Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buba mara píše: Více
Myslím že ještě zlaté dalekohledy. Dnes vidím větší průšvih ve všudepřítomných mobilech kvůli pořizování fotek a videí. Jedna věc je užít si nahotu na pláži a neřešit pohledy ostatních a druhá věc vyslechout si od souseda chlípné řeči, protože našel tvé nahé fotky na internetu.
Hele, ale ty mokré plavky se dají převléct, ne? A sedět někde s holou zadelí a přirozením mi moc hygienické nepřipadá. Nicméně proti nudismu v zásadě nic nemám.
@rmot Na tom internetovy je tolko nahych fotiek ze by sused musel travit cele dni prezeranim interneta aby narazil aj na tie tvoje.
K otazke: Mne je to jedno, ked mam plavky som textilak, ked nie som nudista. Nemyslim si ze jedno je dobre a druhe zle, oboje je v pohode.
V CZ (na SK je to este okorenene puritanstvom) povazujem za najvacsi problem ze spusta ludi nechape rozdiel medzi nahotou a sexom. To ze je niekto nahy neznamena ze ponuka/hlada sex - to by som povedal ze tak minimalne 50% CZ populacie doteraz nepochopilo.
Smysl pro estetiku zapajaj pri krasokorculovani, na modnych prehliadkach, pri nakupovani… na nuda plaz, do sauny atd sa nechodi potesit oko estetikou tela (ci uz svojho alebo cudzieho)!
Edit: Nicmene mi vadi ked napriklad na nemenovanu pohodovu plaz ktoru mam rad a kde sa normalne miesaju ludia v plavkach aj bez, mlady, stary, muzi, zeny… pride chlapik ktoremu zo zaluda vysi 5 kruzkov, na guliach ma zelezne prstene, kolik v zadku, to hodnotim ako provokaci, vacsinou je mu to intenzivne doporucene zmenit lokalitu
comu rad vyhovie ![]()
@IcePlanet7 píše: Více
Ale co když jsem platonicky zamilovaný do sousedky a zajímá mě, jak vypadá bez plavek? To pak musím na nudu taky. Nebo si koupit hodně dloooooooooouhej teleskopický krasohled.
@Ploskutáček Nie, kup si nejaky astronomicky fotoaparat (Nema IR filter takze vidi cez plavky a ine synteticke materialy) a dobry objektiv. Na chrobaka truhlika sa mozes vzdy s doverou obratit ![]()
Když se nikdo nepromenáduje nahý tam, kde na to není určené místo, je mi jeho nudismus srdečně ukradený.
Sama jsem na nudapláži párkrát byla a nevylučuju, že si to zopakuju.
Co mi nejde přes rozum je založit si diskusi s dotazem na názor a pak tam peskovat „textiláky“.
@IcePlanet7 píše: Více
Ja ti tie chyby skusim opravit, nevadi? Spolocne si precvicime slovencinu, ktoru uz dlho nepouzivam. Ja prznim cestinu, ktoru neovladam, sekam jednu chybu za druhou. Som rada, ked ma Cech upozorni na chyby, inak se tazko mozem zlepsovat, tak snad ti pomozu moje pripomienky.
Pridavne meno ma v mnoznom cisle na konci makke i, mladi, stari, muzi, zeny.
Internet - vzor dub. Nie na internetovy, ale na internete. Ale ak chces napisat schvalne literarne zdeformovany tvar, tak pises s i. Na internerovi, nie na internetovy.
Pred spojkami pises ciarku.
Vety v suveti oddelujes ciarkou.
Tvoj grammar nazi. ![]()
@My Melody píše: Více
Ale já slovensky rozumím, hlavně že poradil to šmírátko
Jediný, co mi na slovenštině vadí, je, že kapusta = zelí a zelí = kapusta.
@rmot píše: Více
Jednou jsem se ocitla na nuda plazi, (sla jsem tam, protoze tam bylo malo lidi a nechtelo se mi tlacit vedle na preplnene plazi), tak jsem videla, jak si nas v dalce nejaky dement uchylnej fotil a dalsi koukal zenam mezi nohy.
Cim nerikam, ze jsou tam vsichni takovi, verim, ze vetsina tam jde, protoze je prijemny se opalovat a koupat bez plavek, ale na druhe strane to pritahuje uchylne, otravne nadrzence.
Příspěvek upraven 30.06.25 v 18:43
@Czaba píše: Více
Nikdo se tě na nic neptal. Děti vystavuješ úchylům naproti.
@Ploskutáček píše: Více
Ja uz mam bordel v hlave z tech jazyku, uz nevim poradne ani rodny jazyk, pletou se mi slova, do slovenstiny se mi plete cestina, atd.
Ale libi se mi vas jazyk, kdyz muzu, radeji si koupim knihu v cestine, libi se mi i slovenstina, cim dele ziju v cizine, tim vic se mi foneticky libi muj rodny jazyk, protoze kdyz clovek zije v cizine, ziskava odstup a muze rodny jazyk hodnotit, podobne jak hodnotis melodii cizch jazyku…libi se mi taky rustina, francoustina, italstina.
Příspěvek upraven 30.06.25 v 18:54