Oblečení při aktu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11469
22.11.24 10:13

Aktem myslíš sex, nebo akt svatební? Mně tak 10 sekund před aktem sexualním oblečená žena nevadí, ale pak by se jako měla svlíknout, protože jako polomuž potřebuju vizuální vjem. Pro ženy jsem jako bonbon - musí si mě rozbalit samy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.24 11:59
@Alex845 píše: Více

Kalhotky na stranu = odřené nářadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24803
22.11.24 12:05
@RiesenG píše: Více
:srdce: náhodou, to je boží, to by se mi líbilo, nemám už v 50 tak top postavičku, abych se velmi komfortně cítila úplně nahá, takže košilka by byla značka ideál :lol: myslím, že i pro holky, které se třeba trochu stydí je to super
jeden borec po mně chtěl SILONKY, prostě ho to strašně bralo, moc to chtěl, chtěl to silně trhat (takže jsem brala ty nejlevnější :mrgreen: ), rvát, cupovat… vyšla jsem mu vstříc, ale po pár aktech mne to přestalo bavit, protože byl zaměřenej víc na ty silonky, než na mne :mrgreen:
takže bacha na priority ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.11.24 12:05

@Kolemjdoucí6996 To bylo obrazně řečeno a existují druhy kalhotek, kde odřeno není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
22.11.24 12:16
@Lucy75 píše: Více

Proto nejlepsi je byt uplne nahy:) chapu, ze nektere zeny se stydi za sve telo, ale prozradim male tajemstvi…muzi tez. Takze mozna misto povrchniho pomerovani se, je lepsi na to proste vlitnout a vychutnavat si jeden druheho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24803
22.11.24 12:33
@Andelskej_Satan píše: Více

jasný
v dlouhodobém vztahu fakt s nahotou problém nemám/e
leč začátky v pokročilejším věku jsou krušnější, tělo už má jisté šrámy, jizvy, ne vše je úplně pevné :mrgreen:

můj drahý má třeba celkem slušný panděrko, ale já to na něm miluju a jemu to nevadí, spíme nazí a je to první chlap, se kterým mám (v 50) společnou peřinu, nechala jsem vše přešít, tulíme se nazí a je nám skvěle i s těmi našimi pr-delemi a bříšky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
22.11.24 12:36

To s tou spolecnou perinou a nahe spani je luxus…zavidim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24803
22.11.24 12:39

@Andelskej_Satan si piš, že si to na starší kolínka užíváme :mrgreen: navíc nic nebrání tomu denně využít erekci u staršího barda kolem třetí ráno obvykle :mrgreen: :mrgreen:
krása… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
22.11.24 13:03

A uz dost! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24803
22.11.24 13:29
@Andelskej_Satan píše: Více
8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
22.11.24 14:01

Jestli chceš košili, tak to mi přijde dost v pohodě, spíš je to příjemný požadavek. Asi by to ocenilo, jak se zde psalo, víc bab. To klidně řekni. Není na tom vůbec nic divnýho.

• Citovat
  • Upravit
106083
22.11.24 14:04

Popis sexu se starším panem :D
Velmi trefné
Taková je naše budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
22.11.24 14:09

Lidi, jak se to dělá, že se vám líbí panděro en zrovna mladýho muže? Nemyslím to zle, ale prostě nějak nevím, jak na to. Rozumím tomu, že ho máš ráda (vnitřek), ale jak se to udělá, aby se ti líbil takovej obal? Nepotřebuju mít společnou deku a spát nahá (obojí nesnesu), ale to vizuálno, to by mne zajímalo. Jak stárnu, tak o tom víc přemýšlím. Nelíbí se mi moje vlastní stárnoucí tvář a tělo, natož ostatních. Není na tom samozřejmě nic špatného, odsouzeníhodného, to ne, ale… Teda jakože jsou pěkní 50+ herci a tak, ale to, co popisuješ, což je navíc četné a obvyklé, to hezké teda není. Vím, že si nás stáří najde všechny (jen ty šťastnější z nás, teda), ale jeho projevy jsou prostě na draka a nějak nenacházím, co by na nich bylo příjemné. Třeba z toho, že by snad chlap měl mít nedej bože panděro a já bych mu ho ještě měla hladit, z toho se teda otřásám hrůzou. To bych si musela teda přítulnost dost rozmyslet.

• Citovat
  • Upravit
24803

@Venetia ;) potvůrko
já jsem šťastná a spokojená
a podle mne fakt záleží moc na tom co kdo čeká a potřebuje.. a věk je jen orientační..
já to podobně zažila i borcem 50letým a taky jsem si v noci čekala.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
@Venetia píše: Více

No ale je právě docela děsivá. Na druhou stranu, budu za ni vděčná, bude znamenat, že ještě žiju. Takže asi i dobrý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky