Oblečení Next - kvalita a velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
8.8.11 12:57

Já bych určitě zájem měla, ale bude se to odvíjet samosebou od ceny.

Ještě odbočím a zeptám se, když má naše beruška obvod hlavičky 48cm, jaká velikost čepičky by tomu odpovídala? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.11 13:10

S tim DPH jsem to taky nevedela, diky za info. No jestli poletim do UK tak vam dam vedet :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.8.11 13:43

zkusim to omrknout a promyslet ,jestli by se to vubec vyplatilo

• Citovat
  • Upravit
1553
8.8.11 22:15
mmonica píše:
ja kdyz vas tu posloucham, tak to ve me hloda a napadlo me, ze kdyby bylo vic mamin (kvuli postovnemu),tak vam to tu v UK nakoupim primo,poslu to tchyni do CR pres prepravni firmu,koukala jsem , ze balik do 30kilo stoji 25 liber a tchyne uz by jenom rozdelala jednotlive balicky a preposlala v CR,ale to bych k tomu musela sednout a poradne to spocitat ,jak by to vyslo a aby z toho i neco kaplo me
ja bych to nakupovala primo v kamenem obchode takze bych to zrovna i mohla premerit
tak si tu jen tak zkousim jestli by byl zajem nebo jestli to blbost :think:

ja klido taky, objednavam nextik rada, a nedam na nej dopustit… uz 6 let.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.11 19:30

Ahojda maminy,

koukám na sortiment nextu a dumám nad koupí punčošek pro malou. Tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti - jde mi o to, jestli nežmolkovatí, nejsou třeba hrubé na dotyk a nebo se praním neztratí jejich elasticita(to už se mi u jednoho druhu stalo). Předem moc děkuju za veškeré info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59481
11.8.11 20:03

dobrý punčocháče mají od tchiba, ted v akci a nebo od pondělí budou mít v akci v lidlu :palec: na ty se chystám ty jsou fajn. nextový bohužel neznam protože pro kluky je nedělají :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.8.11 21:00

Next punčocháčky jsou fajn, ale pro dcerku mají příliš širokou šlapku, v té části jí vůbec nesedí, jinak bych je koupila zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.8.11 15:30

Mam next puncosky koupeny, vypadaji super, ale jeste jsem je neprala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
12.8.11 18:35

Tak s těma punčoškama to je fajn :-) Dokonce dumám i nad zimní bundou, hrozně se mi tam líbí dvě, jen nevím, jak s velikostí a tak. Jestli je pod bundou místo i na svetřík, má dost široká ramena a je dost teplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.8.11 22:25

Mne prijdou bundy trosilinku vetsi, takze kdyz jsem dceri koupila vel. 128 a letos by mela mit uz tak 134 tak ji porad sedi ta 128 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.8.11 23:28

holky a ty punčochy, jak jsou velikostně? já s punčocháči dost bojuju, páč je to sázka do loterie, většinou jí to je ještě velký a narvu na ní i tu malou velikost, co měla jako miminko…

máte někdo velikost cca na roční dítě? nemohl byste mi je někdo změřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.8.11 23:30

velikost 6 -12? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.8.11 00:19
suik píše:
velikost 6 -12? díky moc

Tak tu my dávno nemáme, tak nepomůžu. Nedívala ses na MMB, jestli někdo neprodává nošené? Mohly by tam být uvedeny i rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zaj
13.8.11 11:07

Nex není vůbec kvalitní zboží. V Anglii je tahle značka považována za šunt. Také se často žmolkuje, trhá, praskají zipy…
V Anglii tohle poničené zboží se vrací do obchodu a vozí se do České Republiky jako customer return - vratky. Kus takového použitého, poškozeného oblečení stojí 50,– Tohle zboží se prodává po pytlích i někdy po kuse. Kupují jej hlavně prodejci co prodávají na mimibazaru. Oblečení opraví a potom za různé ceny prodají. V pytli je i pár kousků co má visačku. Když je zboží co má visačku párnuté pouze ve švu, tak se jednoduše opraví a kousek se dá prodat jako nové zboží bez vady. Pěkný nákup značky Next

• Citovat
  • Upravit
46867
13.8.11 11:15
zaj píše:
Nex není vůbec kvalitní zboží. V Anglii je tahle značka považována za šunt. Také se často žmolkuje, trhá, praskají zipy…
V Anglii tohle poničené zboží se vrací do obchodu a vozí se do České Republiky jako customer return - vratky. Kus takového použitého, poškozeného oblečení stojí 50,– Tohle zboží se prodává po pytlích i někdy po kuse. Kupují jej hlavně prodejci co prodávají na mimibazaru. Oblečení opraví a potom za různé ceny prodají. V pytli je i pár kousků co má visačku. Když je zboží co má visačku párnuté pouze ve švu, tak se jednoduše opraví a kousek se dá prodat jako nové zboží bez vady. Pěkný nákup značky Next

Ja jsem nikdy nemela s touto znackou problem :). V americe je reba nejvetsi sunt adidas, puma, guess a jak to vsichni nakupuji :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí