Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer,
asi je to určitě časté téma, ale potřebuji radu popřípadě doufám, že zde najdu potenciálního kupce.
Mám spoustu krásných oblečku po maličké od novorozeneckého věku a nevím co s tím. Mám pocit, že mi úložný prostor praskne ve švech. ![]()
Nabízela jsem na různých bazarech, ale už dlooouho se mi nikdo neozval.
Oblečení prodávám za nízkou cenu, čisté, vyžehlené a některé vůbec nenošené.
Prosím o radu, nebo zkušenosti, kam to šoupnout?
Spoustu jsem darovala na dětské oddělení do porodnice, kde mi za to líbali ruce.
@LidkaMat ja prodala hodně na facebooku. Ale kus sem prodávala cca za 10kč. Maličkých oblečení je spousta…hůř se to prodává
@Šarlota4
To jsem právě obvolala, co šlo a hodně jsme s kamarádka shromáždily pytle a odvezli to do azyláku, kde jsou matky s dětmi, ale popravdě jsou tohle věcičky, které ještě může někdo unosit a požít a já bych byla taky ráda, kdybych to nějak zhodnotila a nějaká kačka se mi vrátila.
Zkus udělat lepší fotky, to co máš na bazaru je sotva videt, oblečení vypadá na špatné fotce nekvalitně.
@pikola píše:
Zkus udělat lepší fotky, to co máš na bazaru je sotva videt, oblečení vypadá na špatné fotce nekvalitně.
Děkuji za typ ![]()
Přes bazoš jsem prodala docela dost oblečků a různých dalších věcí
A naky bazar v okoli nemas? Proste tam vse odneses a domluvite se na cene..Vezmou si sice nejaky procenta z prodeje, ale lepsi nez vyhodit..
Je období bazárků, vždy na podzim a na jaře. No, teď už je možná pozdě. Pořádané různými mateřskými centry či jinými organizacemi. Člověk si tam vybalí na stoleček nebo deku a prodává. Většinou se aspoň něco málo prodá. Zkus omrknout okolí jestli není něco. Facebook doporučuju, pomalu už ani nesleduju zájmy přátel, jako různé zájmové skupiny. Např. skupiny místních matek i bazárků, co se kde v okolí děje atp. Je to jednoduché.
Na vinted.cz nejsi? Jinak pres facebook, bazos, sbazar, zkusila bych nafotit a udelat baliky treba 0-3 m, 3-6m atd ja tak kupovala od zname, lepsi nez prodavat po kusech, nejlip nabidnout v okoli, lepsi, kdyz se na to muze clovek osobne podivat nez nakupovat pres net, treba bych vyvesila letacek nekde kde delaji predporodni kurzy atd
@LidkaMat píše:
Dobrý večer,asi je to určitě časté téma, ale potřebuji radu popřípadě doufám, že zde najdu potenciálního kupce.
Mám spoustu krásných oblečku po maličké od novorozeneckého věku a nevím co s tím. Mám pocit, že mi úložný prostor praskne ve švech.
Nabízela jsem na různých bazarech, ale už dlooouho se mi nikdo neozval.
Oblečení prodávám za nízkou cenu, čisté, vyžehlené a některé vůbec nenošené.
Prosím o radu, nebo zkušenosti, kam to šoupnout?
Spoustu jsem darovala na dětské oddělení do porodnice, kde mi za to líbali ruce.
ahoj, já scháním oblečení na holčičku, narodí se v dubnu. Ještě mi chybí polodupačky 56,mikinka nebo svetříky. a věci 62 letní. Pokud máš nějaké pěkné, ráda koupím.
@Annapavelkovaml ahoj, Pokud to platí, ráda vezmu hlavně to po holčičce, ale klidně i klučičí. Od obojího vše. Cenu si urči do SZ.
@Lamátko
Mám spoustu letních vel. 62 a něco snad i s cedulkou nenošené.
Pošlu do zprávy fotky ![]()
@Lamátko
Tak už jsem dala na bazar fotky, snad něco vyberete.