Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná je to blbost, ale za napsání nic nedám. Nezkoušela jsi kontaktovat přímo tamní vrchní sestru? Že bys dopis poslala přímo jí do nemocnice?
Je pravda, že mají hodně práce, ale třeba za sebe ti mohu říct, že jsem spolupracovala s dětskou onkologií ale v jiné nemocnici a co se týče obdobných záležitostí, nikdy nebyl problém, ba naopak…
Švagrová tam dela sestru. Můžu se zkusit zeptat jak by si mohla poslat dopis rovnou tam.
Pokud je tvoje sestra hospitalizovaná, tak můžeš normálně poslat zásilku na danné oddělení.
Případně tam zavolej a domluv se s nějakou sestřičkou přímo, určitě budou ochotné.
Ahoj a co zkusit ji to poslat normalne postou?
Jeji jmeno, adresu nemocnice a pripsat tam, ze je pacient na onku a mely by ji to sestry dat ![]()
Zavolám tam, pošlu. Jste super, díky za rady. Vůbec jsem nevěděla jak to chodí, pošta a nemocnice. ![]()
@Anonymní píše:
Zavolám tam, pošlu. Jste super, díky za rady. Vůbec jsem nevěděla jak to chodí, pošta a nemocnice.
Určitě se dá. Tchánovi nebyl problém poslat nebo dát balíček sestrám. Obvzlášť onko. Zavolej a zeptej se.
Já dostala pohled od tatínka, když jsem ležela v porodnici. Vůbec jsem to nečekala, bylo to milé překvapení. Přinesla mi ho sestřička na porodní sál. 14 dni jsem tam ležela. Už je to skoro 23let.
@Luska Já chci právě poslat ségře něco jako mikulášskou nadílku ve formě Adventního kalendáře od Sazky. bude tam ještě měsíc, tak doufám, že potěší
a kdyby náhodou vyhrála, tak aspoň by byla nějaká sranda ![]()
@Anonymní píše:
@Luska Já chci právě poslat ségře něco jako mikulášskou nadílku ve formě Adventního kalendáře od Sazky. bude tam ještě měsíc, tak doufám, že potěšía kdyby náhodou vyhrála, tak aspoň by byla nějaká sranda
Tak to je hezký ![]()
Ten dopis na adresu nemocnice je super, taky nevím že to jde. Výborný nápad! Hodně štěstí a zdraví Vaší sestře
Dobré ráno,
předem bych chtěla napsat, že si uvědomuji v této době, že má každý svých starostí dost, ale i přesto bych se chtěla zeptat zda by byl někdo ochotný předat mé sestře na onkologii v Brně Mikulášskou nadílku. Je to jen jeden dopis. Konkrétně našla by se tady zdravotní sestra, nebo kdokoliv kdo má k ní přístup jí to předat? Poslala bych to dotyčné osobě poštou. Kdyby to bylo nevhodné a nepatřilo to sem, tak mě klidně zmažte. Mám anonym, protože nevím, zda tu sestra nechodí. Kdyby se někdo našel, tak samozřejmě se odtajním.
Mějte se všichni kdo to bude číst fajn a pěkný den