Oblečení Next - kvalita a velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
1.8.11 19:49
fram píše:
Nelisa píše:
Pravda, kalhoty mívají širší pas, ale pokud je u toho symbol „A“, tak to znamená regulaci v pase (posuvnou gumu s knoflíkama), takže i naše hubené dítko v pohodě unosí, roll-upky s širokou gumou třeba nemají regulaci, tam záleží kus od kusu, měly jsme dvoje ve stejné velikosti, jen jinou barvu (stejná kolekce), jedny dcera v pohodě nosila, druhé musela mít s kšandama.
Jinak můžeš zkusit jejich sizing guide - http://help.next.co.uk/Section.aspx?…
my u tech roll-upek meli takovy ten siroky naplet a pak jeste snurku na utazeni.. :roll:

No právě, ta široká guma = náplet se nedá upravit, proto ty kšandy. Šňůrku jsme měli jen ozdobnou, navíc nemám šňůrky ráda, ani když jsou funkční, při sedu se pak zarývají do pasu, když jsou zavázané. :nevim:
A souhlasím s tebou, že jejich roll-upky jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.8.11 20:18

Roll- upky jsou nádherný, ale nám většinou nejsou v pase a když jsou, tak jsou moc dlouhý a to ani to srolování nezachrání :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.8.11 20:21

Obleceni je asi o neco vetsi, nez uvadena velikost. Ale dcera je hodne drobna, tak treba se oletu. Co se tyka kvality - jde to, ale musim rict, ze barvy se hrozne rychle operou :nevim:
Bydlime v UK, takze tam nakupujem celkem casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 20:26

Ja jsem se znackou Next spokojena. Ale nedoporucuju nakupovat v ceskych shopech. Koupili jsme tam tricko a kosilu pro mimi v akci, a pak kdyz jsem sloupla cenu ceskou, tak se pod ni objevilo prekvapko v podobe ceny pro UK a to o dost nizsi a bez slevy. Takze nakupuju na eshopu Nextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
1.8.11 20:32

Ahoj, ja bych rekla, ze ty velikosti sedej pekne - teda pro normalne rostouci deti :lol: . Akorat je potreba se podivat do toho jejich sizing guide a koupit velikost podle vysky ditete a neridit se tema jejich mesicema. Akorat cepice se tam kupuji teda blbe - to aspon nasim klukum absolutne nesedi.
A s kvalitou ja jsem naprosto spokojena :palec: .
Jo a nakupuju to pres ceskyho dovozcce - ceny jsou mnohem nizsi nez v kamennym obchode. A zatim teda bylo vzdycky vsechno v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.8.11 20:35
Weru píše:
Ja jsem se znackou Next spokojena. Ale nedoporucuju nakupovat v ceskych shopech. Koupili jsme tam tricko a kosilu pro mimi v akci, a pak kdyz jsem sloupla cenu ceskou, tak se pod ni objevilo prekvapko v podobe ceny pro UK a to o dost nizsi a bez slevy. Takze nakupuju na eshopu Nextu.

Weru, nakupuješ přímo z UK bez prostředníka? Na kolik cca vyjde poštovné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
1.8.11 20:41

Ty jo, na ty cesky verzi nextovyho eshopu je to dost drahy ne? Teda aspon kdyz porovnam ceny v korunach oproti cenam v librach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.8.11 20:43

Taky máme hodně věcí z nextu, ale nechala jsem si ho dovézt. Jako trochu se mi zdá, že i tam šla kvalita malilinko dolu a že dřív to bylo lepší.
Pro nás je teda všechno spíš větší - kupuju hlavně overálky (ty 6-9 a měsíců má dodneška a je jí 10,5 měsíců a vypadá to na ještě dlouhý nošení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 21:41
Nelisa píše:
Weru píše:
Ja jsem se znackou Next spokojena. Ale nedoporucuju nakupovat v ceskych shopech. Koupili jsme tam tricko a kosilu pro mimi v akci, a pak kdyz jsem sloupla cenu ceskou, tak se pod ni objevilo prekvapko v podobe ceny pro UK a to o dost nizsi a bez slevy. Takze nakupuju na eshopu Nextu.
Presne tak sama na sebe. Postovne vyjde na 5 euro, ale je to do NL. Do CR jsem ted koukala je 130 Kc.
Weru, nakupuješ přímo z UK bez prostředníka? Na kolik cca vyjde poštovné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 21:42

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 21:48
mona77 píše:
Ty jo, na ty cesky verzi nextovyho eshopu je to dost drahy ne? Teda aspon kdyz porovnam ceny v korunach oproti cenam v librach :nevim:

No ted na to koukam, a oni si rikaji za libru 40 Kc, normalne je kolem 27 Kc, ze jo? No a na eura to stejny. Toho jsem si pred tim nevsimla. Takze to vseobecne vyjde v UK koupene levneji, ale ja to zase nechci delat pres prostrednika a to postovny je nizky. Z Italie si rikaji o 10 eur za postovny, coz je tak 250 Kc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
1.8.11 21:53

Holky a jak jste se registrovali na next.uk? Já jen, že to po mě chce UK psč, apod, a to nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 22:02
luciashek píše:
Holky a jak jste se registrovali na next.uk? Já jen, že to po mě chce UK psč, apod, a to nemám

Musis se nejdriv prepnout do ceske verze. Uplne dole mas vlajecky, klikni na CR a pujde se ti zaregistrovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
2.8.11 06:38

Pokud bys toho kupovala vic, tak se vyplati zridit si v anglii virtualni adresu, nakoupit na ty anglicky verzi nextu a pres tu zrizenou adresu si to preposlat domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.8.11 09:27

Ahoj. Tak nám seděli i čepičky i všechno ostatní. Jen novorozenecké oblečky mi přišly docela prťavé, ty jsme ani neunosili a byly hned malé a to je naše holčička spíše drobnější. Jinak kvalita za mě super, i po několika praních vypadají jako nové, nikde mi nic nečouhá, nepáře se nerozjíždí se a na číslování velikostí je vcelku spoleh, což u ostatních také říci nemohu. Narozdíl od jiných značek prodávaných v obchodních domech je Next super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí