Amnestie - lidi s podmínkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.1.13 22:47
@Andulka92 píše:
Ten blbl jak ty jel třikrát po dvou pivech a jednou naposled díky tomu že si sedl za volant zachránil mé dítě jelikož kdybych měla čekat přes 15minut na sanitku tak by se možná ani dítě nenarodilo živý jelikož mě přivez za deset minut nikomu nic neudělal a nám zachránil život páč sem musela na císařák jinak by se dítě udusilo ale jak vy ste chytrý tak sem rači měla počkat aby se mi dítě udusilo podle vašeho uvažování, holt se stalo to že nebyla jiná možnost ale co se s váma budu ještě bavit když prostě je vidět že vy to nepochopíte tak sorry za muj názor ale sem ráda že nám to zachránilo život a že sem taky pochopila že vy ste jen drbny co prostě máte svý názory

Můj bože. Takže ten chudák dostal podmínku, když tě vezl do porodnice, aby ti zachránil život?

Tak to je snad lepší historka než ten ubožák, co dostal osm natvrdo, když najel někomu vlivnému do kufry, aniž by se komukoliv něco stalo nebo někdo pil
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.1.13 22:47
@Andulka92 píše:
To chápu že když někdo přijde o život kvuli těmhle lidem tak že bude odsuzovat všechny ale přece po jednom pivě nejsi nalitá to je to o čem tu mluvim jedno pivo nic neudělá a samozřejmě že nemáš ani po jednom pivu řídit ale když už náhodou se to stane tak to nemůžu odsuzovat tak jako když někdo s třema promilema si sedne za volant a někoho zabije nebo tak, to taky odsuzuju ale to je to co vi ste vůbec tady nepochopili

hele, chlap, kterej ma doma tejotnou manzelku pit nema, pokud ji chce vezt do poridnice, pokud pije a pak ji veze opilej, je to proste blb :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulka92
3.1.13 22:50

Vulgarní jsem kvůli vám jak tu vše drbete když nic nevíte a o výchovu se nemusíš bát za prví ti do toho nic neni a za druhý mí dítě se má moc dobře a ochlastu z něj fakt neudělam jestli ti jde o tohle já nestojim za ochlastama člověk co si dá jedno dvě piva přece není ochlasta to je velkej rozdíl ale nemá cenu se tu obhajovat vy budete drbat i kdybych tu psala o čemkoli

• Citovat
  • Upravit
592
3.1.13 22:50

Tak to mě dostalo :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.1.13 22:51
@Andulka92 píše:
Vulgarní jsem kvůli vám jak tu vše drbete když nic nevíte a o výchovu se nemusíš bát za prví ti do toho nic neni a za druhý mí dítě se má moc dobře a ochlastu z něj fakt neudělam jestli ti jde o tohle já nestojim za ochlastama člověk co si dá jedno dvě piva přece není ochlasta to je velkej rozdíl ale nemá cenu se tu obhajovat vy budete drbat i kdybych tu psala o čemkoli

at si da treba 10 piv, ale at si s tim neseda za volant :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
3.1.13 22:51

Jasný, vulgární jsi kvůli nám :oops: :mrgreen: Docela vtipná diskuze takhle k večeru :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.1.13 22:52

@kate02 klidne at si chlap pije, kdyz bude mit nekoho jako pojistku.. my meli pojistku i kdyz ten muj do hospody nechodi a nepije, clovek nikdy nevi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulka92
3.1.13 22:53

To je fuk ja už tady fakt končim protože člověk se tu jen zastane lidí co udělali chybu když si dali pivo a jeli a vy nakonec řešíte jaká sem hrozná matka když o mě vůbec nic nevíte a jasně sem psala že ochlastů se nezastávam ani lidí co někoho zabili

• Citovat
  • Upravit
38135
3.1.13 22:55

@AngelLilly jo jo, slusne jsem se pobavila a to jsem chtela jit brzo spat, ale tady s tim to proste neslo :mrgreen: jeste Andulce podekujem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
@Andulka92 píše:
S váma se diskutovat nedá když odsuzujete něco o čem nic podrobněji nevíte a rozhodně nejsem nevyspěla a neřikej mi kdy mám spát když stejně spát nepudu protože budu muset jít kojit narozdíl od vás co musíte drbat a odsuzovat neviný

Tohle mě dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@jane-e píše:
@kate02 klidne at si chlap pije, kdyz bude mit nekoho jako pojistku.. my meli pojistku i kdyz ten muj do hospody nechodi a nepije, clovek nikdy nevi :D

tak furt je sanitka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulka92
3.1.13 22:56

Ne ani tak aby zachránil život mě ale hlavně mímu dítěti kdyby to neudělal tak bych to třeba ani neměla když to takle dopadlo ale já sem ráda že mi pomoh a zachránil mé dítě a je mi fuk co vy si o tom myslíte kdyby se něco takovýho stalo vám tak by ste to brali jinak

• Citovat
  • Upravit
26093
3.1.13 22:56
@jane-e píše:
@AngelLilly jo jo, slusne jsem se pobavila a to jsem chtela jit brzo spat, ale tady s tim to proste neslo :mrgreen: jeste Andulce podekujem :lol:

taky se bavim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.13 22:57
@Andulka92 píše:
Ne ani tak aby zachránil život mě ale hlavně mímu dítěti kdyby to neudělal tak bych to třeba ani neměla když to takle dopadlo ale já sem ráda že mi pomoh a zachránil mé dítě a je mi fuk co vy si o tom myslíte kdyby se něco takovýho stalo vám tak by ste to brali jinak

jo a dostal za to podmínku…
a teď tu o smolíčkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.1.13 22:57
@Andulka92 píše:
Ne ani tak aby zachránil život mě ale hlavně mímu dítěti kdyby to neudělal tak bych to třeba ani neměla když to takle dopadlo ale já sem ráda že mi pomoh a zachránil mé dítě a je mi fuk co vy si o tom myslíte kdyby se něco takovýho stalo vám tak by ste to brali jinak

A taky vas mohl zabit oba dva :nevim: navic urcite te nevezl s tim, ze veďel, ze se to dite dusi, takze zas takovej hrdina to neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová