Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže jsem si vytvořila galerii, dala jsem tam fotku a teď jí tedy zkusim dát sem.
Nemáš img i před odkazem a nemáš to v hranatých závorkách ![]()
Je to ona?
Já si to označím a kliknu na Img nahoře (když tady píšeš odpověď - je tu i tučné, kurzíva, podtržené, citace …) nebo si přepínám klásesnici na EN a to je tam, co kulaté závorky. ![]()
Tím „to“ myslím odkaz na obrázek. ![]()
přesně jak píše knoflice … je to nad tím, kde píšeš text zprávy
(tučný / kurzíva / podtržené / citace / zobrazení kódu / seznam / ospořádaný seznam / obrázek / odkaz)
Když na to najedeš myší, zobrazí se ti co to zanmená, jak se to má zadat a zkratka (uvidíš to v řádku pod „Barva písma“)
takže obrázek vložíš tak, že napíšeš (img) adresa obrázku (/img) jen to je v hranatých závorkách ![]()
druhý způsob je, že vyznačíš napsanou adresu a pak znáčkeš tlačítko Img nebo Alt+p
Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuse
Jee, holky a ještě mi poraďte s citací… nevím jak to udělat, aby se v tom bílém rámečku zobrazila jen ta citace…vždy se mi tam připlete i to, co k tomu chci napsat, tak jsem zatím raději necitovala ![]()
Verrunka píše:
Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuseJee, holky a ještě mi poraďte s citací… nevím jak to udělat, aby se v tom bílém rámečku zobrazila jen ta citace…vždy se mi tam připlete i to, co k tomu chci napsat, tak jsem zatím raději necitovala
Jako myslíš tohle? Musíš začít psát až za to (/quote). ![]()
Verrunka píše:
Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuse
… a taky můžeš umazat to, co do citace „nepotřebuješ“, tj. zůstane jen to, na co chceš reagovat ![]()
ano - musíš mít nejdřív zkopírovanou tu adresu (resp. nevím, že by to šlo jinak). Obvykle si z diskuse přejdu do fotogalerie, okopíruju adresu obrázku a pak krokem zpět se vrátím na stránku diskuse a pak teprve dám „vložit příspěvek“ a ctrl+v vložím adresu, nebo si fotogalerii můžeš otevřít v novém okně
Vyzkouším tu citaci ![]()