Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak mám teď vedle sebe otevřeny dvoje stránky, jedny s českou registrací - mají uvedené ceny v korunách, jedny bez, tedy v librách.
Stejné zboží vyjde na české koruny dráž, třeba pyžamko dvojbalení za 16 liber stojí v českých korunách 650,–.
I kdybych počítala za libru 30,–, tak je to pořád o dost dražší, někdo tu píše dokonce 27,–. Mělo by stát 480,– při třiceti korunách za libru.
Takže dvojí ceny??? Pro Brity dobré, pro nás vysoké jako tady v jejich kamenném kšeftě…
Já si teď nechala dovézt přes paní z MMB kobereček, platila jsem jí 33,– za libru, takže za pyžamka bych jí dala 528,–, tak proč chce Next 650,–? ![]()
Nelisa píše:
Tak mám teď vedle sebe otevřeny dvoje stránky, jedny s českou registrací - mají uvedené ceny v korunách, jedny bez, tedy v librách.
Stejné zboží vyjde na české koruny dráž, třeba pyžamko dvojbalení za 16 liber stojí v českých korunách 650,–.![]()
I kdybych počítala za libru 30,–, tak je to pořád o dost dražší, někdo tu píše dokonce 27,–. Mělo by stát 480,– při třiceti korunách za libru.
Takže dvojí ceny??? Pro Brity dobré, pro nás vysoké jako tady v jejich kamenném kšeftě…
Já si teď nechala dovézt přes paní z MMB kobereček, platila jsem jí 33,– za libru, takže za pyžamka bych jí dala 528,–, tak proč chce Next 650,–?
Vzdyt jsem to sem psala. A neni to jen pro CR, ale i euro maji predrazene. Takze to vyjde na stejno pro euro jako pro Kc. Taky nechapu proc to maji tak strasne predrazene 13 Kc je dost, ale zase jen 5 euro za zaslani je nahodou super. Ja na to prdim, budu nakupovat tam v Brne nemaji takovej vyber jako na strankach. Co na delam.
Já jsem nevím proč pochopila, že kupuješ přímo v UK, každopádně přes prostředníka to vyjde levněji, poštovné je pak v rámci ČR taky levnější, takže zůstanu u této varianty. I když přemýšlím o tom, že jim napíšu, že chci zaplatit v librách. ![]()
Nelisa píše:
Já jsem nevím proč pochopila, že kupuješ přímo v UK, každopádně přes prostředníka to vyjde levněji, poštovné je pak v rámci ČR taky levnější, takže zůstanu u této varianty. I když přemýšlím o tom, že jim napíšu, že chci zaplatit v librách.
Nene, nakupuju z NL, ale ja praveze nechci pres prostrednika, takze na to prdakuju.
![]()
Holky,
tak jsem díky Vašim radám využila MMB a nakoupila tam nějaké pěkné kousky. Utratila jse majlant
a teď se těším až mi přijdou domů
Snad z toho manžela netrefí ![]()
petratavali píše:
ahoj,já koukám sem:
Na tuhle stránku jsem právě našla negativní recenze, takže jsem se rozhodla pro koupi nového oblečení na MMB a ceny dobrý, jsem spokojená.
luciashek píše:
Holky,tak jsem díky Vašim radám využila MMB a nakoupila tam nějaké pěkné kousky. Utratila jse majlanta teď se těším až mi přijdou domů
Snad z toho manžela netrefí
Neboj, manžel si zvykne.
![]()
Holky mimo jine je to levnejsi take pro to, ze v Anglii neni zadne DPH na detske obleceni a boty, statu se neodvadi ani koruna
mmonica píše:
Holky mimo jine je to levnejsi take pro to, ze v Anglii neni zadne DPH na detske obleceni a boty, statu se neodvadi ani koruna
Aha, no konečně vím proč, díky za informaci. ![]()
ja kdyz vas tu posloucham, tak to ve me hloda a napadlo me, ze kdyby bylo vic mamin (kvuli postovnemu),tak vam to tu v UK nakoupim primo,poslu to tchyni do CR pres prepravni firmu,koukala jsem , ze balik do 30kilo stoji 25 liber a tchyne uz by jenom rozdelala jednotlive balicky a preposlala v CR,ale to bych k tomu musela sednout a poradne to spocitat ,jak by to vyslo a aby z toho i neco kaplo me
ja bych to nakupovala primo v kamenem obchode takze bych to zrovna i mohla premerit
tak si tu jen tak zkousim jestli by byl zajem nebo jestli to blbost ![]()
No já bych zájem i měla záleží jak by to bylo výhodné cenově?Za kolik bys to prodala a jak s poštovným.....
Blbost to rozhodně není, když mrkneš na MMB, tak se tím zabývá spousta ženských, stačí mrknout na podmínky prodeje těch, co je mají dobře propracované, aby sis udělala obrázek o tom, kolik se dá vydělat (mají libru cca 33-35, některá zálohu vybírá, jiná ne) a kolik s tím je práce. Dělat to ve velkém asi není žádná sranda, pro pár lidí by to asi šlo celkem v pohodě, ale zas jestli ti to vůbec stojí za to.
Já už jsem teda včera konečně vybrala paní na MMB a přeposlala jí objednávku H&M. V Nextu jsem tentokrát nemohla nic vybrat, kolekce pro starší mi nějak nesedla.