Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aktem myslíš sex, nebo akt svatební? Mně tak 10 sekund před aktem sexualním oblečená žena nevadí, ale pak by se jako měla svlíknout, protože jako polomuž potřebuju vizuální vjem. Pro ženy jsem jako bonbon - musí si mě rozbalit samy
![]()
@RiesenG píše: Více
@Kolemjdoucí6996 To bylo obrazně řečeno a existují druhy kalhotek, kde odřeno není ![]()
@Lucy75 píše: Více
Proto nejlepsi je byt uplne nahy:) chapu, ze nektere zeny se stydi za sve telo, ale prozradim male tajemstvi…muzi tez. Takze mozna misto povrchniho pomerovani se, je lepsi na to proste vlitnout a vychutnavat si jeden druheho.
@Andelskej_Satan píše: Více
jasný
v dlouhodobém vztahu fakt s nahotou problém nemám/e
leč začátky v pokročilejším věku jsou krušnější, tělo už má jisté šrámy, jizvy, ne vše je úplně pevné ![]()
můj drahý má třeba celkem slušný panděrko, ale já to na něm miluju a jemu to nevadí, spíme nazí a je to první chlap, se kterým mám (v 50) společnou peřinu, nechala jsem vše přešít, tulíme se nazí a je nám skvěle i s těmi našimi pr-delemi a bříšky ![]()
To s tou spolecnou perinou a nahe spani je luxus…zavidim:)
@Andelskej_Satan si piš, že si to na starší kolínka užíváme
navíc nic nebrání tomu denně využít erekci u staršího barda kolem třetí ráno obvykle
![]()
krása… ![]()
Jestli chceš košili, tak to mi přijde dost v pohodě, spíš je to příjemný požadavek. Asi by to ocenilo, jak se zde psalo, víc bab. To klidně řekni. Není na tom vůbec nic divnýho.
Popis sexu se starším panem ![]()
Velmi trefné
Taková je naše budoucnost
Lidi, jak se to dělá, že se vám líbí panděro en zrovna mladýho muže? Nemyslím to zle, ale prostě nějak nevím, jak na to. Rozumím tomu, že ho máš ráda (vnitřek), ale jak se to udělá, aby se ti líbil takovej obal? Nepotřebuju mít společnou deku a spát nahá (obojí nesnesu), ale to vizuálno, to by mne zajímalo. Jak stárnu, tak o tom víc přemýšlím. Nelíbí se mi moje vlastní stárnoucí tvář a tělo, natož ostatních. Není na tom samozřejmě nic špatného, odsouzeníhodného, to ne, ale… Teda jakože jsou pěkní 50+ herci a tak, ale to, co popisuješ, což je navíc četné a obvyklé, to hezké teda není. Vím, že si nás stáří najde všechny (jen ty šťastnější z nás, teda), ale jeho projevy jsou prostě na draka a nějak nenacházím, co by na nich bylo příjemné. Třeba z toho, že by snad chlap měl mít nedej bože panděro a já bych mu ho ještě měla hladit, z toho se teda otřásám hrůzou. To bych si musela teda přítulnost dost rozmyslet.
@Venetia
potvůrko
já jsem šťastná a spokojená
a podle mne fakt záleží moc na tom co kdo čeká a potřebuje.. a věk je jen orientační..
já to podobně zažila i borcem 50letým a taky jsem si v noci čekala.. ![]()
@Venetia píše: Více
No ale je právě docela děsivá. Na druhou stranu, budu za ni vděčná, bude znamenat, že ještě žiju. Takže asi i dobrý.