Máme rádi léto

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ta_holka_co_pise
27.6.25 17:13

Máme rádi léto

Opak k diskuzi nemáme rádi léto…
Co rádi v létě děláte, pěstujete, vaříte, zavařujete, nakládáte…kam cestujete, tipy na výlety, recepty, letní čtení a cokoliv vás napadne :palec:
Fotky jsou vítány. ☀️ 🍒 🍉 🍹 🌴

Příspěvek upraven 27.06.25 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
27.6.25 17:49

Já mám rád léto, protože můžu psát na Emimino v trenclích a nemusím mít tepláky. Před dvěma týdny jsem byl s našima v Třeboni, foto níže. Ženy také odloží bundy a sněhule, je to hezké. Ale z přímého pobytu na slunci mám průjem, na celodenní výlety beru Imodium. Na vyžádání dodám i fotku trenclí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
27.6.25 19:22

Zrovna jsme v Chorvatsku. Voda u břehu 35,5 stupně (měřila jsem lékařským teploměrem :mrgreen:), ale i dál od břehu je teplá, aktuálně ve stínu 31 stupňů (ve stanu určitě víc), v noci teplota neklesne pod 27. Miluju letní procházky, koupání v moři. Ani nepotřebuju bazén na zahradě.

Příspěvek upraven 28.06.25 v 07:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8900
27.6.25 21:08

My milujeme léto a pobyt na zahradě. Pro někoho nuda a oničem. Na relax úplně ideální. A pěstování. U nás je největší plantáž rajčat na zahradě. Letos máme 42 sazenic (mix) a 9-10 paprik, 15 celerů. Jahody stále plodící a měsíční. Víc se do vyvýšených záhonů nevlezlo. Musíme pořídit/vyrobit další. Letos jsme na jaře zasadili angrešty, rybízy, josty. Na podzim budeme pokračovat v sázení. Těším se na pondělí, že pojedu do knihovny a vyberu knížky na letní čtení. Romány mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
27.6.25 21:17
@Ploskutáček píše: Více

V Třeboni je pěkně, viď, byli jsme vloni na pár dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
27.6.25 21:23

Já mám ráda takovou klasiku, co asi všichni teplomilní. Lehké oblečení, dlouhé večery na balkoně (panelák), slunce, teplo, levnější sezónní ovoce a zel. - jahody, melouny, broskve/nektarinky, meruňky. Mnohem raději jdu ven, když je hezky, i se mi lépe většinou pracovalo. A velmi se mi líbí opálená kůže. U mě, ale i na druhých. Celkově mi přijde, že lidé mají lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
27.6.25 21:29

Dneska u nás na umělce turnaj ve vybíjené. Dospělí, děti, všichni jedna hromada. Bylo to moc prima.
@Ploskutáček Plosky ty jsi číslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
27.6.25 21:52
@Taktinevím píše: Více

Co na balkone delas? Spehujes sousedy, co? 🤣 jsem taky panelakova, nikdy za 33 let zivota, jsem tam nesedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
27.6.25 21:58

Souhlasím, lidi mají lepší náladu. Ideál léto na lehátku v bazénu. Poslouchat ptáky, koukat do nebe, dát si melouna, třešně, hrášek, rajčata na kila…to je moje. A petržel naťovka, té bych měla nejradši celý pole, muškáty na balkóně…
Letní šaty, sandálky a nealko mojito. Chodit bosá v trávě, koukat na hvězdy, vůně posečené trávy :srdce: 🥹

• Citovat
  • Upravit
ta_holka_co_pise
27.6.25 21:59

@Ploskutáček chci ty trenky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
964
27.6.25 23:44
@Quinn7 píše: Více

Já zamlada taky trávila léto na balkoně, vysedávala jsem tam do večera, četla románky, měla jsem ráda pěkně teplíčko :). Dneska už patřím do té druhé diskuze :lol: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.6.25 23:49
@Taktinevím píše: Více

V Třeboni jsme byly jednou s kamarádkou stanovat, to bylo peklo, všude nálety komárů. Když se řekne Třeboň, tak si dneska vybavím jen ty komáry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6106
28.6.25 00:46

Leto je jedine rocne obdobie, kedy si mozem dat do napoja lad :D Velmi osviezujuce.
Milujem tonic, espresso tonic, ovocne stavy riedene s mineralkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.6.25 01:14

Já mám na létu nejradši, že můžu nosit šortky pod zadek :D. Dneska u nás byl krásně teplý večer, byla jsem se před půlnocí projít a létaly světlušky, to byla krása, jako v pohádce :). A v srpnu ráda pozoruji Perseidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8900
28.6.25 06:02

Taky rádi sledujeme padání hvězd. Si vždycky rozložíme na zahradě židle a pak sledujeme. Povídáme si, smějeme se u toho. Vlastně skoro denně, jak se stmívá a vyleze první hvězda, tak říkáme, že ahoj, Mikešku, chybíš nám. To byl náš domácí Briťák kocour. My jsme si s děckama vsugerovali, když umřel, že ta první hvězda večer, která svítí, že to je jeho hvězda. Jak jsme teď furt a dlouho venku, tak ji vidíme denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová