Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásné odpoledne,
potřebovala bych poradit a poslat tipy na design obývacíh pokojů.
Předem moc děkuji ![]()
Proč anonym
Já bych se přitřu s dotazem jestli je ještě moderní mít celé pokoje na bílou barvu? Promiň ![]()
@Anonymní píše:
Krásné odpoledne,
potřebovala bych poradit a poslat tipy na design obývacíh pokojů.
Předem moc děkuji
My jsme se z oranžových trendů vrátili k bílé a jsem s tím maximálně spokojena, obývák nám to opticky zvětšilo a zesvětlito. Udělali jsme nové dřevěné obložení futer a je to krásné a jednoduché
@alanis píše:
Proč anonymJá bych se přitřu s dotazem jestli je ještě moderní mít celé pokoje na bílou barvu? Promiň
Ano je to opět moderní! Moje teta si před časem nechala dělat celý byt od designerů, má teda ultra modernu, já se tam bojím i sednout ale všechny stěny má bílé a když už někde barva tak jen pruhy. Akorát ložnici má šedou a vypadá to krásně!
Díky, já jsem se právě pustila do malování a chci všechno na bílo, ale kolem mě jen slyším dej barvu, proč nedáš barvu atd.
Já osobně třeba bílou barvu na stěnách upřímně nenávidím
A jinak takhle se těžko radí, hodně záleží na tom, jaký je v místnosti nábytek apod. My máme v obýváku tmavě šedou sedačku, veškerý nábytek je tmavší dřevo s bílým dekorem a vybrali jsme nakonec korálovou barvu, je to taková oranžová, lehce do hněda, Primalex má přímo takhle pojmenovaný odstín. V ložnici máme fialovou a v kuchyni zelenou, jen chodba zůstala bílá, tam mi to tak nevadí ![]()
@alanis já jsem se na to vrhla sama minulý rok a není nad to když z těch debilních míchaček přemaluješ na bílo, do teď jsem ráda že jsem to udělala, a barvu nechci už ani vidět, když už tak jednu stěnu a nějakou přímo namýchanou od výrobce a hodně sitou a ne ty domácí trapné míchačky ![]()
Tak my mame Zelene zdi, a doplnky s orechu, v obyvaku, a v ložnici fialovu a ktomu šede doplnky.Ja Bílu nenávidím
@alanis píše:
Díky, já jsem se právě pustila do malování a chci všechno na bílo, ale kolem mě jen slyším dej barvu, proč nedáš barvu atd.
A proč bys měla dávat barvu na žádost někoho jiného? Oni tam bydlet nebudou, tak co jim po tvých stěnách?
. Vůbec bych se neohlížela na to co je a není in, a vymalovala si tak aby mi tam bylo příjemně
. Mě se třeba všechno rychle okouká, tak furt maluji a tapetuji
. Ale poslední dobou jsem se jaksi ustálila na většině stěnách bílých a v jedné části nějakou tapetu, či barevný pruh atd. Celé barevné stěny se mi nelíbí ![]()
Mi se bílá výmalba strašně nelíbí, ale je to otázka názoru, každému se líbí něco jiného ![]()
Obývák máme světlounko oranžový, ale až budeme za rok dva malovat, tak si dám zelenou ![]()
Příspěvek upraven 26.09.12 v 16:04
@alanis píše:
Proč anonymJá bych se přitřu s dotazem jestli je ještě moderní mít celé pokoje na bílou barvu? Promiň
Já myslím, že bílá bude vždycky IN ![]()
My teda máme všechny stěny bílé, dekorace, gauč a kobereček červeno-oranžové + bílo ořechový nábytek
@Verca1989 to je asi fakt věc názoru. já barvy fakt nemusím, kuchyni jsem jen přemalovala novou žlutou, ale stěna kde je okno je bílá tak to vypadá zase lépe. a dětský pokoj je bílý a jedna stěna je taková hodně sitě zelená. Takový lehce tmavší odstín. Ale más pravdu v tom se těžko radí. Naši třeba až teď přemalovali byt na barevno vždy měli bílou tak si to teď užívají a je to taky hezké ale ne pro mě na bydlení. A také je dobré malovat podle toho jak je byt prostorný. My máme celkem malé pokoje tak proto bílá ale když jsou velké místnosti tak tam bych se barevnosti nebála ale hlavně strop musí vždy zůstat bílí!!!
Díky všem za odpovědi. Já mám v plánu dát na jednu stěnu třeba nálepky nebo tapetu ![]()
@nicolle24 píše:
@Verca1989 to je asi fakt věc názoru. já barvy fakt nemusím, kuchyni jsem jen přemalovala novou žlutou, ale stěna kde je okno je bílá tak to vypadá zase lépe. a dětský pokoj je bílý a jedna stěna je taková hodně sitě zelená. Takový lehce tmavší odstín. Ale más pravdu v tom se těžko radí. Naši třeba až teď přemalovali byt na barevno vždy měli bílou tak si to teď užívají a je to taky hezké ale ne pro mě na bydlení. A také je dobré malovat podle toho jak je byt prostorný. My máme celkem malé pokoje tak proto bílá ale když jsou velké místnosti tak tam bych se barevnosti nebála ale hlavně strop musí vždy zůstat bílí!!!
My máme strop šedý
. Stěny bílé a fialovo šedou tapetu. Stropy máme tři metry a pokoj 25 m čtverečních ![]()