obrázek v diskuzním fóru??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
8.11.08 10:09

Takže jsem si vytvořila galerii, dala jsem tam fotku a teď jí tedy zkusim dát sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 10:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 10:12

Tak se sem napíše jen ten odkaz, tak nevim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.11.08 10:36

Nemáš img i před odkazem a nemáš to v hranatých závorkách :wink:

Je to ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 11:04

Je to ona…

Ale já navim, jak se dělají hranatý závorky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.11.08 11:17

Já si to označím a kliknu na Img nahoře (když tady píšeš odpověď - je tu i tučné, kurzíva, podtržené, citace …) nebo si přepínám klásesnici na EN a to je tam, co kulaté závorky. :lol:

Tím „to“ myslím odkaz na obrázek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.11.08 13:26

přesně jak píše knoflice … je to nad tím, kde píšeš text zprávy
(tučný / kurzíva / podtržené / citace / zobrazení kódu / seznam / ospořádaný seznam / obrázek / odkaz)

Když na to najedeš myší, zobrazí se ti co to zanmená, jak se to má zadat a zkratka (uvidíš to v řádku pod „Barva písma“)
takže obrázek vložíš tak, že napíšeš (img) adresa obrázku (/img) jen to je v hranatých závorkách :!
druhý způsob je, že vyznačíš napsanou adresu a pak znáčkeš tlačítko Img nebo Alt+p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 14:07

http://emimino.cz/…DSC01171.JPG

Tak to ještě zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 14:07

Jeee, holky díky!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.08 14:10

Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuse

Jee, holky a ještě mi poraďte s citací… nevím jak to udělat, aby se v tom bílém rámečku zobrazila jen ta citace…vždy se mi tam připlete i to, co k tomu chci napsat, tak jsem zatím raději necitovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.11.08 17:32
Verrunka píše:
Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuseJee, holky a ještě mi poraďte s citací… nevím jak to udělat, aby se v tom bílém rámečku zobrazila jen ta citace…vždy se mi tam připlete i to, co k tomu chci napsat, tak jsem zatím raději necitovala :D

Jako myslíš tohle? Musíš začít psát až za to (/quote). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.11.08 18:53
Verrunka píše:
Ještě se ale zeptám, vždy musím nejdřív nejt do té své galerie, vybrat si fotku, kterou chci vložit do diskuse, zkopírovat si tu adresu, pak najet zpět do diskuse a vložim tam tu fotku… jiný způsob není? Jako myswlím přímo v odpovědi, abych vždy nemusela vyjíždět z diskuse

… a taky můžeš umazat to, co do citace „nepotřebuješ“, tj. zůstane jen to, na co chceš reagovat ;-)

ano - musíš mít nejdřív zkopírovanou tu adresu (resp. nevím, že by to šlo jinak). Obvykle si z diskuse přejdu do fotogalerie, okopíruju adresu obrázku a pak krokem zpět se vrátím na stránku diskuse a pak teprve dám „vložit příspěvek“ a ctrl+v vložím adresu, nebo si fotogalerii můžeš otevřít v novém okně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.11.08 10:45
[quote:d02bf8968b]ano - musíš mít nejdřív zkopírovanou tu adresu (resp. nevím, že by to šlo jinak). Obvykle si z diskuse přejdu do fotogalerie, okopíruju adresu obrázku a pak krokem zpět se vrátím na stránku diskuse a pak teprve dám „vložit příspěvek“ a ctrl+v vložím adresu, nebo si fotogalerii můžeš otevřít v novém okně

Vyzkouším tu citaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.11.08 10:46

Jeee, už to jde! Díky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
10.11.08 09:04