Obrovská žízeň :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.11.21 13:33

Obrovská žízeň:(

Dobry den, asi pred 2 mesicema jsem zacala mit obrovskou zizen, proste vetsi nez jsem zvykla, kdyz jsem se napila tak uz jsem po pouhych 3 minutach citila v puse sucho a zizen ze jsem se malem z toho zblaznila, vypila jsem za den klidne 5 litru. Tohle trapenicko trvalo tak dva tydny, krev a moc jsem mela v poradku. Hlavne mi delali test cukrovku, nic nenasli. Nakonec to odeznelo, bohuzel ted se mi to vratilo znovu. Nevim co to je ale jsem z toho hrozne nervni, fakt me to nervuje jak mam ten pocit zizne, nejhorsi je, kdyz nemam u sebe vodu, to mi hori pusa nehorazne..strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
13.11.21 13:36

Požádej mužského, aby to zkontroloval záda…jestli tam nezačínají vyrůstat 2 hrby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
13.11.21 13:42

Víš co, pij, pokud máš potřebu. Třeba Té to chrání před nějakou chorobou, která na Tebe leze. Ale zašla bych si na kompletní či komplexní vyšetření. Co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.11.21 13:47

A nepijes třeba moc kávu nebo neberes nějaké léky, vitamíny..? Nebo nesolíš moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.11.21 13:53

No bude to chtít další a důkladnější lékařskou prohlídku, no…

Příspěvek upraven 13.11.21 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.21 13:54
@Krista 1 píše:
A nepijes třeba moc kávu nebo neberes nějaké léky, vitamíny..? Nebo nesolíš moc? :nevim:

No neberu nic prave, ani antikoncepci, a jidlo si ani moc nesolim, napadlo me, ze to muze byt stresem..autoskola, blizici se maturita, prijimacky na vysku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.21 13:54
@Ou píše:
Běž k lékaři, takhle se projevuje třeba diabetes.

Byla jsem, brali mi krev, kontrolovali moc, diabetes vyloucili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
13.11.21 13:56
@Deniskadeniska píše:
No neberu nic prave, ani antikoncepci, a jidlo si ani moc nesolim, napadlo me, ze to muze byt stresem..autoskola, blizici se maturita, prijimacky na vysku..

Je fakt, že pokud člověk vyvíjí intenzivní duševní činnost, potřeba piti je větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.21 13:58
@Ou píše:
No bude to chtít další a důkladnější lékařskou prohlídku, no…Příspěvek upraven 13.11.21 v 13:54

Premyslim nad tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.11.21 14:15
@Deniskadeniska píše:

njn „chlastani“ vody ze stresu :) klasika, ja denne piju taky tak 3,5-4,5l denne. Vic v lete a ve stresovych situacich. Pij podle potreby, ale asi bych pro vsechny pripady zasla jeste jednou k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.11.21 18:45

A co štítná žláza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
13.11.21 18:48

@Deniskadeniska

kolik ti naměřili cukru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
13.11.21 19:15

Zvýšený příjem tekutin je jeden z příznaků cukrovky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.11.21 20:04

@Wenn.Nox znenadani muze byt, ale jinak ja „piju jak duha“ uz od skolky a cukrovku nemam. Ted bezne okolo tech cca 4l denne a kdyz nekde ctu jak zensky pijou okolo max 2l denne a nebo klidne i min tak nechapu jakto, ze nemaj vecne veku zizen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
13.11.21 21:25

@Leenvecka
Paní/slečna to má poslední 2 měsíce. Vy to máte od školky. A nepopírám, že někdo to tak mít může. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová