Rodiče nechávají děti nahánět holuby, kde je respekt ke zvířatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.8.25 19:05
@guineapig píše: Více

Jak jsem psala, oni popoletnou, ale ne daleko. Dosednou a decka jsou jim zase v patach takze zase musej kousek podletnout a tak porad dokolecka.
Z principu mi to proste prijde spatny.
Spatny i jako priklad pro deti.
Holuby klidne ustvat, ale ostatni zviratka jakoze chranime…dvoji metr.

• Citovat
  • Upravit
1831
8.8.25 19:09
@Anonymní píše: Více

Já bych to děti taky dělat nenechala, jednak teda proto, že mi vadí jak se víří ten prach s kdovíjakými bacily. A jednak nemám takovéhle rozjívené zábavy obecně ráda. Ale zas jako srdce mi rvou jiné věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
8.8.25 19:24

Promiň, že se ptám, ale cítíš se psychicky v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.8.25 19:50

Myslíš, že by ti holuby nevadili, pokud by ti neustále vrkali na okně?
Oni vydávají zvuky i když spí. Tedy já u toho spát nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.8.25 19:52
@arinecka píše: Více

Mně je jejich inteligence ukradená, pokud ničej majetek :nevim: Já je nevraždím, netrávím, pasti nekladu, ale snažím se dělat všecko proto, aby se drželi hodně daleko od baráků, se kterýma mám co do činění. Ony ty faktury od DDD pánů dosahují klidně desítek tisíc, pokud maj čistit zes.anou půdu, odklízet mrtvolky nabo čistit balkóny. A pokud mi někdo se. e na balkón, je mi jedno, jestli má IQ jako Einstein nebo na úrovni krabičky od sirek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
8.8.25 19:58

Uštvat holuby, kteří dokážou uletět tisíce kilometrů? To se dřív uštvou ty děti při jejich nahánění ne? A to nemluvě o tom, že ty holuby na tom náměstí nikdo na řetězu nedrží. Můžou klidně odletět na nějakou střechu.
Jak jsem alergická na to když vidím, že nějaké dítě trápí zvíře a rodičům je to fuk. Tak zrovna nahánění holubů nepovažuju za týrání.
Me by to vadilo hlavně z toho důvodu, že mají kopu různých parazitů a nemocí, které se při tom uvolňují do ovzduší a dítě to dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
8.8.25 20:00
@Evkad píše: Více

Tady jde asi o princip, že je dečka honí na náměstí celkem zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
8.8.25 20:08

Sedím u nas na náměstí a vidím uz několikátého důchodce, jak krmi holuby pečivem. Kde je respekt ke zvířatům? :roll:

Dej si na hlavu mokrý hadr a neprud rodiče s dětmi.

Příspěvek upraven 08.08.25 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
8.8.25 20:09

Mne uprimne receno negativne prekvapilo, kolik lidi je s tim, ze decka vresti a honi zvirata (a je celkem jedno, ze jsou to zrovna holubi), v pohode. Vzdycky jsem si myslela, ze to detem toleruji akorat rodice nizkeho intelektu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.8.25 20:10

Mně to taky vadí. Že nějaké zvíře označíme za škodnou, neznamená, že se k němu budeme chovat bezcitně a bezohledně. Liška je taky škodná a cvičení loveckých psů na nich je prasárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.25 20:11
@guineapig píše: Více

No jasne, to me rvou srdce samozrejme dalsich milion a jedna vec taky.
To jsem psala jako zamysleni ve chvili, kdy jsem tam na namesti sedela a uz po sty sledovala to co vzdycky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.25 20:11
@Kousavysvetr píše: Více

Naprosto, a ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.25 20:13
@Sandra277 píše: Více

Presne tak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.25 20:14
@Afrikana píše: Více

Taky na to teda koukam a jsem prekvapena, ze je to vetsina.. :(

• Citovat
  • Upravit
69023
8.8.25 20:17

Mimochodem, i ten DDD pán, když jde mrknout na půdu, kde se ti ptáci usadili, si na to vezme respirátor a mě tam nechce pustit. Děti se k nim přibližovat nenechám hlavně pro ta zdravotní rizika. A to jsem jinak matka, co se zlobí, i když dítě cíleně zašlápne brouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová