Oblečení Next - kvalita a velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
18.8.11 20:58
smudlinky píše:
ja next moc nemusim, některé věci mají pěkné,ale je spousta věcí co se mi nelíbí. taky mi přijdou dost drazí-nakupuji jen v kamenných obchodech, kde si to můžeme zkusit.my teď kupujeme lindex a jsem spokojená

A ten Lindex, odpovídá velikostem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
18.8.11 21:12

my nemáme problém, ale malá je dost velká. jinak se říká že lindex je o velikost větší než udávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.8.11 21:20

Mala ma par veci od lidexu a ja mam nejakou tu podprdu, ale ze by to byl rozdil vuci nextu se mi teda fakt nezda. Ale taky maji pekne vecicky.
Tady je normalni nakupovat pres net, nekdy to vyjde levneji. Napr. v kamenem obchode bylo sedatko Nuna za 160 euro a na netu za 140 euro atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 21:25

Lindex, co máme, je větší. Ale máme jen cca deset kousků.
A bavlna i švy krásně drží. Zatím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.8.11 21:42

Ja si tam objednavam bombardaky do porodky a ted nevim jakou velikost, kdyz maji vse vetsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.8.11 18:55

k topolinu: já jsem s ním moc spokojená, nového nemám nic, vše zdruhé ruky a pořád výborná kvalita. Ale s těmi velikostmi nevím nevím. Nejsem si jistá, ale myslím, že odpovídalo jak co. Jedno triko jsem vyřazovala a to byla zrovna aktuální velikost. Jeden svetřík má ale dlouho.

Malá moc neroste, máme rozpětí velikostí 68 - 80.

Mikču bych ale koupila o číslo větší, přijde mi že nedělaj tak velký otvory pro rukávy a někdy ji do toho oblíct je fuška, i když to sedí. Mám zrovna jedny osmdesátky šaty a nic moc velkýho to není.

Z lindexu mám asi troje kousky, mají krásný věci, ale kvalita mi nepřijde nijak oslnivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
12.9.11 17:50

Ahojda maminy,

chtěla jsem se zeptat - jedna známá od sestřenky prodává next oblečky, má je přes CHOICE DISCOUNT FASHION, ale vůbec netuším, jestli se nejedná o second hand zboží nebo nějaké vadné kousky, nemáte někdo zkušenost popř. nevíte, oč se jdná? MOc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
12.9.11 18:34

Mělo by se jednat o outletové zboží, ne o zboží nižší v nižší kvalitě. :D

Asi to nakupuje tady: http://choice-discount.co.uk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
12.9.11 18:36

Já jsem taky s nextem max. spokojená,máme toho doma plno, ať už nové nebo z druhé ruky a vše v pohodě, zatím jsem problém neměla ani jednou :palec: Cenově mi taky nepříjde o moc dražší než třeba C&A nebo H&M, ale je fakt že do těchhle obchodů moc často nechodím,takže až tak neposoudím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
12.10.15 13:54

Next - zimni bunda

Ahoj holky, obnovuji téma, ať nezakládám další. Prosím ty, které mají zkušenosti se značkou NEXT. Chtěla bych synovi koupit přes bazar zimní bundu Next - jsou kvalitní, teplé? Rozměry jsou uvedeny, tak to radši přeměřím, ale i tak. Odpovídají jejich velikosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.15 14:38

@evulkanov Next je v tomhle kapitola sama o sobě.. velikosti si šijí, jak chtějí.. kolikrát se PRÝ stane to, že 2 velikosti jsou uplně stejné nebo minimální rozdíl :nevim:. Já pár věcí mám a cca mi to vždycky sedí, syn teď začíná nosit 92 a koupila jsem tak i zimní bundu a je mu.. ale psala pak jedna maminka, že má taky zimní 92 - jiný typ a je daleko větší…takže to chce opravdu měřit a měřit. Pokud máte Facebook, přidejte se na Nextmánie pro kluky, tam se to řeší pořád dokola :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.15 14:41

Co se kvality týče, tak bych řekla, že ty věci kvalitní jsou, zimní bundu mám jen 1, ale uplně teplá huňatá teda není, má kožíšek i vatování, ale není to žádný naducánek, to ale záleží určitě na daném typu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.10.15 14:42

Já kupovala z NEXTU zimní bundu na 1,5roků staré dítě velikost na 2roky a byla fajn, moc teplá teda nebyla, ale záleží i na typu, je jich více druhů, jinak střihem, velikostí i kvalitou jsem byla spokojená, koupila bych ji i letos, ale mám v plánu tento čtvrtek koupit zimní boty i bundu v LIDLU :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.10.15 17:21

@evulkanov kupovala jsem od nich newborn a nebyla jsem spokojena s tim jak je ta latka tvrda a zarekla jsem se ze nikdy nic vic nekoupim. Az ted po vice nez roce jsem znovu nakoukla a hele uz to vypada lip. Ja musim pro dceru kupovat skoro vzdy vetsi velikost, ale zimni bundu bych asi koupila nekde ve sportovnim nez od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí