Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Taky už jsem o tom přemýšlela a zatím jsem přišla jen na to, že občas řeknou v Kouzelné školce, že mají děti malovat to či ono. Ale nevím, jak moc je to závazné.
Říkají to tam - včera/dneska ráno, zrovna téma vyhlašovali, ale jinak dál netuším.
Vyhlašují to v pořadu, ale dítě může namalovat i cokoliv jiného. Občas losují i z těch. A myslím, že každý moderátor téma nevyhlašuje.
Dcera tam poslala obrázek, je to tak 2 roky, ale nekreslila vůbec na žádné téma, ani jsem nevěděla, že nějaká témata existují. Nakreslila prostě Fanynku a dokonce její obrázek ukázaly do kamery.
Äha, a jaké téma bylo tedy vyhlášeno dnes? Nějak jsem to asi přeslechla…
Ahoj, vyhlašujou občas. Řekla bych že cca každý týden (to je tam vždycky jeden moderátor těch 5 dnů) se vyhlásí 1 - 2 témata. Tak my občas namalujem a bez velkého otálení pošlem. Ten moderátor je tam zase cca za 6 týdnů (nebo měsíc) a ty obrázky se v jednom z dílů ukazujou. Ale samozřejmě to točí s předstihem. My nikdy neměli štěstí, aby Mařenky obrázek ukázali. Jinak se samozřejmě může kreslit cokoliv. Někdy ukazujou obrázky jen tak, že nějakej Honzík z Pardubic nakreslil Fanynku, třeba. Ale je to fakt o velkém štěstí. Aktuálně se má kreslit miminko - Nový rok. To vyhlásil Michal snad včera.
Ahoj. Chtěla bych si udělat zhruba přehled, jaká je šance, že zveřejní poslaný obrázek. Kolik obrázků jste naposílali a jaký máte úspěch?
Mladej moc rád nemaluje, chtěla jsem ho tím namotivovat, ale když to neukážou, tak je to spíš demotivace.
Známá poslala jeden a hned ho ukázali a dostala za něj i dárek
My poslali tak pětkrát a nic. A když vidím, jaká je tam u Michala vždycky hromada, myslím, že je to jako sázka do loterie. A demotivační to je. Marie je vždycky hodně smutná. Včear jsem si řekla, že zkusíme posílat jiným uvaděčům, než je Michal. Ti tam toho tolik nemaj.
Zajímalo by mě když dnes bylo vyhlášené v kouzelné školce, jaký obrázek se má kreslit, za jak dlouho bude asi Michal v školce ty obrázky ukazovat?
On je tam jednou za mesic, tak pri dalsim jeho tydnu.
Ale u Michala je fakt mala sance. Dcera, kdyz chodila do skolky, tak prave jemu malovala nejvic a nedostalo se na ni. Ale poslala dva jen tak a ty ukazali-jeden Jitka a jeden Fanynka s Frantiskem, tak alespon tak…
Maminky a kam, na jakou adresu obrázky posílat? Nejde to i elektronicky? Moje dcera si to teď také přeje, poslat tam obrázek. Děkuji ![]()
Ahoj, měla bych takový hloupý dotaz. Jak to funguje s malováním obrázků do Kouzelné školky? Sleduju, že tam vždycky mají od dětí spoustu obrázků na určité téma, ale kde k tomu tématu přišli? Kde zjistím, na jaké téma mají malovat tentokrát? Moji kluci by chtěli ale nevíme jak to funguje
A nikde na netu jsem nic nenašla… Děkuji!