Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všimla sis, že ti holubi mají křídla? Kdyby jim to nahánění vadilo, tak těma křídlama zamávají a jsou v trapu.
Nahánění holubů dětmi mi nevadí. Spíš se divím, kvůli čemu všemu jsou lidé schopní ostatní prudit.
@Anonymní píše: Více
Zvirata obtezuji, sorry ale holubi jsou cistokrevna skodna jako nutrie..ser.ou na vsechno a prenasi nemoce. Staveni holubniku je nanic, neletaji do nich.
Teď mi došlo, že já děti nutím zabíjet slimáky a ještě jim za to platím…. ![]()
Zrovna nahánění holubů mi jako tyrani nepřijde, když holub bude chtít, tak odletí někam z dosahu a má vyřešeno ![]()
@Janli píše: Více
Cože? Ty podporuješ vraždění nevinných slimáků?
Já mám na ně kachny, ty je sežerou zadara ![]()
@Janli píše: Více
Počkej až si to někdo špatně přečte a zabuší ti na dveře kriminálka, kam zakopáváte ty mrtvoly muslimáků ![]()
@arinecka píše: Více
Nemysli si, že přenesením viny na kachny, unikneš všeobecnýmu opovržení. ![]()
@rmot píše: Více
V pořádku, potřebuju zvorat zahrádku a vykopat bazén…. ![]()
@vokishka píše: Více
Ale vcelku jo…… když neslyším, jak mi na zahradě chroupají kytky, zeleninu a nelezou mi okny do baráku, tak dobrý…. ![]()
Asi nemám dost vyvinutou morálku, no……
@arinecka píše: Více
Tý jo, to mě zaujalo. A mají přístup všude
. Oni se rou snad ještě víc než slepice (horší konzistence)
.
Ahoj, sedim na namesti u nas ve meste a uz po xté sleduju, jak dite/deti nahaneji holuby.
..
Rodice sedi na lavickach a cuci, uplne v klidu, decka rvou jak paviani a neustale se kralovsky bavi tim, ze ty zvirata obtezuji.
Reknete mi, ze nejsem jedina, komu to neprijde normalni, v poradku
Krom toho, ze mi holubi nevadi a nejsou to pro me menecenny tvorove, vnimam to neco jako tyrani a dalsi aspekt je, ze jsou tu i jini lide, zahradky, a proste jak jsou nuceni neustale popolitavat, tak víří prach.
Proc to rodice dopousteji? Kde je ten respekt ke zviratum?