Spokojenost s oblečením Tchibo

Jenka
7.2.11 15:21

Oblečení Tchibo

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na kvalitu oblečení z Tchiba,kupuji zde kombinézy a ty jsou fajn.
Chtěla bych koupit pro manžela mikinu,ale na živo ji neuvidím,řekněte z vlastní zkušennosti jak jste spokojenné?
Děkuji,Jana.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
7.2.11 15:37

Já jsem kupovala bundy,thermokalhoty a fleecku a jsem opravdu spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
7.2.11 15:48

Kupuju tam už několik let hodně sportovního oblečení a spokojená jsem moc - pěkný design a poměr cena výkon :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
7.2.11 15:48

Je to delší dobu, a kupovala jsem si teplákovku a byla jsem spokojená. Takže bych se nebála objednat bez prohlídnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
7.2.11 16:24

Taky tam občas něco koupím a zatím spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
7.2.11 16:28

Děkuji všem,
vypadá to že můžu v klidu objednat :palec:

• Citovat
  • Upravit
3839
7.2.11 16:44

klidně objednej :-) poměr cena x kvalita je opravdu dobrý. Můj manžel si potrpí na značkové a drahé sportovní věci, já mu koupila jen jako doplnění výbavy pár věcí z Tchiba (mikiny, termo trička…), sice chvíli prskal, co že mu to dávám za oblečení, ani to z počátku nechtěl vzít na sebe… ale pak na naléhání vyzkoušel. No a musel uznat, že kvalita ok, vypadá to taky dobře a některé věci nosí teď na běhání pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.2.11 17:57

jsem taky spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
7.2.11 18:28

jsem spokojená ale mám pocit že dámské vel. neodpovídají.Objednala jsem si S a přišlo mi to jako M (resp.36 mi přije jako 38) :nevim: Ale je pravda že to je u všech značek.něco obleču 34,něco mám 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.2.11 21:25

Už pár let u nich kupuji oblečení pro sebe, pak i pro dceru a manžela a vždycky naprostá spokojenost :palec: S číslováním souhlasím, brávám si u nich o číslo menší než jinde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová