Obývací pokoj - tipy na barvy

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
7.11.14 21:37

.

Příspěvek upraven 19.02.15 v 09:24

• Citovat
  • Upravit
276
7.11.14 23:21

My máme béžovo, hnědo bílý… nábytek švestka-valis a na jedný zdi překrásnou tapetu, která k tomu ladí. Ale máme 2 veliká okna, takže si můžem dovolit tyto odstíny, do paneláku bych to určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.1.15 11:48

Holky, už jsem se tu sice ptala ale zeptám se znovu protože už vím přesnější info. Obývací pokoj budeme mít celkem velký (na panelák) a já furt řeším jakou barvou ho vymalovat. Sedačka je béžová, nábytek je dekor buk. :nevim: Hlavně ne meruňka, oranž, nic takového. To budu mít skoro po celém bytě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.1.15 11:56

@ArumLily0 těžko si to představit nemáš fotku obývaku? :think: mi máme třeba barvu fialovou protože se me i manželovi hrozné líbila v kombinaci s naší kuchyňskou linkou je tedy i v obývaku a i v kuchyni protože to máme spojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.1.15 12:06

@AndreaS92 Nemám :(… stěhujeme se tam až v dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
26.1.15 12:12

Tak my budeme mít taky velký obývák spojený s kuchyní. Dekor dub i linka a sedačka béžová, kožená a my půjdeme do zemitých barev. Takže nějaký odstín béžové nebo něco prostě do hněda. Máme moc rádi tyto barvy a nám se to tam bude hodit i díky kachlákům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16097
26.1.15 12:13

@ArumLily0
Do oranžova určitě ne, buk je do téhle barvy až dost. Zvolila bych buď jednu stěnu výraznou (zelenou, tmavě hnědou - ale studený odstín) a zbytek smetanovou, nebo všechny stěny třeba světlounce zelené, případně na jednu stěnu použít výraznější tapetu. Já mám zelenou ráda, uklidňuje, teba z fialové nebo červené bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.1.15 12:23

@ArumLily0 pro inspiraci prikladam nás obyvak a kuchyň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.1.15 12:24

Příspěvek upraven 25.02.15 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.1.15 15:21

My malovali zrovna včera - vše tedy na bílo, kromě niky, kde bude televize - tu máme tmavě vínovou + cca metrový pruh vínový jako předěl mezi obývákem a čtecím koutkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.1.15 19:26

@zrcadlo nehodila byste mi prosím odkaz na tu zelenou a hnědou? Myslím na ten odstín co myslíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.15 09:08

Malování

Ahoj dej s vymalovat nějaké stěny a na jednu nebo dvě tapetu moc to ozdobí a působí jinak. Pošlu jak mi to jedna firma udělala ted.
Jestli chceš se koukni na jejich strány nějaké fotky tam mají :-)
 www.maliri-tapetari.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 19:02

jak vymalovat obývací pokoj

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jakou barvou vymalovat obývák. Bohužel je orientovaný na sever :(.Nábytek máme světlý -dub sonoma, sedačka bude rohová tmavě hnědá. Líbí se mi teplé barvy. Přemýšlela jsem o barvě tmavě hnědé na jednu stěnu(tam kde by stál nábytek) a zbytek pokoje asi světlejší žlutá nebo béžová? Nebo poraďte co by tu místnost rozsvítilo. Vůbec si nevím rady jakou k tomu dáme podlahu. Jestli nějakou světlou či spíše tmavší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39524
9.8.16 19:48

Tak nějak podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.8.16 20:28

My máme meruňkovou ložnici a když bylo čerstvě vymalováno, tak jsem se měsíc chodila dívat, jestli jsem nezapomněla zhasnout :-) - fakt to bylo poznat. Obývák teď máme takový oranžový až cihlový, jedna zeď docela tmavá, pak světlejší přechod a zbytek bílá a jsme spokojeni. Zkusím pohledat fotku.

Nebo bych udělala kombinaci hnědá nebo kávová a béžová.

Tak jsem to našla, ale odstín je jiný než ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí