Obrázky do Kouzelné školky

ŠáruušN
3.1.13 18:55

Obrázky do Kouzelné školky

Ahoj, měla bych takový hloupý dotaz. Jak to funguje s malováním obrázků do Kouzelné školky? Sleduju, že tam vždycky mají od dětí spoustu obrázků na určité téma, ale kde k tomu tématu přišli? Kde zjistím, na jaké téma mají malovat tentokrát? Moji kluci by chtěli ale nevíme jak to funguje :oops: A nikde na netu jsem nic nenašla… Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
3.1.13 19:00

Ahoj. Taky už jsem o tom přemýšlela a zatím jsem přišla jen na to, že občas řeknou v Kouzelné školce, že mají děti malovat to či ono. Ale nevím, jak moc je to závazné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.1.13 19:03

Říkají to tam - včera/dneska ráno, zrovna téma vyhlašovali, ale jinak dál netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.1.13 19:07

Vyhlašují to v pořadu, ale dítě může namalovat i cokoliv jiného. Občas losují i z těch. A myslím, že každý moderátor téma nevyhlašuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
3.1.13 19:11

Dcera tam poslala obrázek, je to tak 2 roky, ale nekreslila vůbec na žádné téma, ani jsem nevěděla, že nějaká témata existují. Nakreslila prostě Fanynku a dokonce její obrázek ukázaly do kamery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
3.1.13 19:24

Äha, a jaké téma bylo tedy vyhlášeno dnes? Nějak jsem to asi přeslechla…

• Citovat
  • Upravit
1604
3.1.13 19:45

Ahoj, vyhlašujou občas. Řekla bych že cca každý týden (to je tam vždycky jeden moderátor těch 5 dnů) se vyhlásí 1 - 2 témata. Tak my občas namalujem a bez velkého otálení pošlem. Ten moderátor je tam zase cca za 6 týdnů (nebo měsíc) a ty obrázky se v jednom z dílů ukazujou. Ale samozřejmě to točí s předstihem. My nikdy neměli štěstí, aby Mařenky obrázek ukázali. Jinak se samozřejmě může kreslit cokoliv. Někdy ukazujou obrázky jen tak, že nějakej Honzík z Pardubic nakreslil Fanynku, třeba. Ale je to fakt o velkém štěstí. Aktuálně se má kreslit miminko - Nový rok. To vyhlásil Michal snad včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
3.1.13 19:54

Díky!

• Citovat
  • Upravit
43029
20.2.13 06:17

Ahoj. Chtěla bych si udělat zhruba přehled, jaká je šance, že zveřejní poslaný obrázek. Kolik obrázků jste naposílali a jaký máte úspěch?
Mladej moc rád nemaluje, chtěla jsem ho tím namotivovat, ale když to neukážou, tak je to spíš demotivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
20.2.13 08:03

Známá poslala jeden a hned ho ukázali a dostala za něj i dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
20.2.13 18:44

My poslali tak pětkrát a nic. A když vidím, jaká je tam u Michala vždycky hromada, myslím, že je to jako sázka do loterie. A demotivační to je. Marie je vždycky hodně smutná. Včear jsem si řekla, že zkusíme posílat jiným uvaděčům, než je Michal. Ti tam toho tolik nemaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.1.16 21:08

Zajímalo by mě když dnes bylo vyhlášené v kouzelné školce, jaký obrázek se má kreslit, za jak dlouho bude asi Michal v školce ty obrázky ukazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.1.16 21:22

On je tam jednou za mesic, tak pri dalsim jeho tydnu.
Ale u Michala je fakt mala sance. Dcera, kdyz chodila do skolky, tak prave jemu malovala nejvic a nedostalo se na ni. Ale poslala dva jen tak a ty ukazali-jeden Jitka a jeden Fanynka s Frantiskem, tak alespon tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.24 18:53

Na jakou adresu posílat do Kouzelné školky?

Maminky a kam, na jakou adresu obrázky posílat? Nejde to i elektronicky? Moje dcera si to teď také přeje, poslat tam obrázek. Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová