Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martasan píše:
Je to celý divný, scházíme se potajnu, ona nechce ke mě přijet svým autem, já musím parkovat o ulici dál když jdu k ní. Před ránem musím odejít, protože ona vstává do práce, nebo jsem s ní třeba jen od šesti do osmi večer, pak jedu do hospody, protože ona chce mít večer klid. Toho svého teď doma nemá. Prý spolu skončili.
a to tě takhle baví?
@WERISKA píše:
![]()
a to tě takhle baví?
udělám všechno jen být s ní
@Martasan píše:
udělám všechno jen být s ní
no nevím, chápu, že jsi asi zamilovaný…ale to u vás je jen o posteli, že? ![]()
Ježiš a to co je??Teď jsem četla poslední stránku paralelní diskuze o vztahu po nevěře a naprosto nechápu. Ty miluješ přibližně 100 let jednu ženu, je to jak na houpačce, nikoho jiného nechceš,…ALE. Podvádíš, necháš se přistihnout, pak lituješ,…chceš ji zpátky, mezitím hceš zpátky i tu ex před osudovou ex. Takže ty chceš vlastně vše- osudovou ex i milenky…mezitím má osudová ex přitelé, který je možná taky její ex a scházíte se jen v době jí určené a ještě na tajňáka. a ty se tím trápíš. Proboha. Shrnuto- ty nevíš co chceš, ona neví co chce, sem tam si šupnete, mezitím každý s někým jiným a tak pořád dokola. Opravdu tě(vás) toto musí bavit. takový zvláštní druh masochismu to bude. jinak si to nedokážu vysvětlit.
@luca241 píše:
Ježiš a to co je??Teď jsem četla poslední stránku paralelní diskuze o vztahu po nevěře a naprosto nechápu. Ty miluješ přibližně 100 let jednu ženu, je to jak na houpačce, nikoho jiného nechceš,…ALE. Podvádíš, necháš se přistihnout, pak lituješ,…chceš ji zpátky, mezitím hceš zpátky i tu ex před osudovou ex. Takže ty chceš vlastně vše- osudovou ex i milenky…mezitím má osudová ex přitelé, který je možná taky její ex a scházíte se jen v době jí určené a ještě na tajňáka. a ty se tím trápíš. Proboha. Shrnuto- ty nevíš co chceš, ona neví co chce, sem tam si šupnete, mezitím každý s někým jiným a tak pořád dokola. Opravdu tě(vás) toto musí bavit. takový zvláštní druh masochismu to bude. jinak si to nedokážu vysvětlit.
Asi osudová přitažlivost, ta ženská je femme fatale, nevyrovnání se s ukončením vztahu, celková nevyrovnanost, nevyzrálost. Ve 40ti letech tzv. svobodný mládenec. No nevím co poradit
No, vzhledem k tomu, cos napsal v téhle i té druhé diskusi tě má paní evidentně jen na tajné sexuální zpestření.
54 letá ženská si v pohodě najde fešného aktivního vrstevníka, který nebude mamánkem, nebude jí lhát a podvádět.
Důkazem toho je fakt, že se za tebe stydí a ty se k ní musíš po nocích plížit jako zloděj, aby tě nikdo neviděl. Evidentně nechce, aby si jí s tebou někdo spojoval - připravuje se na svůj vlastní porozvodový život.
Vsem dekuji za uprimne reakce, ale s ex uz to zase uplne skoncilo
. Tak jsem zase sam a vysedavam v hospode co to jde
@Martasan píše:
Vsem dekuji za uprimne reakce, ale s ex uz to zase uplne skoncilo![]()
. Tak jsem zase sam a vysedavam v hospode co to jde
Zadny velky prekvapeni, vid?