Obložené chlebíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15532
3.8.12 23:23

Ach jo, že já sem lezla, když jsem v hubnoucím režimu, teď mam křeče ve slinných žlázách :zed: :zed: :zed: a chybí mu tu slinající smajlík :mrgreen: radši jdu spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
4.8.12 00:04
@suik píše:
@Lastkecka je koukam ze pomerance na cesnekovou pomazanku neni jen nas ulet :mrgreen:

My dáváme na česnekovou pomazánku zase mandarinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.8.12 00:08

@MUFICE to mi připomíná těhu chutě teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.8.12 09:03

Ahoj, my děláme tyto pomazánky:

Bramborovou - uvaříme den předem brambory ve slupce, nastrouháme je najemno, přidáme nastrouhaná vajíčka natvrdo, kyselé okurky taky nastrouháme, přidáme majonézu nebo tatarku, hořčici (nejlíp kremžskou), sůl a pepř - tyto zdobíme klasicky - šunka, vejce, okurka, kopeček majonézy, rybí očka, petrželka…

Celerovou- nastrouháme syrový celer, tvrdý sýr, hodně česneku a spojíme tatarkou - ty zdobíme mandarinkou nebo plátkem pomeranče, popřípadě vlašským ořechem.

Z krabích tyčinek - tyčinky nastrouháme, přidáme tatarku, sůl, pepř, někdy i cibulku nebo vajíčko (jak máme chuť) - a zdobíme plátkem citronu a kadeřavou petrželkou.

Vajíčkovou - vejce natvrdo nakrájíme, přidáme kyselé okurky, čerstvou papriku, spojíme majonézou, osolíme - nahoru už jen zeleninu, čerstvou okurku, papriku, rajče…

Sýrovou s křenem - čertsvou mrkev nastrouháme najemno, přidáme bílý jogurt, trošku majonézy, křen (čerstvý nebo krenex), tavený sýr, pomazánkové máslo, sůl, troška mleté papriky - nahoru dáváme čabajku a kyselou okurku.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
4.8.12 09:45

@Kočislava teda tohle je masakr, mňam:-))) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.8.12 12:42