Vepřové maso s bílým vínem

Antosek
3.8.12 14:27

Vepřové maso s bílým vínem

Chtěla bych udělat vepřové maso s vínem a okurkou. Vím, že se dává červené víno, ale mohu ho nahradit bílým vínem? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Metamorphosis
3.8.12 14:35

Ale jo, co by ne.. Spíš mi tam nepasuje ta okurka..
Pokud to nebude příprava „hutná česká“, jako např. vepřové v nějaké zahuštěné omáčce s knedlíkem, tak napřírodno si k tomu umím představit nějaké těžší bílé víno..
Ty ses ale ptala na bílé víno jakožto ingredienci při přípravě vepřového - taky, nějaké aromatičtější bílé bych klidně dala.

• Citovat
  • Upravit
12895
3.8.12 14:36

Žádné velké faux pas to nebude, pokud to máš v plánu provést doma :)Pokud maso bude pečené nebo smažené, tak bych radši volila pivo. Mám obavu, že taková kombinace s bílým vínem by nebyla moc dobrá. :kytka: Aha, tak já to špatně pochopila…pokud chceš udělat vepřové na bílém víně a patří do receptu červené, tak to bych nezkoušela.

Příspěvek upraven 03.08.12 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
3.8.12 14:38

Chtěla jsem udělat něco jako znojemská roštěná :lol:. Tak nevím zda použiju to bílé víno :think:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
3.8.12 14:48

Znojemskou rostenou ani nevim jak delat, ale dam ti jinej tip na bily vino: Veprovy nakrajej na nudlicky, ty osmahni na oliv. oleji s cesnekem a pak zalej bilym vinem a dus dokud to nebude mekky. Muzes pridat i olivy jestli mas rada. Dochutit staci soli, peprem, nebo i bazalkou.je to vyborny

• Citovat
  • Upravit
Antosek
3.8.12 15:10

@LouLou dik za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení