Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alušáček píše:
My na západě máme zataženo, bohužel.. Jedu na zahradu, mám to kousek, autem sotva 5min, mame tam bazén, nebo chodime na koupaliste. Já myslím, že právě to patří k letu, sluníčko, koupání, opalovaní.
To je vsechno fajn, kdyz se nemusi zaroven pracovat a makat doma. Ja jdu po praci max pod sprchu a spat. My s podobnyma teplotama neumime zit. Nezvolnime. Nemame siestu, upravenou pracovni dobu obchodu a sluzeb, ani poradne klimatizovane prostory hromadne dopravy nebo obchodnich center. Ani klima v autech neni tomu prizpusobena. Kdyz si pujcim auto v Indonesii napr., jen ziram za jakou chvilku je vychlazene. U nas nejsou vychlazena ani nova nakupni centra. V patek a v sobotu jsem shanela klukovi par poslednich veci na tabor a vsude vedro k padnuti, propocena durch. Vcerejsek vubec nekomentuju, fakt uprk za stinem. Kytky jsem sazela az pozde vecer a na kolo jsem vyrazila az v pul 10. My se taky na leto obvykle stehujeme za mesto na chatu, kde je snesitelneji, plavu rada ale cely den u bazenu nebo rybniku nevydrzim. Pocasi se nas stejne na nic ptat nebude, ale za me jsou vedra v nasich podminkach proste umorna.
Dřív jsem léto, vedro a opalování milovala. V těhotenství se to zlomilo, bylo mi předloni v létě s pupkem akorát zle, to byly fakt tropy…a trvá to doteď, kdy jsem rok a půl po porodu. 25 stupňů maximálně, to jsem spokojená, ale přes 30 už je pro mě peklo.
@Ijen píše:
To je vsechno fajn, kdyz se nemusi zaroven pracovat a makat doma. Ja jdu po praci max pod sprchu a spat. My s podobnyma teplotama neumime zit. Nezvolnime. Nemame siestu, upravenou pracovni dobu obchodu a sluzeb, ani poradne klimatizovane prostory hromadne dopravy nebo obchodnich center. Ani klima v autech neni tomu prizpusobena. Kdyz si pujcim auto v Indonesii napr., jen ziram za jakou chvilku je vychlazene. U nas nejsou vychlazena ani nova nakupni centra. V patek a v sobotu jsem shanela klukovi par poslednich veci na tabor a vsude vedro k padnuti, propocena durch. Vcerejsek vubec nekomentuju, fakt uprk za stinem. Kytky jsem sazela az pozde vecer a na kolo jsem vyrazila az v pul 10. My se taky na leto obvykle stehujeme za mesto na chatu, kde je snesitelneji, plavu rada ale cely den u bazenu nebo rybniku nevydrzim. Pocasi se nas stejne na nic ptat nebude, ale za me jsou vedra v nasich podminkach proste umorna.
Mam pocit, že žiju na jiný planetě než ty, vždyť letos ještě žádný poradny vedro nebylo, těch pár hodin sluníčka, snad nikoho nemohlo odrovnat ![]()
@Alušáček píše:
Mam pocit, že žiju na jiný planetě než ty, vždyť letos ještě žádný poradny vedro nebylo, těch pár hodin sluníčka, snad nikoho nemohlo odrovnat
Já musím říct, že to taky miluju a úmorný vedro vidím jinak. Ale odrovnává mě to mimino, co teplo taky nesnáší ![]()
@Joyeee píše: Více
Taky to tak mám, zvládám jen teploty do 25 stupňů, na tuhle hodnotu už trpím.