,,Obyčejné,,nitroděložní tělísko

3420
12.5.09 09:40

,,Obyčejné,,nitroděložní tělísko

Ahoj holky,
silně uvažuji o nitroděložním tělísku-chtěla jsem nějaké to lepší(Silverlily,Goldlily)ale můj dr.je toho názoru že je to v podstatě totéž co to obyčejné-jen reklamní tah…
Takže Vás co tělísko mají prosím o info jak jste spokojené-pořípadě i ty co mají ty ,,lepší,,.
Dr.říkal že u těchto nehormonálních tělísek hrozí nepatrně větší riziko zánětů,větší krvácení u menzes…
Díky předem za všechny názory.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
12.5.09 10:43

Ahoj Gabko,
mám jedno z těch obyčejnějších tělísek - Medusa Goldring. Stálo mě 2.600,– a ty nejdražší jsou prý nějako okolo 6-ti tisíc :roll: Můj gyndr. taky říkal, že se platí jen značka, že to to prakticky totéž. Navíc, když jdeš do nehormonálního tělíska poprvé, tak nikdy nevíš, jestli ti bude vyhovovat, tak jsem nechtěla hned napoprvé vypláznout tolik tisíc a za půl roku si ho třeba nechávat vyndat.
Zánětům by mělo bránit to zlato v tělísku a krvácení je opravdu hodně silné - zatím jediná nevýhoda, kterou po cca 7 měsících vidím. Jo a špiním i během ovulace.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 11:07

Ahoj mám obyc. s medi Multiload a jsem spokojená. Chtěla jsem to za tech 6.000 - hormonální, ale dr. mi rikala, že pokud chci jeste dite, mam si vzit to obyc., protoze to horm. mi muze totalne rozhodit cyklus a potom bych taky mohla mit problem s otehotnenim.
Krvaceni nemůzu posoudit, telisko mam od vanoc, MS jsem dostala poprve az ted, ale silna byla, ale nevim jeslti to nebylo tim, že to bylo poprve :nevim:

Ale osobne, kdybych díte už nechtela, tak bych sla do toho horm. - mas klid od MS :wink: , ale zase na druhé strane ti nemusi sednout, tak nevim.

Nebo zkus to obyc. a kdyz ti bude vyhovovat, tak muzes dat to drahy.
Preji uspesne rozhodovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.5.09 13:14

Ahoj,
já mám hormonální Mirenu. Menstruaci mám normálně a pravidelně. Záněty naštěstí žádné.
Zpočátku jsem spinila asi 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.8.09 18:41

3 mesice?takze je to v norme?ja mam totiz klasickou danu medenou,stala pouhych 700kc takze uplne tu nejobycejnejsi a po dobu dvou mesicu co ji mam zavedenou neustale spinim nekdy i s primesi krve,krvacim den,pak tyden klid a neustale ze me vychazeji takove cucky-pripomina mi to jak kdyby se uvolnovala hlen.zatka :lol: nic me neboli,vse je ok az na tohle.myslite ze je to v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.8.09 18:54

Já myslím, že je to v pohodě. Aspoň u Mireny to chvíli trvá než se u:,–(í.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
12.7.13 14:44

Prosím máte nějakou zkušenost s nehormonálním nitroděložním tělískem Ancorou? Nechala jsem si ho dát včera a na dotaz jaká je pravděpodobnost otěhotěnění mi lékař řekl že si tím nemám lámat hlavu, že je pravděpodobnost malá a kdyžtak existuje interupce. Chtěla bych vědět něco víc o této antikoncepci ( menzes, špinění…)
Děkuji za odpověď jestli ji některá máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria