Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Terranova, Jenifer, Tally wail, NewYorker, 21 century, CaA, HaM, Sapa…
Ono asi záleží, jaký styl se jí líbí. Jsou holky, které žerou módní trendy a holky, které mají radši pohodlne sportovní oblečení.
No a podle toho.
My hodně dedime a holky jsou rády i za sekáč. Něco radši tam, jak nové v obchodě a po prvním praní to má dírky…
Všechny již zmíněné obchody. A naše puberťačka ráda nakupuje v mojí skříní
.
Už máme stejně velkou nohu, boty. Tak jsem to nedávno zkusila a k sukni jsem si půjčila její kecky. Bylo velké haló. Mamkooooo, to jsou moje boty.
Nemám ještě puberťáka, ale když něco potřebuji, objednávám z brumla.cz.Pro puberťáky tam mají jak společenské oblečení, tak třeba i crop trička apod.(což mně osobně se nelíbí a jsem ráda, že si zatím děti do výběru oblečení nechají kecat, Dodání rychlé, nezničené, U každého kusu mají napsaný i stav oblečení a velikost sedí. Jsou tam hezké věci, vždy tam dětem dokoupím co potřebují. Nedá se to sice vyzkoušet, ale pokud si je člověk jistý svou velikostí, tak to takový problém není.
@Fiveone píše:
Nemám ještě puberťáka, ale když něco potřebuji, objednávám z brumla.cz.Pro puberťáky tam mají jak společenské oblečení, tak třeba i crop trička apod.(což mně osobně se nelíbí a jsem ráda, že si zatím děti do výběru oblečení nechají kecat, Dodání rychlé, nezničené, U každého kusu mají napsaný i stav oblečení a velikost sedí. Jsou tam hezké věci, vždy tam dětem dokoupím co potřebují. Nedá se to sice vyzkoušet, ale pokud si je člověk jistý svou velikostí, tak to takový problém není.
Ty jo to závidím takové děti
u nás do toho kecá i 3letá ![]()
Pro dceru nakupuju často online na A3sport, když něco sportovního, popřípadě Decathlon, jinak HM, Lindex, Benetton, Zara, vyjímečně Pepco nebo F&F, dcera uz v 10 oblekne klidně i vel.32 nebo 34, XS dospělou. Má skoro 160 cm ![]()
Nevím, co mate poblíž a co se dceři líbí
a taky cenová relace? Takovy ten plus minus stred - haemko, reserved, Zara, newyorker, sinsay, clockhouse, lindex, tesco… pokud tedy má rada moderní styl a není například sportovní typ. Jinak asi sportovní oblečení a sportovní oddělení těch obchodu výše.
Levnější Pepco, Primark, gate, vietnamci.
@Kelsey píše:
Všechny již zmíněné obchody. A naše puberťačka ráda nakupuje v mojí skříní.
Už máme stejně velkou nohu, boty. Tak jsem to nedávno zkusila a k sukni jsem si půjčila její kecky. Bylo velké haló. Mamkooooo, to jsou moje boty.
Moje taky a taky u taty, protoze tam jsou nejlepsi oversize tricka. ![]()
@welovefashion píše:
Ty jo to závidím takové dětiu nás do toho kecá i 3letá
Pro dceru nakupuju často online na A3sport, když něco sportovního, popřípadě Decathlon, jinak HM, Lindex, Benetton, Zara, vyjímečně Pepco nebo F&F, dcera uz v 10 oblekne klidně i vel.32 nebo 34, XS dospělou. Má skoro 160 cm
Mně do nákupů naštěstí nekecá nikdo, jen si pak chtějí vybírat sami oblečení, které si zrovna vezmou na sebe. Dceři jsou 4 a miluje šatičky a legínky. Jak jí potřebuju dát kvůli počasí něco jiného, tak se ozve. Takže tohle období má ráda, může střídat různé šatičky a sukýnky a ideálně mít pod tím legíny. Ve školce mi udělala už scénu, když sundala kalhoty a zjistila, že bude mít jen sukýnku, protože ve školce neměla žádné legíny. Takže půlhodinová scéna s tím, že nejde teda do školky(už jsme byli v šatně).Doma se převlíká sama 5× denně a to jí brzdím, když jí vydím, jak si vytahuje další věci. Ráda se převlíká. Jen momentálně by to bylo pouze ideálně do legínků, sukně a tílka.
@mag píše:
Moje taky a taky u taty, protoze tam jsou nejlepsi oversize tricka.
Naše (16) taky vybrala manželovi trika - spí v nich. Pokusila se i o zbytky bratrova šatníku - ten má 210 cm, sama usoudila, že to už ne.
@mroe píše:
Na Zalando. Jsou vyssi nez ja a jinde nemaji tall.
Hele, Lidl má taky docela velký ty dětský velikosti. Nebo Bonprix
Dobrý den, kam chodíte nakupovat oblečení pro dcery kolem dvanácti let?