Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my máme obývák světle žlutý, k tomu tmavě hnědou sedačku a nábytek wenge/bílá a vypadá to hezky. Až budeme malovat, chci sytě žlutou.
Nečetla jsem diskuzi, ale poradím jednoduše - nejdřív vyber sedačku (bývá to docela problém, zvlášť jestli chceš prostornou nebo nějak zahnutou, určité velikosti) a k ní dolaď barvu stěn.
@nicolle24 my máme na stropech všude dřevěné obložení, takže tam je to vyřešené ![]()
@Kallkapa píše:
My máme strop šedý. Stěny bílé a fialovo šedou tapetu. Stropy máme tři metry a pokoj 25 m čtverečních
jj, kdo nepoznal, neuvěří… máma má všechny stropy sytě barevné - tmavé a taky stěny posledních 25cm pod stropem. to jsou ty výšky místností 3,65m
prostě ne všechny poučky jsou opravdu univerzální ![]()
My mame obyvak zelenu zed a nabytek orech s černím, ale ted jdeme na fialovu a šedu sedačku ![]()
Holky, jak vymalovat obývací pokoj s béžovou sedačkou a hnědým nábytkem (není tmavě hnědý). ![]()
Já jsem ujetá na zelenou, takže bych volila světle zelenou všude, nebo smetanovou a k tomu jednu nebo dvě stěny výraznější zelenou. Ale skvěle by za světlou sedačkou vypadala i tmavě hnědá, jen to chce studený odstín, teplý je moc hovínkový.
Obecně se mi nelíbí trendy v podobě vínové, oranžové a fialové, toho je všude hrozně moc.
Hnědá sedačka, nábyrek světle/hnědo/šedé dřevo v kombinaci s bílou, dvě stěny obyváků světle šedé s bílýmí okraji 20cm http://www.ankety.nejmedia.net/anketa.php?…
Mám tuto barvu, tmavě hnědou sedačku a zbytek kuchyně a nábytku v barvě ořechu. Mám foto jen s kuchyní, kde je jen tato béžová u dveří do koupelny.
Předtím jsme měli nádherně zelenou, bez kuchyně a tmavě hnědým nábytkem.
My mame bilou fialovou a cerne dekory kvetin nabytek a doplnky cerno bile… ![]()
Mě právě napadla jedna stěna zelená a zbytek bílá, s tím, že ta zelená by šla buď na zeď kde je okno nebo tam kde je stěna a televize. Zbytek bílá a nad sedačku třeba nějakou tu jednoduchou tapetku nebo ornament nebo něco pěkného v zelené
@ArumLily0
Barevnou stěnu bych dala tam kde máte stěnu a televizi, u okna bych to nechala bílé, je to takové prosvetlene, my to tak máme a nemenila bych