Obří prsa
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sufik píše:
Velké velikosti seženeš na www.LeChataon.cz, ale jsou drahý a maj jen s kosticema. Ale zadara je předělají na kojící.
Ten odkaz asi nefunguje, myslíš www.lechaton.cz ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
ahojte a nezlobte se za anonym,ale proste uz se zacinam stydet…mam velka prsa,ted jsem ve 4mesici a uz podruhe jsem menila podprsenky,da se rict ze zatim je mam o 2cisla vetsi
…momentalne 85 G,ale tlaci me,po sundani mam otlaky a zarezy…takze budu kupovat o cislo vetsi a i objem…
mela jste nektera tak velika prsa?jak se jeste v tehu zvetsili?co pak kojici podprsenka,da se sehnat jeste nejake H,I kosicek?
ja se desim ,ze pak nic nesezenu a budu muset si nechavat sit na miru…
dekuji za rady,treba typy kde koupit takove kose,klidne obchudky na Olomoucku a nebo kde treba siji
Já teda mám opačný problém-mám jedničky, teď při kojení lehké dvojky a když jsem v těhu sháněla kojící podprdu, tak paní prodavačka, řekla hehehihi v tomhle čísle? No tak jsem si ji nakonec koupila u ťamiků
ti mají pochopení a stejně jsem kojila tak často, že jsem si na doma ani podprdu nedávala. Je to nespravedlnost, že těm, co to nepotřebují, tak po dětech jim ještě nabydou a nám placatým ubydou
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,omluva za anonym,ale jinak nemůžu– ![]()
velmi zajímavé téma a dávám do oblíbených -kvůli odkazům.
Patřím mezi baby co maj velký koše,ale bohužel i velký obvod-jsem bacule.A povim vám,že teda je kumšt objevit podprsenku,která by právě měla jak obr koše tak i obvod.
např 110,115 H-SE NEČAPU SEHNAT.
Momentálně objednávám ze zásilkového obchodu daniela,kde se teda dá domluvit za příplatek (docela vysoký
),že ušijí typ co nosím- ve větší velikosti.A jako jelikož se snažíme (dlouho,to sem ale nepatří) o druhé mimi,tak si říkám,kde třeba jednou vůbec seženu,když ted jako netěhu,mám takový obry. ![]()
(před pár lety kdy sem sháněla kojící podprdu ,tak jsem sehnala pouze od Tima bez kostic,jinak sem se nechytala.A to sem zlítala skoro celou Prahu
)Po ukončení kojení se mi prsa nevrátily do původního stavu,tak jsem musela koupit od TRIUMPF (95 G) -kus bezmála 1000 kč ,mno a co myslíte-samozřejmě ,že tu leží a nevlezu do nich.
![]()
PĚKNÝ DEN.
Zakladatelko dobře vyber.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
anialka a bibi,kde kupujete takove kose?kamena prodejna ci net?
Jen kamenne prodejny, ja musim zkouset… jak se tady pise v LeChaton jsem byla, ale kojici nemeli (a ani mi nenabidli, ze ji presijou
)
- Citovat
- Upravit
Hi, já po druhém těhu jsem se dostala někam k 70H/I a podprdu prostě neseženu ani kdybych se pos…
Takže teď nosím moji 70F co jsme měla před těhu,ale je mi malá no… našla jsem si krejčovou co šije na zakázku,ale jako 3tis za ušití fakt nedám,na to bohužel nemám.. takže asi půjdu taky koupit ty stany
a nebo zmenšit kozy, to bude myslím ještě lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je hrozný že není v dnešní době velký výběr podprsenek nadměrné velikosti.Až budu jednou těhotná tak fakt nevím do čeho je narvu.Už ted je to max,to nemluvě o kojících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s obvodem to jde, dělají se prodlužovátka (v galanterce za cca 30kč) např. http://www.red-carpet.cz/…ender-3x2-38
ale košíčky jsou průšvih.
Kojicí ještě měli http://www.astratex.cz/…rske-pradlo/?…
a byla tak velká, že jsem jí i vracela.
Pořád jsem chtěla s kosticema, protože před kojením jsme jinou nesnesla a teď je to zas naopak, nesnesu kostice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
meduzza píše:Sufik píše:Ten odkaz asi nefunguje, myslíš www.lechaton.cz ?
Velké velikosti seženeš na www.LeChataon.cz, ale jsou drahý a maj jen s kosticema. Ale zadara je předělají na kojící.
jojo, překlapla jsem se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cus,
mivala jsem 75C. Ted mam 85 D. Deti nemam. Prodavacka rikala,ze to je normalni vyvoj. Me se to nezda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky když náhodou najdete obchod s podprsenkama větší než H tak dejte echo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bibi11 píše:
Holky když náhodou najdete obchod s podprsenkama větší než H tak dejte echo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pikola píše:Bibi11 píše:http://www.lechaton.cz/…5D-P224V116/
Holky když náhodou najdete obchod s podprsenkama větší než H tak dejte echo.
jo, tahle je super, mám dvě.
Odkazy jsme dávala výše - Astratex a http://www.escewell.eu/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no já sice nemám takový
ale mě při těhu narostly z mini A až na hodně velký D změna masakr ![]()
Ale když jsem porodila, vůbec už se nezvětšily, jen ty první dny mi trochu tvrdly a pak se dokonce dost zmenšily, myslím tak na pěkný B
- načítám...
- Citovat
- Zmínit