Oblečení při aktu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
21.11.24 20:40

Oblečení při aktu

Dobrý večer. Chtěl jsem jen vědět názor jiných lidí, či žen. Jestli bych se jako muž měl stydět za to, nebo přemýšlet o tom, zda jsem unikát, když při aktu mě čas od času vzrušuje žena spíše oblečená. Než nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
21.11.24 20:45

Podle mě je to běžnější. Oblečení dává prostor pro fantazii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.11.24 20:52

Jde o to, že prostě čas od času, nikoliv však při každém aktu chci, aby si na sebe žena vzala nějaké pěkné šatičky..nebo košili…Vždy je pro mne ale velký problém tento fakt sdělit partnerce. Bojím se reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.11.24 20:54

No tak třeba takový korzet s připnutými punčochami jsem fakt při sexu nesundávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24620
21.11.24 20:56

Taky záleží, jak oblečená. Lyžařská kombinéza ani nikdo nevzrušuje. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.11.24 20:58

No korzet chápu :) ale ptám se jestli je divné to, že mi nejde v podstatě o nějaké sexy spodní prádlo…ale preferuji jen ty šatičky a košile. No a jestli je hloupé, o takovou věc ženu požádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.11.24 21:00

@lucad77 Náhodou kdyby se to zakomponovalo do nějaké fantazie… třeba účastnice lyžařského kurzu a instruktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.11.24 21:07
@RiesenG píše: Více

A co je na tom divného? Možnost vyhrnout/rozepnout a jít na věc. Podle mě dost častá sexuální představa. Prostě jen přemýšlíš nad možnostmi realizace. Jednoduše ji vezmi na nákup a až si něco takového vyzkouší, tak jí řekni, že jí to sluší. A poseptej jí, že bys ji v tom rád oš. ukal, jak je moc sexy. Zaplať to a běžte realizovat. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105782
21.11.24 21:13
@RiesenG píše: Více

Co bych za to dala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.11.24 21:21

Prostě se mi odjakživa ne ženách líbí šaty, ale spíše košilové. Nebo halenky či košile. Tak s erotickým prádlem tohle nemá moc společnýho. Proto ten dotaz, jestli to není divný tohle žádat po ženě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 21:32

@RiesenG
Připadá mi to normální. Ale nechápu, proč bys jí to měl říkat. My si to nesdělujeme. Akorát se někdy nesvleču úplně a nějakou část oděvu si nechám. Někdy tílko a sundám jen podprsenku, někdy si nechám šaty a partner mi sundá jen prádlo pod ním…
Máme to rádi oba, vzrušuje mě to a nepřijde mi na tom nic divného. Máme sex tak z 80% nazí a z 20% mám na sobě nějaký oděv, který „jakože“ nestihnu svléct. Žádné strojení do kostýmů, jen to, co na sobě právě mám.

• Citovat
  • Upravit
81
21.11.24 21:50

Pokud se mi bude líbit určitý styl,,outfitu,, asi bych to měl říci. Ale otázkou je, jestli tím nezaskočím partnerku natolik, že nebude mít chuť pokračovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
22.11.24 08:33

Spíš bych se zamyslela nad vztahem, kde máš problém komunikovat takovou prkotinu. Když to manžela „chytne“, tak je schopný to prádlo i hned letět koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.24 09:06

Tak pokud to prádlo neomezuje v pohybu a přístupu, tak je to přece normální ne? Nebo si myslíš, že se všichni stihnou před aktem svléct? Na to není čas přece ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.11.24 10:05

@RiesenG Je otázka, jak myslíš oblečená? Když mi dá manžel kalhotky na starnu, tak to není nic nenormálního. Spíš je to nejvíce běžné. Ale pokud máš nějaký specifický požadavek, třeba Catwoman kostým :D, tak bych se nestyděla a zeptala bych se. Ale já bych se asi v nějakém kostýmu necítila moc dobře. Je to dost individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí