Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste rádi?
Jsem rád. Moc.
![]()
Máte taky radost z toho, když se váš oblíbený uživatel po dlouhé době vrátí?
Mám radost. Velkou.
![]()
sobospaly je skvělý člověk. Znám ho osobně a je to fakt třída.
![]()
sobospaly osobně
Tohle je jen zkouška, zda se mi přidávají diskuze do oblíbených.
Ale opakování matkou moudrosti. sobospaly je skvělý člověk. Znám ho osobně a je to fakt třída.
![]()
Už to jde. Měl jsem to vypnutý. Nevím proč.
Už jsem psal, že sobospaly je skvělý člověk? ![]()
Čtl jsem diskuzi o Urozeném z paneláku a tam je vidět, jak se místní slétly, aby daly Klopče co proto. A tady ticho po pěšině. Místní se domluvily, že sem schválně nebudou psát. Ale… I po domluvě by se nějaká našla, neodolala by. Z toho usuzuji, a já usuzuji vždy správně, protože na to mám kurz od pracáku, že mnoho z těch můr, jak říkala zlobivým studentkám naše němčinářka, má více profilů. To je proti pravidlům. ![]()
Těší se dobrému zdraví. Snad i tomu psychickému. ![]()
Tak ono to tak fakt vypadá, že došlo k bojkotu tvé diskuze, Klopčo. Ale jak všichni chytří lidé vědí, čím více lidí je do nějaké akce zapojeno, tím vyšší pravděpodobnost, že akce krachne. Takže hypotéza o tom, že mezi útočnicemi, které jdou po Klopče, je hodně mulťáků, možná jen dva, tři či čtyři lidé s nicky v řádu desítek, se jeví čím dál tím víc pravděpodobnější. ![]()
Dle mého názoru byhodně lidí odsud chtělo mít život jako mám, já, muž je reprezentativní, vzdělaný, spolehlivý, má stabilní na ČR vyšší příjem, dobře mě zabezpečí, do rodinného rozpočtu vždy odváděl prachy převážně on, o syna se dobře stará… a že jednou ho milenka nakazila kvasinkami, no Bóže…
@Klopotkova píše: Více
Je co. Tolik skvělých kamarádů, v čele se mnou. Kdo z vás to má? ![]()
@sobospaly vy jste pacienti
takové chválení sebe sama pod různými nicky. Tvl urozený pakarnik a kvasinková babička. Lepší dvojka byl nemůže
ale jaksi pořád nemohou a nechtějí spolu žít. Kde se stala chyba?.
@Klopotkova ten co ti dluží prachy je zajištěny, to ano ale co z toho máš ty
naletela jsi jak každá druhá husa a máš pocit výjimečnosti. Klidně si ten pocit měj dál ale jaksi se mu k tobě nechce evidentně. Všimla sis? Dva poruchovi jedinci se našli
i když..asi za to reálně nemůžete
@sobospaly v čem je Sobospaly třída a super člověk? To by mě vážně zajímalo. Asi tě v životě nikdo moc nechválí, co? Možná není za co ![]()
@Sisi333 píše: Více
To není chválení, dámo. To je vtip na ty, kteří se chválí a myslí to vážně. Na to musíš mít supersmysl pro humor a být velmi inteligentní, abys to pochopila. Komik vychází z toho, že jeho publikum je inteligentní, komika zná a ví o něm, že je to inteligentní, vyrovnaný a charakterní člověk a tvůrce a zároveň komik pro takové publikum tvoří a kdokoliv pod úroveň takto vysoce jakostního publika je mu ukradený.
Tento text pak tím, že pisatel opět chválí sám sebe (a publikum, tedy Klopču), vtip umocňuje a publikum chvílemi tápe, zda to komik opravdu nemyslí vážně, ale právě tím umocněním publiku dochází, že komik je tak moc na výši, tak moc skromný a plný pokory, že od nikoho jiného by takový vtip tak skvěle nefungoval. Prostě komik, zde já, je nejlepší z nejlepších a to nejen jako komik, ale i jako člověk (a jako milovník, což Klopotkova potvrdí a já pro úplnost uvádím, že jsem byl velmi spokojen též a dal bych si opáčko).
Uživatel sobospaly je zpět! Po necelých dvou letech opět diskutuje. Jste rádi? Jsem tady dlouho a vždy ráda vidím milého uživatele, který tady dlouhou dobu nebyl, že zase přispívá.
Máte taky radost z toho, když se váš oblíbený uživatel po dlouhé době vrátí?