už to nezvládám
hezké počasí je sice fajn, ale ne vedro ze kterého je ti zle, takže si to "hezké počasí ani neužiješ ![]()
Taky nemam posledni dobou rada horko. Driv sem se mohla smazit cely den a bylo mi to jedno(namazana 50faktorem, protoze jsem bila jako stena
).
Ted si rozlozim lehatko, lezim tam 15 minut a jdu zas domu ![]()
Minuly rok jsme byli v kvetnu na Floride a musim rict, ze jsem to protrpela
z dvaceti vyletu, ktery jsme meli naplanovany jsme absolvovali pet, protoze se mi porad tocila hlava
takze priste pojedem v unoru ![]()
Čím jsem starší, tím je to horší. Nejlepší investice mého života bylo pořídit si klimatizaci. Teď už v létě nepotrebuju nic… kupříkladu teď se válím jak hroch v prijemne vychlazene ložnici
teď jako těhotná to vedro nesnáším zas o něco víc. Ale večery na terase miluju…
@peta1003 píše:
Taky nemam posledni dobou rada horko. Driv sem se mohla smazit cely den a bylo mi to jedno(namazana 50faktorem, protoze jsem bila jako stena).
Ted si rozlozim lehatko, lezim tam 15 minut a jdu zas domu
Minuly rok jsme byli v kvetnu na Floride a musim rict, ze jsem to protrpelaz dvaceti vyletu, ktery jsme meli naplanovany jsme absolvovali pet, protoze se mi porad tocila hlava
takze priste pojedem v unoru
V kvetnu na Floridu, to fakt ne. Stacilo mi na motorce do Alabamy v rijnu a horko bylo neprijemny. Virginia je ok, nebo jsem si zvyknul. Nejhorsi je vlhkost k tomu vedru, tece po tobe pot a nic neodparis a tak se neochladis.
Mě vyhovuje, když je do těch pětadvaceti stupňů. To se dá zvládnout, dokážu normálně fungovat, rodina, domácnost, práce. Větší tepla nemám ráda, to už jen koukám, kam zalézt, aktivita nula nic. A nejhorší jsou tropické noci, když je vedro, bezvětří. Člověk nemůže ani spát.
Mne vadi az tak ty tricitky. Snasim to pri beznem provozu vcelku dobre, ale treba behat v tom nejde. Obcas nekoho vidim, ze beha v takovych vedrech a to mi je mdlo, jen to vidim.
@Darkandeep Vždyť letos ještě žádný poradny horko nebylo. Až bude tak se pořádně namaz opalovacím krémem, na hlavu si dej klobouk a jdi k vodě. Od toho léto je, užít si koupání, opalování, sluníčko.. Já to miluju, naopak nesnáším zimu.
Těším se na pořádnej parak. Jen ať to peče.
v zime jsem musela nabalovat novorozence, tak teď hezky jen plenka. ![]()
U nas vedro nesnasim. V tropech na dovolene klidne, ale u nas, kdyz musim fungovat doma i v praci a vecne nekde nefunguje klimatizace, ani nakoupit se neda aby clovek nebyl komplet mokry, to me fakt nebavi.
@KalamityJohn ted uz bych tam taky nejela
odletali jsme az v cervnu a to byl vazne mazec. V srpnu tam letel kamos a vubec si nestezoval ![]()