Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tady budu celkem téměř osamocený muž s mým problémem, ale udělá mi radost, když mi ženy napíší svůj názor. Několik let asi 10 jsem žil s přítelkyní. Je mi čtyřicet a jsem na starší ženský, jí je o 14 let víc. Bohužel jsem bezdětný, teď i sám. S bývalou mojí největší láskou jsme se rozešli, už je to víc než deset let. Nemůžu na ni zapomenout, přestože už ona žije s jiným. Asi před třemi lety jsme se potkali, ona si stěžovala na svého současného jak je strašný, že s ním končí, chtěla, abych jí vyměnil zámek u bytu a domluvili jsme se, že to spolu znovu zkusíme, že se pořád milujeme. Pak ale k mému překvapení vzala toho svého zpět. Vůbec jsem nechápal proč. Našel jsem si pak asi za rok nejdřív jednu přítelkyni, vztah trval jen pár měsíců, pak další, taky starší, hodně jsem se do ní zamiloval, ale po pár měsících to začínalo nějak vyhasínat a zase jsem začal myslet na svoji bývalou ex. Na tehdejší přítelkyni jsem začal vidět její nedostatky, měl jsem ji pořád rád, ale ne už tak silně, tak jsme to táhli tak nějak dál spolu, i když už ne v takové intenzitě. Nakonec se se mnou i tahle rozešla, protože si prý vztah se mnou představovala jinak. Po rozchodu jsem se zase dal teď dohromady s mojí ex, na kterou nemůžu zapomenout. Ale mám obavy jak se to bude dál vyvíjet, zda máme ještě šanci po těch letech nebo dá znovu přednost svému nynějšímu. Co si mám myslet? Mám doufat???
Podlě mě tě zase vymění za jinýho až jí omrzíš. Já si osobně myslím, že pokud se dva lidé jednou rozejdou už by se neměli dávat dohromady. ![]()
Bych sla lovit do jinych ricek nez se vecne vracet k ex
roky utikajou a podle toho co ctu
kazdy sveho stesti strujcem ![]()
Kašli na ex. a na starší ženy. Najdi si mladší a měj rodinu.
Pak stejně budeš sám když se rozhodneš pro ex. žádná rodina… děti… nic… budeš stejně sám
@Manuelan píše:
Kašli na ex. a na starší ženy. Najdi si mladší a měj rodinu.Pak stejně budeš sám když se rozhodneš pro ex. žádná rodina… děti… nic… budeš stejně sám
Mlada holka muze delat co chce a stejne me nepritahuje. Kdyz jsem se seznamil s ex bylo ji 40 a me 26.Ona jeste chtela dite, ja jsem se citil na dite mlady, dnes si kvuli tomu i pobrecim, jakou jsem udelal chybu. Ja jsem si tisickrat rikal, kdyz to s ex nefungovalo driv, nebude ani ted. Ale strasne ji miluji, nemuzu jinak. Uz jsem se smiril, ze deti mit nebudu, driv jsem nechtel a buhvi jestli je vubec muzu mit, nekdy o tom pochybuji
Pokud jsem to pochopila dobře, tak jste teď spolu. Já tu obavu chápu. Nevím, neznám jí, možná Tě odkopne, možná ne. Zase jestli jí miluješ a chceš s ní být, tak i když je to těžký, tak bych na tohle prostě nemyslela, co bude, co se stane, a nějak si užívala zároveň jeden druhého. A prostě se na to vykašlat a nemyslet na to a nevrtat se tolik v tom. Vycházíte spolu dobře teď?
Zase na druhou stranu, jestli by Tě odkopla, tak bych se na ní jednou pro vždy vykašlala.
