Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co je bezpečné? Ono se ti něco může stát, i když vylezes před barák. Nějaké násilí bylo a bude všude, tohle je zas jenom takový strašák, který zveřejní média jako senzaci, ale mezitim se děje milion dalších hnusů. Jo neni to optimistický názor, jak jsi chtěla. Spíš realita.
@Anonymní píše:
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi.Prosim anonym.
Proč anonym? Vždycky něco bylo, naopak žijeme v době, kdy v naší zemi není válka, je všude všeho habaděj a můžeš si vymýšlet kam a kdy pak pojedeš. Zas tak nic hrozného to pro mě není ![]()
Bezpecne nebylo nikdy, valky, separatismus, nemoci… vzdycky bylo neco a tak to i bude… a uprimne, bude hur, pokud bude pokracovat oteplovani, teprve uvidime poradnou migraci ![]()
@Anonymní píše:
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi.Prosim anonym.
Nikdy nebylo bezpečně. První světová válka, Hitler v Německu a útoky v Sudetech, druhá světová válka, komunistický převrat, okupace v roce 1968, výjimečný stav v Polsku, Sametová revoluce, amnestie a neuvěřitelný nárůst kriminality, 11. září…
Nemohla usnout? Kvůli tomuhle? Buďte ráda, že tohle je Váš největší problém, jste šťastný člověk.
Tohle uz se nepodari zastavit, to uz by leda musel byt Islam postaven mimo zakona museli by jsme je vsechny zase odvezt. Ja uz se timhle radsi ani netrapim. Vzdyt ti mladi to sami chteji, no tak jejich problem. Jejich budoucnost.
A rikam zrovna bude jenom hur,
Tohle muzou udelat leda magori, pustit jich sem tisice a nechat je, aby si tu budovali svoji pomalu armadu.
@Jana525 ti mladí to chtějí, protože jim ve škole vymývají rozum
přehumanizovaná společnost si pod sebou řeže větev
Lépe už nebude, lidi leniví, hloupnou, ztrácejí hodnoty a motivaci něco dělat…
@Kriss Tina píše:
A co je bezpečné? Ono se ti něco může stát, i když vylezes před barák. Nějaké násilí bylo a bude všude, tohle je zas jenom takový strašák, který zveřejní média jako senzaci, ale mezitim se děje milion dalších hnusů. Jo neni to optimistický názor, jak jsi chtěla. Spíš realita.
to sice ano, ale ted je to extrem, so rakouska jsem prisla pred 9 lety, do vidne, uolne jine mesto, zrd jsou tu ctvrti, kterym se clovek vyhne radeji a uz ne jwn nekde na okraji vidne, v nasi skolce bylo 20 % deti bilych, ostatni arabove, porad meli neco, nejdric petice proti veprovemu, pak ze deti na vanoce delaji betlem, besidky vanocni, velikonoce, ve vsem se jim ustoupilo, sli jsmw na vesnici a zvazujeme odchod pryc. hodne se zmenilo a jen za par let..
Na tohle jsem ted narazila, to je ale naivita
tak ty to urcite vytrhnou. Od mala manipulovane a pokud se nektera vymkne kontrole, tak neni vyjimka, ze za to zaplati zivotem.
https://www.idnes.cz/…hranicni_vov
@stinga píše:
@Jana525 ti mladí to chtějí, protože jim ve škole vymývají rozum
přehumanizovaná společnost si pod sebou řeže větev
Takle jsem psala v jedné diskuzi, je to už tak pět let. Dost mi tu vyláli, že nejsem sluníčková. ![]()
Zakladatelko poradím ti, nečti takové zprávy na internetu, nedivej se na zprávy v tv a raději si přečti nějakou hezkou knihu ![]()
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi.
Prosim anonym.