Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
Je možná divné se na to ptát, ale mám otázku ohledně tanečních. Mimo to je mi 16 a jsem kluk, ale potřebuji sehnat oblek. S rodiči jsem to tak nějak řešil, ale nic jsem nenašel, tak jsem se chtěl zeptat, jestli tady někdo s tím nemá nějaké zkušenosti. S tím, že pořád rostu, tak mi nepřijde vhodné si kupovat oblek, jen na dva měsíce, neříkám, že ho nebudu nikdy potřebovat, ale dokud rostu, tak se to nevyplatí. Tak se chci zeptat, jestli je možnost si někde celý oblek někde půjčit třeba na dva měsíce nebo vždycky jen na 1 den v týdnu? Vím, že každý na to jinak přistoupí, ale ptám se jestli tady s tím nemá někdo nějakou zkušenost. V okolí jsem nic nenašel, ale pokud byste věděli o něčem v okolí Jihlavy, tak by to pomohlo. Díky
Koupit a pak prodat. Nebo se zeptat starších kamarádů zda nemají a nepůjčili by či neprodali
Jinak půjčit si samozřejmě můžeš ale na cele taneční tě to vyjde draho, nevyplatí se…
@DominikF já koupila dvojčatům každý troje šaty, nevím proč ti rodiče nekoupí oblek. Za rok ho prodáš mladšímu spolužákovi. Nebo kup od loňskýho absolventa tanečních.