Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahpj, používá některá pro doložení covid očkování jinou aplikaci než Tečka? Jakou? S tečkou mám technické potíže v mobilu. Dík
![]()
Žádná
Mám v mobilu stažený certifikát z ocko.uzis.cz a někdy s sebou mám papírovou kopii.
Tak si stáhni PDF certifikát do mobilu jako soubor a ukazuje ten. To je asi jediné řešení.
Proč si hnojit telefon nějakou amatérskou aplikací, v každém chytrém telefonu je pdf prohližeč.
@maskovak rodiče používají všude ten papírový certifikát, (i když jsem jim Tečku do mobilů stáhla) - ale jim to přijde jako zbytečně složité
Vytisknul jsem certifikát v A6, zatavil do folie, denně jsem ho musel ukazovat v hotelech v EU.
Telefon by mohl kdykoliv vypovědět službu, neukázat.
@stinga píše:
@maskovak rodiče používají všude ten papírový certifikát, (i když jsem jim Tečku do mobilů stáhla) - ale jim to přijde jako zbytečně složité
Po mně chtěli papír v nemocnici, že si ho založí, abych se příště nemusel prokazovat… sice jsem to nepochopil, ale papír jsem jim dal a je fakt, že při dalších návštěvách jsem se prokazovat nemusel.
@maskovak píše:
Ahpj, používá některá pro doložení covid očkování jinou aplikaci než Tečka? Jakou? S tečkou mám technické potíže v mobilu. Dík![]()
Papír. Nic digitálního ani QR kody nejsou potřeba
Prosím snad mi někdo poradí. Byla jsem na očkování na první dávce. Když jsem si stáhla aplikaci tečka, chtěla jsem se přihlásit a stáhnout certifikát. Pokaždé mi to vyhodí hlášku, že moje telefonní číslo neexistuje, přitom jsem ho zadávala a dobře a i lékařka ho vyplnila dobře. Na linku se nedá dovolat.
Neuměl by mě někdo poradit co s tím? Díky ![]()
@Mysis píše:
Prosím snad mi někdo poradí. Byla jsem na očkování na první dávce. Když jsem si stáhla aplikaci tečka, chtěla jsem se přihlásit a stáhnout certifikát. Pokaždé mi to vyhodí hlášku, že moje telefonní číslo neexistuje, přitom jsem ho zadávala a dobře a i lékařka ho vyplnila dobře. Na linku se nedá dovolat.
Neuměl by mě někdo poradit co s tím? Díky
na lince 1221 se ceka, ale da se dovolat…