Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chtěla jsem se zeptat jak vložit obrázek do příspěvku v diskuzním fóru???
Díky Lenka
Musis mit ten obrazek nekde na internetu
najedes na obrazek ktery chces poslat. kliknes nan pravym tlacitkem mysi, das vlastnosti
tam se ukaze adresa, ty si oznacic das CTRL+C
pak v diskuzi na emiminu das odpovedet
Vlozis pomoci CTRL+V, pak to oznacis a na listicce nad okenkem kde pises odpoved mas IMG, to zmacknes, pak das nahled a melo by to tam byt.......
Katka
Katko díky… Musím si ten postup někam okopírovat, páč za pár dní zas nebudu vědět, která bije ![]()
díky. s tím kopírováním mě to bylo jasný, ale nevěděla jsem že musím ten obrázek někde na netu… to asi bude problém. kam si ukládáte obrázky na net???
Neználku, buď máš někde vlastní prostor (doménu) nebo můžeš využít webhosting, třeba www.sweb.cz nebo www.wz.cz - sice to je ve smlouvě trošku zakázané - jako používat to jen k linkování obrázků
ale v podstatě kromě zrušení účtu u nich se ti nic horšího nestane
Můžeš linkovat i obrázky z mimina galerie (bych řekla? ne?) prostě to tam vložíš, zkopíruješ vlastnosti obrázku a přes ten příkaz IMG co je u psaní příspěvků, to vložíš. klik na IMG, vložíš adresu obrázku, klik na img - hotovo. Zkoušej si to ppři použití toho NÁHLED místo odeslat, ať necpeš zbytečně nepovedené příspěvky
kdyžtak mi pošli SZ, pomůžu ti
když jsme ty spoluobčanky ![]()
Jeee, holky, vy jste z Jaromere?
Tak to mam dotaz, funguje tam jeste podnikova proddejna snahy? Mam rada ty jejich pantofle a chtela jsem je poridit uz i Ade.
A ted k tematu - me se osvedcilo davat fotky jako zdroj na Rodinu, maji pevnou adresu a je to fakt snadne a nikomu to neva. Jen je zmensuji vic nez obycejne, jinak rady roztahuji diskusi. Rodina ma tu vyhodu, ze adresa obrazku je primo v popiscich pod obrazkem - staci zkopirovat, vlozit, oznacit a kliknout na IMG nahore v psani prispevku. A je to.
http://rodina.cz/…024838_1.jpg
Lesina
Takze
ten odkaz si oznac...........aby byl v modrem a na listicce nad odpovedi zmackni img