Nudismus v česku - názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
29.6.25 00:24

Nudismus v česku

Zajima mne uprimny nazor „textilaku“ na nas nudisty. Chodime s manzelkou a detmi zasadne na nudu.
Dekuji za odpovedi

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
29.6.25 00:35

Tak naturismus je životní styl, já na nuda nechodím, prostě mě to tam neláká, ale můj názor na tohle je pozitivní a koupání bez plavek je jistě příjemnější než s plavkami.

• Citovat
  • Upravit
964
29.6.25 00:43

Já se ráda opaluji nahoře bez, ale na nuda pláž mě to upřímně nikdy nelákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8798
29.6.25 07:22

Na běžnou pláž nebo koupaliště to v civilizaci nepatří.
Ať si udělají svoji oddělenou pláž a tam se shromážďují. Každý netoužíme, ať nám děti a vnoučata chodí mezi nudisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5208
29.6.25 07:59

Mne je to uplne sumak. Lepsi nudisti vsude kolem nez banda zenskych v burkinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.6.25 08:13

Svlečené děti na veřejnosti nevnímám pozitivně nikdy. Hádám, že jim nebude 13 a 15 let, aby se mohly rozhodnout samostatně. Vy se svlíkejte na nuda pláži, jak chcete. Holt někdo na ten exhibicionismus trpí, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14855
29.6.25 08:18

U dospělých lidí je to otázka jejich volby. U děti to není otázka jejich volby a netahala bych je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
29.6.25 08:52

Máš blbe tu anketu, pokud chceš názor. Nudistka vyslovene nejsem, ale to neznamená, ze muj postoj je negativni :nevim: Parkrat v životě jsem na nudaplazi byla.
Jinak k těm dětem- pokud v tom vyrůstají, přijde jim to normální. Rodiče dětem bezne timto zpusobem „nuti“ vše možné, způsob stravování, životní styl, koníčky…co děti vidi, to mají tendence opakovat. Až pak přijdou do veku, ze by se jim to nelíbilo, určitě to řeknou, jako u všeho ostatního :nevim:
Chodili jsme s našimi na nuda jako mali, pak v pubertě ani za nic, jako dospělá jednou trochu z nouze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.6.25 09:44
@Lil Kitkatt píše: Více

Tyjo, to neni o exhibionismu.
Predstav si, ze na nuda pláži nikoho neocumujes, je ale příjemné koupat se bez plavek a chodit neoblecena a to je cílem naturismu.
S ex mužem jsem ma nudu chodila, se současným ne, nelibi se mu to.
Neodsuzuju ani jeden tábor.
Ale ano, puberťáky bych na nudu nevodila, tohle životní období se spoustou studu tam nepatří.

• Citovat
  • Upravit
4
29.6.25 13:44

Nudismus je zivotni styl, kdyz decka vidi doma i okolo sebe u vody nahe lidi uplne normalne, prijde jim. nahota normalni a zdrava, což taky je. Nechapu lidi kteri nedokazou oddelit nahotu a sex. O nas hovori jako o uchylacich a sami smiruji v krovi a masturbuji..kdo jednou byl na nudaplazi pochopi o cem to je. Tihle smiraci akorat mudruji a pomlouvaji nas. My nedelame nic spatneho. Prostě se pohybujeme na plazi a ve vode jak nas panbuh stvořil. I doma se preci koupete nazi. No a ze pak vylezu ze sprchy a jdu nahy spat co je na tom uchylneho??
Lidi vemte rozum do hrsti. Co je pro teli zdravejsi, vylezt z vody oschnout a nebo mit celou dobu prorozeni a ňadra v mokru vlhku a navic z rybnicni vody.. u more se cela rada lidi svlikne a voda je cista a tady?? Klidne necha ty „broucky“ z rybnika utocit na sve genitalie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
29.6.25 14:07

Koupání bez plavek je super. Vadí mi, že v ČR k tomu nejsou dostatečně uzpůsobené welness, oproti zahraničí, kde máte rozsáhlé saunove komplexy s bazény v bezplavkové zóně. Nahota je absolutně přirozená, nevidím jediný důvod, proč bychom z toho měli dělat tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
29.6.25 15:16

Já mám třeba moc ráda koupání bez plavek, cítím se volněji a svobodněji, proto na ty nudapláže občas chodím. Co nesnáším, když z toho hned někdo vyrábí nějakou filozofii o životním stylu a dává tomu větší význam, než to má. To, že nemám ráda plavky, u mě neznamená, že žiju nějak jinak. Takže nazí lidé lidé kolem mě mi nijak nevadí, ani nevím, proč by měli, magoři s poučkami o životním stylu mi lezou na nervy.

Když jsem v Egyptě, tak naopak dost zvažuji pořídit si burkiny, protože nesnáším se co hodinu mazat hromadou krémů a stejně se pak spálit…už teď tam trávím čas na pláži nikoli v plavkách, ale v koupacím triku a kraťasech, protože je to nutnost. Je mi příjemnější být zahalená a úplně v klidu, než v bikinách a ve stresu ze spálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
29.6.25 15:26
@Czaba píše: Více

ti broučci z rybníka ti budou na genitálie útočit i v plavkách a ještě více bez plavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
29.6.25 16:45

Chodívala jsem v mládí často na nuda pláže. Skončilo to po narození dítěte. Přece jen jsme nechtěli, aby tam viděla všechno, přišlo nám to pro dítě ne příliš vhodné. Zvlášť pak ve věku, kdy se začne zajímat a ptát se. Ostatně myslím, že v určitém věku se děti začnou stejně stydět a ani by tam nešly, pokud tedy naturismus nemají jako součást běžného života. Malé nahaté děti beru jako samozřejmost, tak do těch 4 let. Pak už si myslím, že je čas na veřejnosti jen v plavkách, v bazénu na zahradě mi to je jedno ( třeba do deseti let klidně). Zase si nemyslím, že za každým plotem číhá úchyl s dalekohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105378
29.6.25 16:54

Můj smysl pro estetiku těla by mi to nikdy nedovolil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie