Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme béžovo, hnědo bílý… nábytek švestka-valis a na jedný zdi překrásnou tapetu, která k tomu ladí. Ale máme 2 veliká okna, takže si můžem dovolit tyto odstíny, do paneláku bych to určitě nedala.
Holky, už jsem se tu sice ptala ale zeptám se znovu protože už vím přesnější info. Obývací pokoj budeme mít celkem velký (na panelák) a já furt řeším jakou barvou ho vymalovat. Sedačka je béžová, nábytek je dekor buk.
Hlavně ne meruňka, oranž, nic takového. To budu mít skoro po celém bytě ![]()
@ArumLily0 těžko si to představit nemáš fotku obývaku?
mi máme třeba barvu fialovou protože se me i manželovi hrozné líbila v kombinaci s naší kuchyňskou linkou je tedy i v obývaku a i v kuchyni protože to máme spojené.
Tak my budeme mít taky velký obývák spojený s kuchyní. Dekor dub i linka a sedačka béžová, kožená a my půjdeme do zemitých barev. Takže nějaký odstín béžové nebo něco prostě do hněda. Máme moc rádi tyto barvy a nám se to tam bude hodit i díky kachlákům…
@ArumLily0
Do oranžova určitě ne, buk je do téhle barvy až dost. Zvolila bych buď jednu stěnu výraznou (zelenou, tmavě hnědou - ale studený odstín) a zbytek smetanovou, nebo všechny stěny třeba světlounce zelené, případně na jednu stěnu použít výraznější tapetu. Já mám zelenou ráda, uklidňuje, teba z fialové nebo červené bych se zbláznila.
My malovali zrovna včera - vše tedy na bílo, kromě niky, kde bude televize - tu máme tmavě vínovou + cca metrový pruh vínový jako předěl mezi obývákem a čtecím koutkem.
@zrcadlo nehodila byste mi prosím odkaz na tu zelenou a hnědou? Myslím na ten odstín co myslíte? Děkuji
Ahoj dej s vymalovat nějaké stěny a na jednu nebo dvě tapetu moc to ozdobí a působí jinak. Pošlu jak mi to jedna firma udělala ted.
Jestli chceš se koukni na jejich strány nějaké fotky tam mají ![]()
www.maliri-tapetari.cz
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jakou barvou vymalovat obývák. Bohužel je orientovaný na sever
.Nábytek máme světlý -dub sonoma, sedačka bude rohová tmavě hnědá. Líbí se mi teplé barvy. Přemýšlela jsem o barvě tmavě hnědé na jednu stěnu(tam kde by stál nábytek) a zbytek pokoje asi světlejší žlutá nebo béžová? Nebo poraďte co by tu místnost rozsvítilo. Vůbec si nevím rady jakou k tomu dáme podlahu. Jestli nějakou světlou či spíše tmavší ![]()
My máme meruňkovou ložnici a když bylo čerstvě vymalováno, tak jsem se měsíc chodila dívat, jestli jsem nezapomněla zhasnout
- fakt to bylo poznat. Obývák teď máme takový oranžový až cihlový, jedna zeď docela tmavá, pak světlejší přechod a zbytek bílá a jsme spokojeni. Zkusím pohledat fotku.
Nebo bych udělala kombinaci hnědá nebo kávová a béžová.
Tak jsem to našla, ale odstín je jiný než ve skutečnosti.
.
Příspěvek upraven 19.02.15 v 09:24