Oblečení po dcerce

174
30.11.16 20:57

Oblečení po dcerce

Dobrý večer,

asi je to určitě časté téma, ale potřebuji radu popřípadě doufám, že zde najdu potenciálního kupce.
Mám spoustu krásných oblečku po maličké od novorozeneckého věku a nevím co s tím. Mám pocit, že mi úložný prostor praskne ve švech. :zed:
Nabízela jsem na různých bazarech, ale už dlooouho se mi nikdo neozval.
Oblečení prodávám za nízkou cenu, čisté, vyžehlené a některé vůbec nenošené.
Prosím o radu, nebo zkušenosti, kam to šoupnout?
Spoustu jsem darovala na dětské oddělení do porodnice, kde mi za to líbali ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
30.11.16 21:10

Azylace, detsky domov, matky v nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
30.11.16 21:11

@LidkaMat ja prodala hodně na facebooku. Ale kus sem prodávala cca za 10kč. Maličkých oblečení je spousta…hůř se to prodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.11.16 21:22

@Šarlota4
To jsem právě obvolala, co šlo a hodně jsme s kamarádka shromáždily pytle a odvezli to do azyláku, kde jsou matky s dětmi, ale popravdě jsou tohle věcičky, které ještě může někdo unosit a požít a já bych byla taky ráda, kdybych to nějak zhodnotila a nějaká kačka se mi vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
30.11.16 21:23

Zkus udělat lepší fotky, to co máš na bazaru je sotva videt, oblečení vypadá na špatné fotce nekvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174

Pravda facebook, tak to si ho budu muset asi založit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
@pikola píše:
Zkus udělat lepší fotky, to co máš na bazaru je sotva videt, oblečení vypadá na špatné fotce nekvalitně.

Děkuji za typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.11.16 21:38

Přes bazoš jsem prodala docela dost oblečků a různých dalších věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 21:38

A naky bazar v okoli nemas? Proste tam vse odneses a domluvite se na cene..Vezmou si sice nejaky procenta z prodeje, ale lepsi nez vyhodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.11.16 22:10

Je období bazárků, vždy na podzim a na jaře. No, teď už je možná pozdě. Pořádané různými mateřskými centry či jinými organizacemi. Člověk si tam vybalí na stoleček nebo deku a prodává. Většinou se aspoň něco málo prodá. Zkus omrknout okolí jestli není něco. Facebook doporučuju, pomalu už ani nesleduju zájmy přátel, jako různé zájmové skupiny. Např. skupiny místních matek i bazárků, co se kde v okolí děje atp. Je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
30.11.16 22:27

Na vinted.cz nejsi? Jinak pres facebook, bazos, sbazar, zkusila bych nafotit a udelat baliky treba 0-3 m, 3-6m atd ja tak kupovala od zname, lepsi nez prodavat po kusech, nejlip nabidnout v okoli, lepsi, kdyz se na to muze clovek osobne podivat nez nakupovat pres net, treba bych vyvesila letacek nekde kde delaji predporodni kurzy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.11.16 23:05
@LidkaMat píše:
Dobrý večer,asi je to určitě časté téma, ale potřebuji radu popřípadě doufám, že zde najdu potenciálního kupce.
Mám spoustu krásných oblečku po maličké od novorozeneckého věku a nevím co s tím. Mám pocit, že mi úložný prostor praskne ve švech. :zed:
Nabízela jsem na různých bazarech, ale už dlooouho se mi nikdo neozval.
Oblečení prodávám za nízkou cenu, čisté, vyžehlené a některé vůbec nenošené.
Prosím o radu, nebo zkušenosti, kam to šoupnout?
Spoustu jsem darovala na dětské oddělení do porodnice, kde mi za to líbali ruce.

ahoj, já scháním oblečení na holčičku, narodí se v dubnu. Ještě mi chybí polodupačky 56,mikinka nebo svetříky. a věci 62 letní. Pokud máš nějaké pěkné, ráda koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.12.16 06:11

@Annapavelkovaml ahoj, Pokud to platí, ráda vezmu hlavně to po holčičce, ale klidně i klučičí. Od obojího vše. Cenu si urči do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.12.16 12:19

@Lamátko
Mám spoustu letních vel. 62 a něco snad i s cedulkou nenošené.
Pošlu do zprávy fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.12.16 13:11

@Lamátko
Tak už jsem dala na bazar fotky, snad něco vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí