Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, asi pred 2 mesicema jsem zacala mit obrovskou zizen, proste vetsi nez jsem zvykla, kdyz jsem se napila tak uz jsem po pouhych 3 minutach citila v puse sucho a zizen ze jsem se malem z toho zblaznila, vypila jsem za den klidne 5 litru. Tohle trapenicko trvalo tak dva tydny, krev a moc jsem mela v poradku. Hlavne mi delali test cukrovku, nic nenasli. Nakonec to odeznelo, bohuzel ted se mi to vratilo znovu. Nevim co to je ale jsem z toho hrozne nervni, fakt me to nervuje jak mam ten pocit zizne, nejhorsi je, kdyz nemam u sebe vodu, to mi hori pusa nehorazne..strasny
Požádej mužského, aby to zkontroloval záda…jestli tam nezačínají vyrůstat 2 hrby…
Víš co, pij, pokud máš potřebu. Třeba Té to chrání před nějakou chorobou, která na Tebe leze. Ale zašla bych si na kompletní či komplexní vyšetření. Co nejdřív.
A nepijes třeba moc kávu nebo neberes nějaké léky, vitamíny..? Nebo nesolíš moc? ![]()
No bude to chtít další a důkladnější lékařskou prohlídku, no…
Příspěvek upraven 13.11.21 v 13:54
@Krista 1 píše:
A nepijes třeba moc kávu nebo neberes nějaké léky, vitamíny..? Nebo nesolíš moc?
No neberu nic prave, ani antikoncepci, a jidlo si ani moc nesolim, napadlo me, ze to muze byt stresem..autoskola, blizici se maturita, prijimacky na vysku..
@Ou píše:
Běž k lékaři, takhle se projevuje třeba diabetes.
Byla jsem, brali mi krev, kontrolovali moc, diabetes vyloucili.
@Deniskadeniska píše:
No neberu nic prave, ani antikoncepci, a jidlo si ani moc nesolim, napadlo me, ze to muze byt stresem..autoskola, blizici se maturita, prijimacky na vysku..
Je fakt, že pokud člověk vyvíjí intenzivní duševní činnost, potřeba piti je větší.
@Ou píše:
No bude to chtít další a důkladnější lékařskou prohlídku, no…Příspěvek upraven 13.11.21 v 13:54
Premyslim nad tím
@Deniskadeniska píše:
njn „chlastani“ vody ze stresu
klasika, ja denne piju taky tak 3,5-4,5l denne. Vic v lete a ve stresovych situacich. Pij podle potreby, ale asi bych pro vsechny pripady zasla jeste jednou k doktorovi.
@Wenn.Nox znenadani muze byt, ale jinak ja „piju jak duha“ uz od skolky a cukrovku nemam. Ted bezne okolo tech cca 4l denne a kdyz nekde ctu jak zensky pijou okolo max 2l denne a nebo klidne i min tak nechapu jakto, ze nemaj vecne veku zizen.
@Leenvecka
Paní/slečna to má poslední 2 měsíce. Vy to máte od školky. A nepopírám, že někdo to tak mít může. ![]()