@Martasan no tak co řešíš…
mladou holku nechceš takže děti nebudou… jestli jsi s ní tak buď a nemysli na to… kdybych měla přemýšlet nad takovejma věcma…
to je nuda… život je teď a myslet na budoucnost která je úplně mimo… nemá smysl. Člověk může plánovat a realizovat. Ale myslet na to co by bylo kdyby… To je na palici ![]()
@Martasan píše:
Asi tady budu celkem téměř osamocený muž s mým problémem, ale udělá mi radost, když mi ženy napíší svůj názor. Několik let asi 10 jsem žil s přítelkyní. Je mi čtyřicet a jsem na starší ženský, jí je o 14 let víc. Bohužel jsem bezdětný, teď i sám. S bývalou mojí největší láskou jsme se rozešli, už je to víc než deset let. Nemůžu na ni zapomenout, přestože už ona žije s jiným. Asi před třemi lety jsme se potkali, ona si stěžovala na svého současného jak je strašný, že s ním končí, chtěla, abych jí vyměnil zámek u bytu a domluvili jsme se, že to spolu znovu zkusíme, že se pořád milujeme. Pak ale k mému překvapení vzala toho svého zpět. Vůbec jsem nechápal proč. Našel jsem si pak asi za rok nejdřív jednu přítelkyni, vztah trval jen pár měsíců, pak další, taky starší, hodně jsem se do ní zamiloval, ale po pár měsících to začínalo nějak vyhasínat a zase jsem začal myslet na svoji bývalou ex. Na tehdejší přítelkyni jsem začal vidět její nedostatky, měl jsem ji pořád rád, ale ne už tak silně, tak jsme to táhli tak nějak dál spolu, i když už ne v takové intenzitě. Nakonec se se mnou i tahle rozešla, protože si prý vztah se mnou představovala jinak. Po rozchodu jsem se zase dal teď dohromady s mojí ex, na kterou nemůžu zapomenout. Ale mám obavy jak se to bude dál vyvíjet, zda máme ještě šanci po těch letech nebo dá znovu přednost svému nynějšímu. Co si mám myslet? Mám doufat???
a ona je s Tebou,… nebo jsi jen milenec a ona má jiný vztah ![]()
No, tohle bude nějaká divná psychologická fixace, něco s tvojí matkou asi.
Hele, je ti 40, rodinu nemáš, táhne tě to k 55tiletý bábě, jestli dobře počítám, a asi jsouv životě věci, co už nedoženeš.
Nevím, co ti poradit, kromě schopného psychologa, aby jsi se nejdřív srovnal sám se sebou a až pak s ex.
@WERISKA píše:
a ona je s Tebou,… nebo jsi jen milenec a ona má jiný vztah
Je to celý divný, scházíme se potajnu, ona nechce ke mě přijet svým autem, já musím parkovat o ulici dál když jdu k ní. Před ránem musím odejít, protože ona vstává do práce, nebo jsem s ní třeba jen od šesti do osmi večer, pak jedu do hospody, protože ona chce mít večer klid. Toho svého teď doma nemá. Prý spolu skončili.
@lear píše:
No, tohle bude nějaká divná psychologická fixace, něco s tvojí matkou asi.
Hele, je ti 40, rodinu nemáš, táhne tě to k 55tiletý bábě, jestli dobře počítám, a asi jsouv životě věci, co už nedoženeš.Nevím, co ti poradit, kromě schopného psychologa, aby jsi se nejdřív srovnal sám se sebou a až pak s ex.
Moje poslední přítelkyně co se se mnou rozešla nemohla vydýchat to že bydlím teď v domě s mojí mámou a říkala mi, že jsem mamánek, což mě dost vytáčelo a teď to čtu ještě tady. Ale dřív jsem s matkou nebydlel, až po smrti otce, protože ona zůstala na celý barák sama a já bych ještě někde musel platit nájem. Moje poslední přítelkyně u mě dokonce asi půl roku bydlela, ale nevyhovovalo jí to soužití s mojí mámou. Jenže já tam odsud nemůžu odejít, to prostě nejde
@Martasan píše:
Je to celý divný, scházíme se potajnu, ona nechce ke mě přijet svým autem, já musím parkovat o ulici dál když jdu k ní. Před ránem musím odejít, protože ona vstává do práce, nebo jsem s ní třeba jen od šesti do osmi večer, pak jedu do hospody, protože ona chce mít večer klid. Toho svého teď doma nemá. Prý spolu skončili.
a to tě takhle baví?
@WERISKA píše:
![]()
a to tě takhle baví?
udělám všechno jen být s ní
@Martasan píše:
udělám všechno jen být s ní
no nevím, chápu, že jsi asi zamilovaný…ale to u vás je jen o posteli, že? ![]()