Amnestie - lidi s podmínkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.13 11:25

Amnestie - lidi s podmínkou

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli amnestie platí i jenom pro lidi s podmínkou. Podmínka byla dána kvůli řízení auta bez papírů a pod vlivem alkoholu a podmínka je na dva roky. Stahuje se to i na tohle nebo dá se někde popřípadě zeptat? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
3.1.13 11:27
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli amnestie platí i jenom pro lidi s podmínkou. Podmínka byla dána kvůli řízení auta bez papírů a pod vlivem alkoholu a podmínka je na dva roky. Stahuje se to i na tohle nebo dá se někde popřípadě zeptat? Děkuji.

Myslim si, ze ne, ze je to jen pro vězne, ale treba nekdo poradi. Kazdopadne neni tu treba nejaky jiny,,zlocinec" ktery by si pral amnestii? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.13 11:29
@Anonymní píše:

Podmínka se odpouští poku byla udělena před 1.1.2013 na maximálně dva roky. Mrkni na www.hrad.cz

• Citovat
  • Upravit
592

Doufám že ne, že takový lump pujde sedět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592

Doufám že ne, že takový lump pujde sedět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 11:30

Ahoj, myslim si ze plati. Pro amnestovani podminecneho odsouzeni jsou dve podminky, bud vek nad 70 (nebo 75 let, nevim) a delka trestu, ktery nesmi prevysovat 2 roky.
Na http://www.trestni-rizeni.com/ jsou kdyz tak diskuze s veci znalymi, tam by ti to eventualne zodpovedeli.

• Citovat
  • Upravit
36556

Jo, platí, podmínka se ruší. :evil: Ale pokud máš zákaz řízení, tak ten ti zůstává (podle aktuálního výkladu) a musíš si požádat o zrušení.

Takže pokud budeš dál chtít ohrožovat lidi nalitá a bez papírů, musíš pro to ještě něco udělat.

)ano, nemýlíte se, jsem nas…á :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymouss
  • Citovat
  • Upravit
5158
3.1.13 11:31

Jj pro podmínky to platí taky

Podmíněně se promíjejí tresty nepřesahující 24 měsíců nevykonané nepodmíněně. Nesmí jít o zločiny spáchané proti rodině a dětem, zločiny, při kterých byla způsobena smrt, těžká újma na zdraví či znásilnění.…takhle jsem koupila tak prodávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.1.13 11:32

Tomu říkám spravedlnost! Daře Rollins se podmínka za smrtelnou dopravní nehodu vymaže :cert: :cert: :cert: a nemluvě o dalších - to se člověku až nůž v kapse otvírá, fakt :! :cert: :cert:

Příspěvek upraven 03.01.13 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.1.13 11:32
@Bábrdl píše:
Jo, platí, podmínka se ruší. :evil: Ale pokud máš zákaz řízení, tak ten ti zůstává (podle aktuálního výkladu) a musíš si požádat o zrušení.

Takže pokud budeš dál chtít ohrožovat lidi nalitá a bez papírů, musíš pro to ještě něco udělat.

)ano, nemýlíte se, jsem nas…á :zed:

tak pokud už jednou ten člověk bez papírů a ožralej jel, asi mu bude celkem fuk, že jede se zákazem řízení… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymouss
3.1.13 11:34

Ne.

"Podmíněné trest odnětí svobody – u podmíněný trestů odnětí svobody se amnestie týká

všech odsouzených narozených v roce 1943 nebo dříve, a to bez ohledu na to, jak dlouhý podmíněný trest jim byl uložen
podmíněných trestů odnětí svobody, které nepřesahují dva roky (myslí se tím délka trestu, nikoliv délka zkušební doby, ta může klidně být delší než dva roky)."

• Citovat
  • Upravit
eevcca
3.1.13 11:36

@Bábrdl taky sem nasrana, myslela jsem si, že víc už to posrat ten Klaus nemůže…spletla jsem se…

• Citovat
  • Upravit
16694
3.1.13 11:37

Už celá hořím nedočkavostí, jak se zvedne kriminalita :cert: Nejen, že řízení a zavření těch darebáků nás stálo nemalé peníze, teď je pro jistotu ještě pustíme, aby jsme to za většinu mohli platit znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 11:37

Děkuji za odpovědi, já tím člověkem nejsem.
Další věc, nikdo nebyl zraněný, tak vy co byste posílali do mříže, tak radši ty, co někoho přitom zabili :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová