Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíš choker? to se nosilo už v devadesátkách, móda se vrací, víc bych za tím nehledala
@Parfem_z_hadovky To až tak tolik nemám na mysli chokery jako řetízky těsně kolem krku nebo takové ty gumové tetovací, ale mám spíš na mysli ty s tou koženou páskou, jako jsou třeba s hroty, přezkou nebo kroužkem.
@Anonymní píše: Více
Pro me je to doplnek, nosim alternativni styly, nejcasteji J-Fashion (military lolita, Jirai Kei atd.) ![]()
Tak to je asi každého věc, co chce nebo nechce nosit na krku. ![]()
Já bych to určitě nesnesla, protože by mi vadila právě ta těsnost… A sexy mi to možná přijde jen na krku, který je štíhlý nebo delší. ![]()
V opačném případě je to spíš nevkusné, než přitažlivé. ![]()
Já bych obojek na veřejnosti nenosila, protože ho používáme v posteli (jsme na lehké BDSM) a měla bych pocit, že to každý podle toho pozná ![]()
Ahoj dámy,
asi je to trochu divný dotaz, ale co si myslíte o takových těch obojcích, co nosí některé holky (a ani nevím jak moc často kluci) na krku jako nějaký šperk? Jaký mají k tomu důvod nosit kolem krku něco, co vypadá jako psí obojek? Berou ho jednoduše jako módní doplněk nebo jenom mají rády tlak a obepínání obojku? Nosily jste někdy něco takového? A chtěly nebo začaly ho nosit vaše děti? Mně třeba přijdou dost sexy a docela zbožňuju pocit ho mít na krku, ale musel by být nějaký široký a kožený s přezkou.
Příspěvek upraven 23.10.25 v 18:51