Obrovská láska k ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
8.6.16 22:15
@Martasan píše:
Je to celý divný, scházíme se potajnu, ona nechce ke mě přijet svým autem, já musím parkovat o ulici dál když jdu k ní. Před ránem musím odejít, protože ona vstává do práce, nebo jsem s ní třeba jen od šesti do osmi večer, pak jedu do hospody, protože ona chce mít večer klid. Toho svého teď doma nemá. Prý spolu skončili.

8o 8o a to tě takhle baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.6.16 22:17
@WERISKA píše:
8o 8o a to tě takhle baví?

udělám všechno jen být s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 22:19
@Martasan píše:
udělám všechno jen být s ní

no nevím, chápu, že jsi asi zamilovaný…ale to u vás je jen o posteli, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
8.6.16 22:24

@Martasan :nevim: :nevim: takže pro tebe reda není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
8.6.16 22:42

Ježiš a to co je??Teď jsem četla poslední stránku paralelní diskuze o vztahu po nevěře a naprosto nechápu. Ty miluješ přibližně 100 let jednu ženu, je to jak na houpačce, nikoho jiného nechceš,…ALE. Podvádíš, necháš se přistihnout, pak lituješ,…chceš ji zpátky, mezitím hceš zpátky i tu ex před osudovou ex. Takže ty chceš vlastně vše- osudovou ex i milenky…mezitím má osudová ex přitelé, který je možná taky její ex a scházíte se jen v době jí určené a ještě na tajňáka. a ty se tím trápíš. Proboha. Shrnuto- ty nevíš co chceš, ona neví co chce, sem tam si šupnete, mezitím každý s někým jiným a tak pořád dokola. Opravdu tě(vás) toto musí bavit. takový zvláštní druh masochismu to bude. jinak si to nedokážu vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.6.16 22:51
@luca241 píše:
Ježiš a to co je??Teď jsem četla poslední stránku paralelní diskuze o vztahu po nevěře a naprosto nechápu. Ty miluješ přibližně 100 let jednu ženu, je to jak na houpačce, nikoho jiného nechceš,…ALE. Podvádíš, necháš se přistihnout, pak lituješ,…chceš ji zpátky, mezitím hceš zpátky i tu ex před osudovou ex. Takže ty chceš vlastně vše- osudovou ex i milenky…mezitím má osudová ex přitelé, který je možná taky její ex a scházíte se jen v době jí určené a ještě na tajňáka. a ty se tím trápíš. Proboha. Shrnuto- ty nevíš co chceš, ona neví co chce, sem tam si šupnete, mezitím každý s někým jiným a tak pořád dokola. Opravdu tě(vás) toto musí bavit. takový zvláštní druh masochismu to bude. jinak si to nedokážu vysvětlit.

Asi osudová přitažlivost, ta ženská je femme fatale, nevyrovnání se s ukončením vztahu, celková nevyrovnanost, nevyzrálost. Ve 40ti letech tzv. svobodný mládenec. No nevím co poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.6.16 07:17

No, vzhledem k tomu, cos napsal v téhle i té druhé diskusi tě má paní evidentně jen na tajné sexuální zpestření.
54 letá ženská si v pohodě najde fešného aktivního vrstevníka, který nebude mamánkem, nebude jí lhát a podvádět.
Důkazem toho je fakt, že se za tebe stydí a ty se k ní musíš po nocích plížit jako zloděj, aby tě nikdo neviděl. Evidentně nechce, aby si jí s tebou někdo spojoval - připravuje se na svůj vlastní porozvodový život.

• Citovat
  • Upravit
33
12.6.16 11:10

Vsem dekuji za uprimne reakce, ale s ex uz to zase uplne skoncilo :,( :(. Tak jsem zase sam a vysedavam v hospode co to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 17:13
@Martasan píše:
Vsem dekuji za uprimne reakce, ale s ex uz to zase uplne skoncilo :,( :(. Tak jsem zase sam a vysedavam v hospode co to jde

Zadny velky prekvapeni, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria