Nudismus v česku - názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18024
30.6.25 18:57
@Ploskutáček píše: Více

Jo, neziju ani v Cechach, ani na Slovensku. Toto ceske forum je takovy muj kontakt s nasim pasmem. A ucim se tady mluvit cesky, bez namahy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
1.7.25 14:43

@My Melody Dakujem za opravu chyb, ked som nastupil do prvej prace a poslal prvy mail, tak za mnou prisiel sef ci by som tie maili nemohol radsej posielat v anglictine, takze som vlastne 20r nehovoril ani po Cesky ani po Slovensky… A vzdy som pohrdal ludmi ktory jazyk unnecessary komplikuju len aby vykazali nejaku cinnost, ale to je na inu diskusiu :-)

@Vada V kazdej populacii mas nejaku vzorku ludi ktory sa odchyluju od standardov… to ze tvoje deti nikdy nevstupia na nudaplaz ale neznamena ze nemozu stretnut uchyla - pozor na to, dolezita je vychova, vysvetlovanie… a znovu a znovu kym to nepochopia a nebudu to mat automaticky zazite. Uz som to tu v nejakej diskusii uvadzal ze 70% zneuzivanych deti povedalo ze im chybala sexualna vychova, teda obecne dieta z puritanskej vychovy je laksia/jednoduksia korist pre uchyla.

Znovu opakujem nahota NEROVNA SA ponuka/dopyt sexu!!! Podla mna je fakt velka skoda ze tak velka cast populacie toto nechape a ja zase nechapem preco :-D

Edit: Na tej ‚mojej‘ univerzalplazi je s ludmi ktory niesu v pohode minimalna, skor ziadna tolerancia. Co obcas s niekim prehodim slovo tak je to podobne aj inde.

Příspěvek upraven 01.07.25 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.7.25 14:45

Názor?
No je mi to tak nějak putna, nikoho tím neomezujete, tak si blbněte :-)
Pokud se teda nejdená o exhibicionismus, ten mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.7.25 14:52

Sice je to OT, ale máte tam chybu.

cz = sk
zelí = kapusta
kapusta = kel

Proto se i v češtině používá rčení „jdi do kelu“ :-D Evidentně použitý slovakismus.
Slovo zelí slovenština vůbec nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
1.7.25 15:10
@z.pepa píše: Více

Aha, někde jsem to takhle slyšel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.7.25 15:30

Tak, asi je i možné, že někteří používají česká slova.

Podobně jako, když výraz „riasy“ některá děvčata používají místo správného „mihalnice“ a „riasenka“, místo správného „špirála“, nebo „maskara“.
Slovo „riasy“ odpovídá našemu „řasy“, ale jen těm vodním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
1.7.25 16:19
@IcePlanet7 píše: Více

Jsi se do toho zamotal, ne? Moje dospělé děti ať jdou nazí kam chtějí. Nedospělé děti půjdou nazí tam, kam řeknu já a veřejnost to nebude. Už jsem potkala pár nudistů a taky zavedli hovor na toto téma, ačkoliv se jich nikdo neptal. Jste jak posedlí. On vám to snad někdo vymlouvá? Strčte si svého konička do pr.de.le řídítkama napřed a
svoje malé nahé děti si ukazuje kde chcete. Vy jim případně sprznite život.
A těch sexuálně napadených děti je snad 90%. Už vidím jak tříleté dítě absolvuje sexuální výchovu a jak ji proti dědovi uplatní. I starší dítě se dá zastrašit lehce. Začínám si myslet že jste
 magor.

Příspěvek upraven 01.07.25 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.7.25 16:25

Nahatí si choďte doma na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
1.7.25 16:28
@freeport píše: Více

Jasně. Ať si soused chlívák taky přijde na své. 🥳 😁 🥳 😁 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3033
1.7.25 20:20

Anatomicky je mihálnica to miesto, z ktorého vyrastajú riasy :)
Po česky víčka.
My viečka správne nemáme, je to bohemizmus. Máme mihálnice a riasy (či riasnice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
2.7.25 08:05
@Kryptozoo píše: Více

Fakt?
Taik to mě moji slovenští přátelé dezinformovali.
Díky za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
4.7.25 11:05

@Czaba Nemam na vás žádný názor.. 90% nahých lidi vypadá blbě a nejsem na ne zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
30.7.25 09:52

V hanáckém nářečí se neříká kapusta, ale kchél. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
30.7.25 09:57
@freeport píše: Více

To nemusí být dobrý nápad.
https://www.idnes.cz/…n-zpravy_ras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
30.7.25 10:02
@Kryptozoo píše: Více

Ty jo, díky, tobě vděčím za nejromantičtější větu historie:

Něžně ji políbil na rty a pak jí svým hřejivým hlasem zašeptal do levého ouška: „Máš nádherný mihálnice!“ A dole, dole se pak vylila Dunaj z břehů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová