Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem kupovala bundy,thermokalhoty a fleecku a jsem opravdu spokojená ![]()
Kupuju tam už několik let hodně sportovního oblečení a spokojená jsem moc - pěkný design a poměr cena výkon
![]()
Je to delší dobu, a kupovala jsem si teplákovku a byla jsem spokojená. Takže bych se nebála objednat bez prohlídnutí
klidně objednej
poměr cena x kvalita je opravdu dobrý. Můj manžel si potrpí na značkové a drahé sportovní věci, já mu koupila jen jako doplnění výbavy pár věcí z Tchiba (mikiny, termo trička…), sice chvíli prskal, co že mu to dávám za oblečení, ani to z počátku nechtěl vzít na sebe… ale pak na naléhání vyzkoušel. No a musel uznat, že kvalita ok, vypadá to taky dobře a některé věci nosí teď na běhání pravidelně.
jsem spokojená ale mám pocit že dámské vel. neodpovídají.Objednala jsem si S a přišlo mi to jako M (resp.36 mi přije jako 38)
Ale je pravda že to je u všech značek.něco obleču 34,něco mám 36
Už pár let u nich kupuji oblečení pro sebe, pak i pro dceru a manžela a vždycky naprostá spokojenost
S číslováním souhlasím, brávám si u nich o číslo menší než jinde ![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na kvalitu oblečení z Tchiba,kupuji zde kombinézy a ty jsou fajn.
Chtěla bych koupit pro manžela mikinu,ale na živo ji neuvidím,řekněte z vlastní zkušennosti jak jste spokojenné?
Děkuji,Jana.