Oblečení Next - kvalita a velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
2.8.11 13:19

Tak mám teď vedle sebe otevřeny dvoje stránky, jedny s českou registrací - mají uvedené ceny v korunách, jedny bez, tedy v librách.
Stejné zboží vyjde na české koruny dráž, třeba pyžamko dvojbalení za 16 liber stojí v českých korunách 650,–. :think: :zed: I kdybych počítala za libru 30,–, tak je to pořád o dost dražší, někdo tu píše dokonce 27,–. Mělo by stát 480,– při třiceti korunách za libru.
Takže dvojí ceny??? Pro Brity dobré, pro nás vysoké jako tady v jejich kamenném kšeftě…
Já si teď nechala dovézt přes paní z MMB kobereček, platila jsem jí 33,– za libru, takže za pyžamka bych jí dala 528,–, tak proč chce Next 650,–? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 15:38
Nelisa píše:
Tak mám teď vedle sebe otevřeny dvoje stránky, jedny s českou registrací - mají uvedené ceny v korunách, jedny bez, tedy v librách.
Stejné zboží vyjde na české koruny dráž, třeba pyžamko dvojbalení za 16 liber stojí v českých korunách 650,–. :think: :zed: I kdybych počítala za libru 30,–, tak je to pořád o dost dražší, někdo tu píše dokonce 27,–. Mělo by stát 480,– při třiceti korunách za libru.
Takže dvojí ceny??? Pro Brity dobré, pro nás vysoké jako tady v jejich kamenném kšeftě…
Já si teď nechala dovézt přes paní z MMB kobereček, platila jsem jí 33,– za libru, takže za pyžamka bych jí dala 528,–, tak proč chce Next 650,–? :evil:

Vzdyt jsem to sem psala. A neni to jen pro CR, ale i euro maji predrazene. Takze to vyjde na stejno pro euro jako pro Kc. Taky nechapu proc to maji tak strasne predrazene 13 Kc je dost, ale zase jen 5 euro za zaslani je nahodou super. Ja na to prdim, budu nakupovat tam v Brne nemaji takovej vyber jako na strankach. Co na delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.8.11 16:35

Já jsem nevím proč pochopila, že kupuješ přímo v UK, každopádně přes prostředníka to vyjde levněji, poštovné je pak v rámci ČR taky levnější, takže zůstanu u této varianty. I když přemýšlím o tom, že jim napíšu, že chci zaplatit v librách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 16:39
Nelisa píše:
Já jsem nevím proč pochopila, že kupuješ přímo v UK, každopádně přes prostředníka to vyjde levněji, poštovné je pak v rámci ČR taky levnější, takže zůstanu u této varianty. I když přemýšlím o tom, že jim napíšu, že chci zaplatit v librách. :think:

Nene, nakupuju z NL, ale ja praveze nechci pres prostrednika, takze na to prdakuju.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.8.11 09:33

Holky,

tak jsem díky Vašim radám využila MMB a nakoupila tam nějaké pěkné kousky. Utratila jse majlant :-D a teď se těším až mi přijdou domů :-) Snad z toho manžela netrefí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
8.8.11 09:36

ahoj,

já koukám sem:

www.nextik.eu

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.8.11 10:18
petratavali píše:
ahoj,

já koukám sem:

www.nextik.eu

:kytka:

Na tuhle stránku jsem právě našla negativní recenze, takže jsem se rozhodla pro koupi nového oblečení na MMB a ceny dobrý, jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.8.11 11:18
luciashek píše:
Holky,tak jsem díky Vašim radám využila MMB a nakoupila tam nějaké pěkné kousky. Utratila jse majlant :-D a teď se těším až mi přijdou domů :-) Snad z toho manžela netrefí :-)

Neboj, manžel si zvykne. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.8.11 11:25

Holky mimo jine je to levnejsi take pro to, ze v Anglii neni zadne DPH na detske obleceni a boty, statu se neodvadi ani koruna

• Citovat
  • Upravit
15319
8.8.11 11:51
mmonica píše:
Holky mimo jine je to levnejsi take pro to, ze v Anglii neni zadne DPH na detske obleceni a boty, statu se neodvadi ani koruna

Aha, no konečně vím proč, díky za informaci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.8.11 12:04

ja kdyz vas tu posloucham, tak to ve me hloda a napadlo me, ze kdyby bylo vic mamin (kvuli postovnemu),tak vam to tu v UK nakoupim primo,poslu to tchyni do CR pres prepravni firmu,koukala jsem , ze balik do 30kilo stoji 25 liber a tchyne uz by jenom rozdelala jednotlive balicky a preposlala v CR,ale to bych k tomu musela sednout a poradne to spocitat ,jak by to vyslo a aby z toho i neco kaplo me
ja bych to nakupovala primo v kamenem obchode takze bych to zrovna i mohla premerit
tak si tu jen tak zkousim jestli by byl zajem nebo jestli to blbost :think:

• Citovat
  • Upravit
6292
8.8.11 12:23

No já bych zájem i měla záleží jak by to bylo výhodné cenově?Za kolik bys to prodala a jak s poštovným.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.8.11 12:26

Já bych také zájem určitě měla :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.8.11 12:31

Blbost to rozhodně není, když mrkneš na MMB, tak se tím zabývá spousta ženských, stačí mrknout na podmínky prodeje těch, co je mají dobře propracované, aby sis udělala obrázek o tom, kolik se dá vydělat (mají libru cca 33-35, některá zálohu vybírá, jiná ne) a kolik s tím je práce. Dělat to ve velkém asi není žádná sranda, pro pár lidí by to asi šlo celkem v pohodě, ale zas jestli ti to vůbec stojí za to. :nevim: Já už jsem teda včera konečně vybrala paní na MMB a přeposlala jí objednávku H&M. V Nextu jsem tentokrát nemohla nic vybrat, kolekce pro starší mi nějak nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10155
8.8.11 12:33
Petronka píše:
Já bych také zájem určitě měla :potlesk: :potlesk: :potlesk:

já taky.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek