Špatně snáším vedra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
29.6.20 07:15
@Alušáček píše:
My na západě máme zataženo, bohužel.. Jedu na zahradu, mám to kousek, autem sotva 5min, mame tam bazén, nebo chodime na koupaliste. Já myslím, že právě to patří k letu, sluníčko, koupání, opalovaní.

To je vsechno fajn, kdyz se nemusi zaroven pracovat a makat doma. Ja jdu po praci max pod sprchu a spat. My s podobnyma teplotama neumime zit. Nezvolnime. Nemame siestu, upravenou pracovni dobu obchodu a sluzeb, ani poradne klimatizovane prostory hromadne dopravy nebo obchodnich center. Ani klima v autech neni tomu prizpusobena. Kdyz si pujcim auto v Indonesii napr., jen ziram za jakou chvilku je vychlazene. U nas nejsou vychlazena ani nova nakupni centra. V patek a v sobotu jsem shanela klukovi par poslednich veci na tabor a vsude vedro k padnuti, propocena durch. Vcerejsek vubec nekomentuju, fakt uprk za stinem. Kytky jsem sazela az pozde vecer a na kolo jsem vyrazila az v pul 10. My se taky na leto obvykle stehujeme za mesto na chatu, kde je snesitelneji, plavu rada ale cely den u bazenu nebo rybniku nevydrzim. Pocasi se nas stejne na nic ptat nebude, ale za me jsou vedra v nasich podminkach proste umorna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.6.20 08:48

Dřív jsem léto, vedro a opalování milovala. V těhotenství se to zlomilo, bylo mi předloni v létě s pupkem akorát zle, to byly fakt tropy…a trvá to doteď, kdy jsem rok a půl po porodu. 25 stupňů maximálně, to jsem spokojená, ale přes 30 už je pro mě peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
29.6.20 11:19
@Ijen píše:
To je vsechno fajn, kdyz se nemusi zaroven pracovat a makat doma. Ja jdu po praci max pod sprchu a spat. My s podobnyma teplotama neumime zit. Nezvolnime. Nemame siestu, upravenou pracovni dobu obchodu a sluzeb, ani poradne klimatizovane prostory hromadne dopravy nebo obchodnich center. Ani klima v autech neni tomu prizpusobena. Kdyz si pujcim auto v Indonesii napr., jen ziram za jakou chvilku je vychlazene. U nas nejsou vychlazena ani nova nakupni centra. V patek a v sobotu jsem shanela klukovi par poslednich veci na tabor a vsude vedro k padnuti, propocena durch. Vcerejsek vubec nekomentuju, fakt uprk za stinem. Kytky jsem sazela az pozde vecer a na kolo jsem vyrazila az v pul 10. My se taky na leto obvykle stehujeme za mesto na chatu, kde je snesitelneji, plavu rada ale cely den u bazenu nebo rybniku nevydrzim. Pocasi se nas stejne na nic ptat nebude, ale za me jsou vedra v nasich podminkach proste umorna.

Mam pocit, že žiju na jiný planetě než ty, vždyť letos ještě žádný poradny vedro nebylo, těch pár hodin sluníčka, snad nikoho nemohlo odrovnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.6.20 11:29
@Alušáček píše:
Mam pocit, že žiju na jiný planetě než ty, vždyť letos ještě žádný poradny vedro nebylo, těch pár hodin sluníčka, snad nikoho nemohlo odrovnat :lol:

Já musím říct, že to taky miluju a úmorný vedro vidím jinak. Ale odrovnává mě to mimino, co teplo taky nesnáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
29.8.24 15:20
@Joyeee píše: Více

Taky to tak mám, zvládám jen teploty do 25 stupňů, na tuhle hodnotu už trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová