Sobospaly je zpět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.25 22:53
@Klopotkova píše: Více

Sranda by byla, kdybch byl otcem tvého dítěte a já měl doma kukačku. Vyloučit se to nedá, to dítě se na mě furt tak blbě ksichtí, jako by mě nemělo rádo. Přitom jsem jeho táta. Je to podezřelé.

No, půjdu. Tak do třetice dobrou noc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
7.6.25 23:51
@sobospaly píše: Více

Bylo by to zajímavé, ale v březnu 2023, kdy jsem otěhotněla jsme se ještě neznali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.25 13:47

No jo, to je pravda. Jsem si neuvědomil. Jak jsem kvůli rodině v jednom kole, tak už mi vynechává paměť. Je to stres velkej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.25 13:48

U adminů ta, která ovládá profil Sisi333, dělá, že neví, komu ten profil patří. Divadlo a ještě k tomu průhledné. :roll: Tohle tu bylo i dřív? Toto si nepamatuju vůbec. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.25 17:53

@sobospaly Myslíš, že to tady pořád čtou? Myslím, že ano. Nedá jim to. Já jsem Klopotkova a to tady fakt hodně znamená.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.25 17:59

@sobospaly Budeš zakladat tu diskuzi, jak jsi mi psal? Ona je Klopotkova a kdo jste vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 18:06

Jdou po tobě, protože ti závidí. Jsou to narcistky. Ony to tak mají. Spíš je to jedna dvě narcistky s mnoha profily. Proto ony mají za to, že jsi Andruš, Uzbek atd. Projikují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 18:07

Raději ne, aby admini nebyli naštvaní. Nechci provokovat. Ony tyhle legráky jsou brány jako trolling. Já jsem unavenej, duševně, nemám na to ani náladu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.25 18:13

Chápu, jako nápad dobrý, ale radši neprovokuj, jsi slušný muž, po mně tady jdou některé uživatelky i uživatelé jak slepice po flusu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 18:18

Mě se tu některé snaží trollit a provokovat. Nevím, kdo se za těmi nicky schovává. Někdo je schopen se tvářit jako kámoš a pod jinými profily po tobě jít.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.25 19:13

Oni se Tě, píšu oni, protože i muži, tady obecně vidí za každým trolla, to už je tady takový kolorit. Vadí jim úspěšní lidé, já taky pořád čelím nějakým útokům, nadávkám, posměškům, tomu, že jsem troll.
V životě jsem tady nenapsala jeden trollí příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 19:20

Tomu věřím. Píšeš občas provokativně, ale provokace jsou v očích čtenáře. Nejsi zodpovědná za to, že druzí nemohou ustát, že si užíváš mimo manželství. To je jejich problém přece. :nevim:
Ono stačí, aby sem chodilo pár narcisů, jako opravdu narcistních osobností, a jakmile na sebe někdo strhává pozornost, tak je to bude deptat. Na narcisty si dej pozor, jsou schopni fakt velkých hnusáren. Tímto je zdravím. :mavam:

Jsem unavenej, Klopčo. Dneska už se tu asi neobjevím. Tak ahoj a dobrou. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.25 19:53

Dobrou.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.6.25 11:50

Haló, paňeeee, jste tady? @sobospaly

• Citovat